Arkadaşlar sıkıntıdan bu oyunu indiriyorum baya da büyük oyun 1 günü alıyor inmesi.O inerkende biraz bilgi edineyim dedim ama bir sürü terim var çok karışık heralde en azından bana öyle geldi ama 30gb indirmişim okdr bekledim ne olursa olsun oynayacagım Daha önceden oynadıgım 2 oyun var wolfteam,metin2 ikisinide çocuklar fazlasıyla çogaldı diye bıraktım inş burdada böyle olmaz Şimdi bu oyunu mümkün oldugunca basit bir dille anlatabilirmisiniz
örn:metin2'de bedensel'e denk gelen karakter şu diyin Başlar başlamaz 5lvle kdr köpek kes sonra skilleri alıyorduk tekrar orda kasıl, at görevi yap,bakrada kasıl,34 lvl olunca çöle git,40 olunca zindan,50 olunca kat,61 olunca kulede takıl 65'de parti giy,sonra yarı-zehir birini giyince tkrr kat-orman bana böyle gelirse 2 oyunuda bilen arkadaşlar güzel olur
Oyuna başladıgımda da hem yardımcı olacak, hemde arkadaş arıyordum diyen varsa nick'ini bıraksın eklerim başlayınca.Büyük ihtimal nick'im AgaBasGaza yada Kartalgolgolgol olur
Başlamak için biraz geç kalmışsın,zira şu an piyasanın en çöp oyunudur,ayrıca en çöp oyuncu kitlesine sahiptir.Bundan 5 sene önce metin2 çok zevkliydi kabul,ama cok gereksiz şeyler getirdiler,sunucular tıka basa çocuk kaynıyor,hile hurda küfür gırla.Ben hiç tavsiye etmem,ne tavsiye edersin diye sorarsan piyasada kaliteli oyun bile yok.Varsa da paralı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme