Şimdi Ara

METİN 2 BAN YEDİM TAVSİYELER LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mt2 ye uzun aradan sonra başladım 40 a kasıldım ramazan felan derken etkinliklerden baya para kaldırdım çarımıda tam dizmiştim ve ban yedim Basit bir ban değil yanlız (İP) BAN Yani bu pc den girdiğim tüm hesaplarım gitti aynı msn ile tekrar çar açarsam tekrar ban yeme gibi bi olayı varmı , yoksa tekrardan başlıcam ayrıca karakter seçimi konusundada tavsiyelere ihtiyacım var , Metin kesmek etp kasmak gibi olayları En kolay hangi karakter ile yaparım (BÜYÜLÜ SİLAH)MI ? (HAVACI)MI?.. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum .

Not:Ban sebebim Aile değerlerine küfür .karşıdakide küfür etti ama ben işi baya uzattığım için tek benim küfür ettiğim görüntüleri almış aklımı skym

• Ben de o kadar dizdim cari ama Ataturke kufur eden birine kufur ettim diye banlanmistim gecen ay. Bari hile bot falan kullansaydim bu kadar icime oturmazdi. Her neyse ilk sorun hakkinda bilgim yok, digerinde ise havaci iyidir ama cok iyi itemlerin yoksa ve para yatirmadan sifirdan baslayacaksan gb iyi bir tercih olur. Etp kasarken bedenselle birkac tane slot toplayinca baya zorlaniyorum fakat gbciyle etrafimdaki her slotu toplayip daha rahat etp kasiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 de kalacaksan bedensel 75 90 ise büyücü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedensel hızlı kasılıyor
  • Düşük lvl için bedensel daha hızlı kasılır ama bir yerden sonra büyülü silah çok daha iyi. Sadece kulede metin kesmek için 75 lvl a büyülü silah kasan tonla insan var. Ws de çok iyi değil tabii, yüksek lvl larda yine fena değil ama düşük lvl larda fazla iş görmüyor. Asıl hesabın olmayacaksa 75 e kas, metin kes sadece.
  • O değil de gecen ay yaklaşık 14 kişiyi banlattım acaba sizde mi vardınız :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.