Şimdi Ara

Metin2'den aldığım zevki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

ahh ulan vadide 4-5 kişi orklarda kasılırdık grupta hep okçu olurdu tüm slotları çeker kalanlar allah ne verdiyse dalardık ozamanda itemlerde şimdiki gibi sağlam değildi kdp dolu falan kolay kolay bulunmazdı millet +4 +5 tırmıkla,baltalı mızrakla geziyodu lvllerine göre orkları kesmek zordu bayağı max hp 800 dü şimdi ki gibi 2000 hp li itemler falanda yoktu güzel günlerdi be

Gözlerim yaşardı... Vadide 8 kişi kasılırdık grubun içinde okçusu şamanı vardı tam bir görev paylaşımı vardı okçu çeker şaman kutsar savaşçılar keserdi. Ama 8 kişi olduğumuzdan tecrübe puanı gelmezdi doğru dürüst ama zevk alırdık yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: temür

efsane oyundu zamanında. şimdiki lol, dota, cs:go vb oyun bile sayılmaz yanında. knight, metin2 den daha eski bir oyun olmasına rağmen bile oynanış ve hikaye olarak metin2 nin yanına yaklaşamadı. Sanılanın aksine metin2nin tutmasının en büyük sebebi türkçe olması değildir, oynanış olarak çok rahat olmasıdır. Türkçe olmasının tanınmasına bir etkisi muhakkak vardır ama bu birinci derecede önem arz etmez.

Dotaya laf atmayın bari.
    Dota 1 diyorum bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knight'ida denemek için indirdim basıyom klavye ye karakter gitmiyo mouse ile ilerliyomuş öğrenince oyunu sildim direk
  • Shaiya oynamayan metin2 knight'ı vs oyun zannediyor gülüyorum hey gidi efsane günler

• ko nun pvp si dotanın mantıgı . metin2 ne lan xd
  • SarıGelin kullanıcısına yanıt
    Kardeş Ko'daki Pvp sistemi hala yok? Saçma saçma pvp koyuyolar mmorpglere. Metin2 de de lonca savaşı saçmalığı. Yap openworld pvpyi bayrak savaşı olsun. Lonca savaşı saçmalığı nedir? Tamam o da olsun ama open world olmadan olmaz.

Aionda var, onda da oyuncu kitlesi yok. Hack&Slash oyunlar candır pve devam yemişim pvpyi. Yapamıyo şirketler
  • Mage oynamamış kişi hezeyanı

• Para (Görev) buğu çıkana kadar efsane oyundu. Ne zaman o lanet bug piyasaya çıktı oyun bitti.

• Net söylüyorum metin 2 velet oyunudur knight oynayan adamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

knight'ida denemek için indirdim basıyom klavye ye karakter gitmiyo mouse ile ilerliyomuş öğrenince oyunu sildim direk

N1ckine gurb@n
  • Knight çok az oynadım grafikleri çok basit olduğundan bırakmıştım sanırsam Shaiya pvp sistemi ona yakın ama sanırım açık alanda pvp maplarinde oluyor pvp ve sunak pvp si oluyor iki taraf sunagi almaya çalışıyor siz bayrak diyorsunuz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıGelin -- 19 Kasım 2016; 18:04:35 >
  • +1 oyunun tek serverli zamanlarını bile hatırlıyorum.Çarı bırakıyorum diye potları 1 yangdan ticarete koyardım bitanesinede 100 m yazardım azmı adam kandırdık böyle hey yavrum hey
  • SarıGelin kullanıcısına yanıt
    Hocam knightta pknın amacı yok gibi bir şey, oyunun tek amacı np kasmak zaten ilerleyen kısımlarda. Bu npler ne oluyo diyosan hiçbir halta yaramıyo Ama adam keserken alabileceğin zevki hiçbir oyun veremez.:)
  • EdiLee

• lanet oyun eğitimimi bitiriyordu az daha
  • Sıfırdan steam'a dusse keske.. yine baslarim valla

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Hocam knightta pknın amacı yok gibi bir şey, oyunun tek amacı np kasmak zaten ilerleyen kısımlarda. Bu npler ne oluyo diyosan hiçbir halta yaramıyo Ama adam keserken alabileceğin zevki hiçbir oyun veremez.:)

Metin2nin amacı ne? Onda np bile yok boş beleş gezin Ayrıca w,a,s,d ilerliyor karakter kim diyor mouse ile oynanıyor sadece diye?

• VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Ben Ko hastasıyım hocam zaten ama artık başlamam
  • 7-8 sene ben de oynadım hala görüştüğüm kişiler var eskiden saglamdı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.