Şimdi Ara

METİN2 HADES SERVERİNDE 40 LVL ŞAMAN ALINIR(BOŞ ÇAR VERECEKLERİ ALABİLİRİM :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BAYRAK FARK ETMEZ 30- 40 LVL ARASI KADIN ŞAMAN ALINIR (HAYRINA BOŞ ÇAR VERİCEK OLANIDA ALABİLİRİM :D MSN ŞART TABİ :D)
    DEDİĞİM GİBİ BAYRAK FARK ETMEZ OYUN İÇİ 1 LVL İTEMLER VERİCEM :sad:asd:sa:dsad:asdS (MAKSAT GÜLMEK VERECEĞİM İTEMLER +9 :D)

• Verecek kimse yok mu ya
  • Oyunu bıraktım sayenizde 2 senedir çar veren yok lan :D
  • Oquzhn26 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

• Oyun bırakılmayacak gibi değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanc71

Oyun bırakılmayacak gibi değil ki.

90 Lv. İki tane hesabım vardı sattım bıraktım bir daha başlatmamak dileği ile önerim başlamayın zaman kaybından başka hiç bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk internet baglattigimizda indirmiştim fatura 78 lira gelmişti babam bir Şamar patlattı suratıma olsun dedim oynuyacam oynadım 25 lvl oldum gittim zindana maymun kesiyordum madalyon için grup halinde herkese sıra sıra dediler tamam dedim birine düştü ana baci kufretti gitti atıni aldı sonra tek gittim düşürdüm madlyonu aldım ati sonra dolunay almaya karar verdim level 29 3 tane midye aldım birinden beyaz inci çıktı 2m lik inciyi 500k sattım bir kazıkda onlar attı ama doluyu aldım 300 kya sonra 1 hafta oynadım ve bıraktım 30 lvl olmadan doluyu takamadan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirincold

İlk internet baglattigimizda indirmiştim fatura 78 lira gelmişti babam bir Şamar patlattı suratıma olsun dedim oynuyacam oynadım 25 lvl oldum gittim zindana maymun kesiyordum madalyon için grup halinde herkese sıra sıra dediler tamam dedim birine düştü ana baci kufretti gitti atıni aldı sonra tek gittim düşürdüm madlyonu aldım ati sonra dolunay almaya karar verdim level 29 3 tane midye aldım birinden beyaz inci çıktı 2m lik inciyi 500k sattım bir kazıkda onlar attı ama doluyu aldım 300 kya sonra 1 hafta oynadım ve bıraktım 30 lvl olmadan doluyu takamadan...

Üzdün kardeş :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.