Şimdi Ara

Metin Tekin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, ben pek Turk kanallarini izlemedigim icin Metin Tekin'in nasil yorumlar yaptigini ya da bilgi ve birikiminin ne duzeyde oldugunu bilmiyorum. Hos Onder Ozen hakkinda da pek bir fikrim yoktu ta ki futbol genel direktorumuz olup, kafasindaki projeleri basin toplantilarinda aciklayana kadar.

Metin Tekin cocuklugumda benim idolumdu. Universite mezunu, diksiyonu ve dis gorunusu oldukca duzgun bir futbolcu olarak tipki Ali Gultiken gibi digerlerinden ayriliyordu. Ancak son yillarda neler yaptigi ya da kendisini nasil gelistirdigi konusunda en ufak bir fikrim yok. Soylentilere gore Onder Ozen de ilk teklif aldiginda Metin Tekin'i tavsiye etmis.

Adi cok gectigi soruyorum; kendisiyle anlasilirsa, sizce fark yaratabilecek bilgi ve birikime sahip midir?

• Adam ne güzel yorum yapıyor getirmesinler boşver gerek yok Teknik direktöre tam yetki verelim. bu sene Bilic şampiyon yapamzsa gider. Mustafa Denizli'yi getirir FO çünkü son şansı seçimde var. Mustafa Denizli'de tek adam olarak çalışır. Türkiye'de direktörlük sistemi olmaz
  • Yurt dışından barca ve real disindaki futbolculari tanıdığını prk sanmıyorum. Rodriguez ve cuadradoyu ilk kez dünya kupasinda tanidigini soyledi gecen gun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gelmesini istemiyorum.Efsaneler efsane olarak kalsın kötü anılarla hatırlamayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GülleciFaruk

Ben gelmesini istemiyorum.Efsaneler efsane olarak kalsın kötü anılarla hatırlamayalım

Tamam da gelsin veya gelmesin diyen yok zaten. Kendisine daha once teklif goturulmus oldugu ve durmadan adi gectigi icin soruyorum bilgi ve birikimi nasil diye.
  • wolf_555 kullanıcısına yanıt
    Sordugum sorunun cevabini aldim, tesekkurler. Eger dedigin gibiyse; kendisi siradan lokal bir yorumcudur ve pek fark yaratamaz.
  • Yorumcu olarak bence ülkenin en iyilerinden ama öyle her ligi takip eden biri değil. Öyle bir görev verilirse onu da layıkıyla yapar tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özer Kiraz Kitapları?
    5 yıl önce açıldı
    ismail murat aydın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Yorumcu olarak bence ülkenin en iyilerinden ama öyle her ligi takip eden biri değil. Öyle bir görev verilirse onu da layıkıyla yapar tabi.

Aslinda bilgi ve birikimi anlamanin kolay bir yolu var. Bir kere sorunlar icin recete yazabiliyor mu ya da careler uretebiliyor mu ya da varolan carelerden haberdar mi buna bakmak lazim. Turk tv'lerini izleyebildigim yillarda ozellikle de Guntekin Onay'in programlarini kacirmamaya calisirdim. Haliyle onu izlerken Ridvan Dilmen'i de izlemeye basladim.

Yanilmiyorsam Ridvan Dilmen o yillarda 2 milyon euro civari bir paraya NTV ile sozlesme imzalamisti. Bu da kendisinin yorumlarina olan ragbeti ve guveni gosteriyordu. Ustelik herseye basit bir recetesi veya caresi de vardi. Durmadan "ben olsam soyle yapardim ve sampiyon olurdum, benim icin cok zor olmazdi cunku isin mantigini biliyorum" gibi cumleler kuruyordu.

Bir gun programina Ersun Yanal'i davet etmisti. Ersun Yanal konusurken ve Ridvan Dilmen'in hem lokal hem de dunyada uygulanan sistemler konusundaki yanlislarini, altyapi calismalari ve futbolcularin performansi konusundaki bilgisizligini bir bir duzeltirken, Ridvan Dilmen, Ersun Yanal'in yaninda kahvehanede atip tutan siradan bir vatandas gibi kalmisti. Halbuki o zamanlar Ridvan Dilmen'i en iyi yorumcu olarak zirveye tasiyan siradan bir futbol seyircisine sorsan, Ersun Yanal icin Anadolu hocasi diyecekti.

Ben sahsen ici bos ve kuru yorumlardan cok bilgi ve birikimine bakmayi tercih ederim. Tipki Ersun Yanal gibi dunya futbol piyasisini takip eden, yeni gelismelerden, sistemlerden, antrenman tekniklerinden haberdar olan ve bunlari bizzat hayata gecirebilen birini o gorevde gormek isterim. Onder hocaya cok guvenmeme ragmen, Ersun Yanal, mutevazi ve yapmak istediklerini yaldizlayarak anlatmadan bir seyleri basardigi icin idari alanda Turk futbol piyasasinin zirvesindedir diyebilirim. Simdi Fatih Terim diyenler cikabilir, zaten onun da idari alanda degil ama sahada gosterdigi performansi gosteren bir Turk teknik adam cikmadi.

Yani futbol genel direktorlugune gelecek kisi bence cok iyi bir teknik adam ve hatta daha da fazlasi olmali.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.