Şimdi Ara

metin2 ayda kaç mb kota harcar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
50.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • metin2 ayda kaç mb kota harcar kotalı kullanlar yazabilirmi kaç saat oynuyorlar belırtirlerse ben

kotalı aldım bugün 4 gb

• Yapay Zekanın Yanıtı

Metin2 Ne Kadar İnternet Harcar?

Metin2 ne kadar internet yer sorusu, oyunun kullanımına ve bağlantı hızına bağlı olarak değişen bir sorudur.

Genel olarak, Metin2 oynamak ayda 500 MB ile 1 GB arasında internet kotası harcar. Bu kota, oyunu oynamak için harcanan zamana, yapılan güncellemelere ve indirilen içeriklere göre değişebilir.

Yüksek hızlı bir internet bağlantısı kullanıyorsan (örneğin, fiber optik), daha fazla internet harcayacaksın. Çünkü oyun daha hızlı yüklenecek ve daha akıcı bir şekilde çalışacaktır.

Daha yavaş bir internet bağlantısı kullanıyorsan (örneğin, ADSL), daha az internet harcayacaksın. Ancak, oyunun yüklenmesi ve çalışması daha yavaş olabilir.

Eğer oyunu sık oynuyorsan veya yüksek kaliteli grafiklerle oynuyorsan, daha fazla internet harcamayı bekleyebilirsin.

Metin2'nin ayda kaç GB internet harcadığını kesin olarak söylemek mümkün değildir. Ancak, yukarıdaki yönergeler, oyun oynama alışkanlıklarına göre tahminde bulunmana yardımcı olabilir.

Özetle:

• Metin2, ayda 500 MB ile 1 GB arasında internet kotası harcar.
    • Yüksek hızlı internet bağlantısı, daha fazla internet kullanımına neden olur.
    • Oynanan süre, güncellemeler ve indirilen içerikler de internet kullanımını etkiler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 7-8 saat açık metin2 günde.. Ayrıca 3-4 saatte internette dolaşıyorum daha hiç kotayı aşmadı Oyu PC'de yüklü olduğu için veri akışı az oluyor.
  • tşkler kardeş yorum için bakalım bende deneyeceğim ben sadece akşamları 3- 4 saat gıbı oynama şansım var birde hafta sonu yoğun oynayabileceğim ozaman kotayı geçmem sanırım tahmimimce başka yorumu olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fast-man

tşkler kardeş yorum için bakalım bende deneyeceğim ben sadece akşamları 3- 4 saat gıbı oynama şansım var birde hafta sonu yoğun oynayabileceğim ozaman kotayı geçmem sanırım tahmimimce başka yorumu olan varmı

Merak etme bu tür oyunlar pek kota yemez ank yer in dediği gibi geceli gündüzlü oyna yine bişey olmaz ama youtube takılırsan fazla rahat kotayı aşarsın izlediğin minimun bir video 5 mb dan başlıyor
  • anka kaç deş bügünku kotanın resmini çekermsin bakalım 4 günde 7-8 oynamadan kaç mb gitmiş

birde victor günde 125 mb kullansak 30 günde 3.GB 750 mb yapıyor yani metin2 tüm gün OYnasam 125 mg gunde kullanmam oylemi
  • Sabah 298 MB idi. Yarın da yazarım buraya. PC sabahtan beri açık hem de 3 tane..
  • Fazla Harcamaz Merak Etme Ben Sınırlı İken Çok Oynuyordum Aşırı Derece Hiç Geçmiyordu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptv kaç mb internet yiyor?
    5 yıl önce açıldı
    Kaç mbit yeter?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Sabah 298 MB idi. Yarın da yazarım buraya. PC sabahtan beri açık hem de 3 tane..

METİN2 mi açık sabhtan beri 3günde 298 mb harcadı
  • bişey indirmezsen azalmaz benim internet kotalıyken akşama kadar oynardım hiç de kotayı aşmazdı video izleme bişi indirme kotay geçmez
  • zaten biey indirmicem video haber izlimeyeceğim buna dikkat edeceğim dün açıldı internet explorer 8.0 güncelleme gelmiş sadece onu yaptım birde 1 saaat ıynadım metin2 baktım ttnet kota sorgulamadan 58.8 mb yazıyor sınırsız kullanumdan sınırlıya gecınya geçerim diye korktumbaya
  • arkadaşlar 5 saat ta metin2 40- 50 mb harçıyor kotada
  • sınırlıyken sabahtan akşama kadar oynardım bi keresinde fatura 71 TL gelmişti
  • fast-man merak etme dolduramassın sadece metin2 ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

fast-man merak etme dolduramassın sadece metin2 ile

Aynen
  • beyler sizinki az kota yiyor ama benimki neden fazla yiyor anlamıorum amcaoğlu bütün gün oynuo 100 mb yiyo ben butun gun oynuom 1 gb yiyo çıldırıcam biri bu sorunun çözümünü bilosa cvp yyazsın
  • sen youtube Dh metin2 giriyon tabi 1 gb yer
  • arkadaşlar metin 2yi indirecem cesaret edemiyom kota dolar diye lütfen yardım edin
  • Metin 2 çok kota yemez ben daha dün Metin 2 oynuyordum kotamın dolmasına 1 gb kalmıştı 2 saat oynadım bi baktim sadece 7 mb gitmiş 2 saatcik oynamayla çok yemiyor yani rahat ol.
  • Arkadaslar Benim Int 10 gb , Ayda 12 video felan aciyorum arada facede takiliyorum , Ve Metin2 yi 2 saat oynuyorum Kota düser mi ? ha birde Arada 1 tane mac izlerim . ? Lütfen Cevap ?
  • Arkadaşlar ben wifi den bağlancam benim tabletime indircem bi sorun olmaz dimi tavlete indirsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.