Şimdi Ara

Metin 2 Hotmaile Maillerin Gelmemesi. Acil yardim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yillarimi vermis biri olarak 2008'de orta okul lise zamanlarimda bu oyuna basladim. Ve 2011 yilina kadarda oynadim. O zamanin en iyi oyunvularindan oldum. Yil oldu 2015. 4 yıl geçmiş. Ortami milleti o oyunun tadini ozledim ve gireyim dedim. Carim o zamanin iyi olmasina ragmen su an sıradan bir hal almis durumda. Arkadaslar var onlar icin oynuyorum. Uzun lafin kisasi msn sifremi unutmuş ve cocuklukla guvenlik onelmide almamiatim. Yillarca yatti o msn ve car. Ardindan o msn'yi yeniden buldum ve actim. Siteye girdim sifremi unuttum deyip bir bir almaya baslayayim dedim. Ilk mail geldi ve sifrem degisti. 2. Hesapta geldi ve degistirdim. Ardindan 2 3 hesap dah vardi ve yolladim onlarida (hepsi ayni msn ) fakat gelmediler. Bende israrla 2 ser 3 er denedim bu hesaplardan. Ve su an meyin 2 ile ilgili hicbir mail gelmiyor. Sifresini degistigim 2 hesptanda giriyorum onlardan depo sifresi, karakter silme kodu, sifre degisimi vs. Hicbiri gelmiyor. Yollandi diyor ama gelmiyor mailime. Güvenli mail olarakta ekledim herseyi yaptim nafile. Ardinan support'a kaydolayim dedim yine gelmedi aktivasyonu. Bende doger msn'm'den kayit oldum ve o msn adresime gelmiyor yazdim. Malesef aldigom cevap sizin mailiniz ile bahsi gecen hesabin maili farkli oldugundan bilgi verrmyiz dediler. Ondan ticket atin dediler ama malesef onunda kayitini yaptim ama aktivasyon maili gelmedi. Haliyle giremiyorum. Kisir bir döngüdeyim. Yardimci olabilecek varmi ? (Mailleri 1 hafta kadar hicbirsey yollamadan denedim gelmediler hala. Gmail ve diger maillerden attigim mailler facebook vs geliyor. Sadece metin 2 ile ilgili tum mailler gelmiyor.) Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canysf -- 10 Eylül 2015; 0:22:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir mailden support hesabı aç durumu anlat.
  • Tam Bir Kapalı Kutu kullanıcısına yanıt
     Metin 2 Hotmaile Maillerin Gelmemesi. Acil yardim !!!

Durumu anlattim fakat malesef hesabin uzerine olduğu mail uzerinden bizimle iletişime gecin dediler. Bende yeniden ayni skeilde aktivasyonu bile gelmiyor yazdim ve cevap bekliyorum bakalim.
    (ASSAGIDAN YUKARIYA DOĞRU ILERLIYOR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canysf -- 10 Eylül 2015; 0:22:11 >

• Yardimlarinizi bekliyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.