Şimdi Ara

Metin 2 TR Server Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler konuda da yazdıgım gibi server seciminde arada kaldım.Mehmetcige giris yapamıyorum baska server sec diyor.Bende deneyerek girebilcegim,mehmetcik gibi piyasası ekonomisi iyi online sayısı fazla 4 tane server buldum . Tramola-Estergon-Turkuaz ve Yeniçeri. 4 ünüde karsılastırdım ama aralarında pek bi fark gormedim.Sizce hangisini secmeliyim ya da secmimde baska hangi kriterler bulunmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadenmen -- 30 Mayıs 2014; 17:53:27 >

• Beyler yardım etcek yok mu
  • TR oynanmaz emin ol.PVP oyna pvp tavsiyesi istersen ; marsismt2.org 7haziranda acilacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Backus

TR oynanmaz emin ol.PVP oyna pvp tavsiyesi istersen ; marsismt2.org 7haziranda acilacak

Herkes oyle diyo ama ben bi türkü denemek istiyorum. Senin pvp yede bakarım ama Bi onerin var mı server secimiyle ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megadenmen

quote:

Orijinalden alıntı: John Backus

TR oynanmaz emin ol.PVP oyna pvp tavsiyesi istersen ; marsismt2.org 7haziranda acilacak

Herkes oyle diyo ama ben bi türkü denemek istiyorum. Senin pvp yede bakarım ama Bi onerin var mı server secimiyle ilgili

Yeniceri en iyisi su an ancak 1. ve 2. koy bot

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.