Şimdi Ara

Metin2 Ninja Kasılma Klavuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
26.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ==Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ninjaların nerede kasılacaklarını söyleyeceğim==
    ==Bıçakçı ninjaları söyleyeceğim, çünkü okçu hiç kullanmadım :)==

Level 1: Hemen level 1 sandığımızı açıyoruz, oradan silahımızı takıyoruz (Hançer). Sonra 20 Tane
    Kırmızı İksir (K) gelecek onu da skill koyma yerinin istediğiniz bir yerine koyun... Sonra hemen
    2-3 grup yabani köpek toplayın. (Not: aç yabani köpeklere ellemeyin 2. levelde görev slotu olacak
    onlar.) Canınızı bayağı götürecektir bu 2-3 grup... Hemen pot içmeyin, biraz bekleyin canınız
    yarıdan biraz az olduğunda için... Bu arada potu da hemen bitirmemiş oluyoruz. Aynı şekilde 2-3
    grup yabani köpek toplayıp kesiyoruz ve level atlıyoruz.

Level 2: Sayfa görevinde aç kurt ve aç yabani köpek seçenekleri olacak. aç yabani köpek 10 öldür'ü
    seçip görevi kabul ediyoruz ve 3 grup aç yabani köpeği başımıza topluyoruz. Nasıl keseceğiz?
    Potlar sağolsun :). 3 grup aç yabani köpeği öldürdükten sonra son olarak 1 grup aç yabani köpek
    topluyoruz ve onuda kesiyoruz, görev bitiyor... Görev sonu hediyemizi alıyoruz (Zırhımızı), ve
    giyiyoruz. Efsunlu gelirse güzel olur (gerçi düşük levellerde efsun pek işe yaramıyor ama olsun).
    Yang'larınızı harcamayın. 2-3 grup yabani köpek toplayarak kasılın. (yine aç yabani köpeklere
    ellemeyin yine görev :D ) Hooppp, level atladık, iyi güzel acaba 3. levelde ne yapacağız, hemen
    yazıyorum sıcak sıcak fırından yeni çıktı :D .

Level 3: Sayfa görevinde aç yabani köpek 20 öldür'ü seçiyoruz ve 4 grup aç yabani köpek çekiyoruz.
    Potların yardımıyla öldürüyoruz ve bir daha 4 grup aç yabani köpek çekiyoruz. Onları da potların
    yardımıyla kestikten sonra görevimiz hoopp, bitiyor. Hemen görev hediyesi olan şapkamızı giyiyoruz
    ve artık kurtlara dalıyoruz. 1-2 grup Kurt toplayıp kesin. Level atlayana kadar böyle 1-2 grup Kurt
    kesin... Hoopp, level atladık, hayırlı olsun :D .

Level 4: Biyoloğun görevi geldi. Biyoloğa hücummm :) . Biyolog sizden 5 tane çiçek isteyecektir.
    Bu istediği çiçek de sadece aç alfa kurtlardan çıkmaktadır. Hemen 2 grup aç alfa kurt bulup
    öldürüyoruz (görevi aldıktan sonra tabii). Hemen biyoloğa koşup hepsini veriyoruz. Bazen bazılarını
    beğenmiyor ve çöpe atıyor, siz de o zaman 1 grup daha aç alfa kurt bulup keseceksiniz. Görevimiz
    bitti. Hemen görev hediyesi olan (Kılıç) +3' ümüzü alıyoruz. Üstüne üstlük bir de 1000 Yang
    veriyor bize biyolog... Hemen sayfa görevini aç alfa kurt 5 öldür olarak alıyoruz ve 2 grup
    aç alfa kurt öldürüyoruz. Çabuk ölürler zaten +3 (Kılıç)'ınız var çünkü... O görev de bitti. Hemen
    görev hediyesi olarak gelen kalkanımızı alıp giyiyoruz. Level atlayana kadar aç alfa kurt grubu
    toplayın bol bol... Veeee, level atladık yihuu :) ...

Level 5: Artık sayfa görevindeki herşeyi kesebilirsiniz seçim size kalmış. İlk önce sayfa görevini
    bitiriyoruz. Artık ödülümüz item olmayacak. Mor pot falan olacak. İsterseniz kullanabilirsiniz.
    Ya da satıcıya satabilirsiniz, bu leveller için bayağı çok para veriyor mor pota satıcı... Şunu
    söylemem lazım. (Bir ninja ASLA Kılıç kullanmamalıdır.). Çünkü kılıçlar ninjalar için değildir...
    Ninjalar sessiz gelen katildir ve bu yüzden hançer kullanmalıdırlar. Hemen silah satıcısına gidip
    (Amija) alıyoruz ve basabildiğimiz kadar + basıyoruz silahımıza... +2 yada +3 olmuştur. Şimdi
    bakacaksınız kılıcın gücü hançerin gücünden daha fazla. Fakat bu saldırı farkını hançer bir güzel
    kapatır üstüne kâra geçer. Nasıl mı? Kılıç STR ile çalışır, Hançer DEX ile... Ninjaya ne gerekir?
    Tabiikide DEX... Çünkü ninjanın çok hızlı olması lazım. Adı üstünde ninja. Hızlı olamazsa ninja
    diye bir şey olamaz zaten... DEX, Hançerin vuruş gücünü artırır ve unutmayın, Kılıç 4 kez sallanır,
    hançer 6 kez. Noldu? Hançer Kılıcı ezdi geçti... Neyse çok konuştum :D . Amijamızı +2-+3 yapıp
    bolca grup aç alfa kurt- mavi kurt- aç mavi kurt öldürün, level atlayana kadar... Vee, level
    atladık, hayırlı olsun...

Level 6: Hemen şunu söylemem lazım. Statüyü 2 DEX 1 HP, yada 1 DEX 2 HP olarak verin. Dediğim gibi
    DEX olmazsa ninja olmaz. Eğer bıçak çevirmede benim gibi her zaman takla attırıyorsanız ilk olarak
    bıçak çevirmeyi master yapın. Bıçakçı ninja arahan savaşçıdan (bedensel) daha güçlüdür çünkü
    arahanın kılıç çevirmesi 1 defa vurur diyelim 1000 vurdu. Bizim ninja da bıçak çevirmeyi 1000
    vuruyor diyelim. Sektirdik adamı/slotu. Noldu 4 defa sekti. 4*1000=4000... Noldu? Bıçakçı ninja
    arahan savaşçıyı yedi bitirdi... Neyse. Sayfa görevimizi yapıyoruz ve hemen domuzlara saldırıyoruz
    1-2 grup olmak şartıyla... Ya da 2-3 hatta 4 grup mavi kurt da çekebilirsiniz. Bıçak çevirmede her
    defasında sektiremiyorsanız suikast e verin. Level atlayana kadar domuzlu mavi kurtlu bol slot
    çekin. Veeee, level atladık.

Level 7: Biyolog amcanın görevi vaaarrr :D . Hemen gidiyoruz görevi alıyoruz. Sizden 5 çiçek
    isteyecek fakat bu çiçekler sadece aç alfa mavi kurtlardan çıkıyor, ve aç alfa mavi kurt zor
    bulunuyor. Görevi bitirdikten sonra +3 (Zırh)' ımızı alıyoruz, giyiyoruz ve sayfa görevini
    yapıyoruz. Statüyü vermeyi unutmayın ve pot almak dışında Yang'larınızı hiç harcamayın... Sayfa
    görevi bittikten sonra item durumumuz şöyle: Hançer +3, Zırh +3... Bol bol mavi kurt vb. grupları
    toplayın level atlayana kadar... Veee, level atladık.

Level 8: Eğer 10 levellik hançeriniz varsa amijanıza + basmayın. Ama yoksa +4 basın amijaya...
    Sayfa görevinizi yapın ve bol bol slotlu bir şekilde Kırmızı domuzlara, mavi kurtlara vb. slotlara
    saldırın. Level atlayana kadar söylediğim gibi kasılmaya devam edin. Hoopppp, level up :) .

Level 9: Artık biyolog görevlerinde ödül olarak takılar gelecektir +3 olarak. Biyolog görevlerini
    ve sayfa görevlerini yapmayı asla unutmuyoruz artık onu yapın bunu yapın demeyeceğim görev olarak.
    Eğer 9 levellik zırhınız varsa (ve en önemlisi Yang'larınız varsa). +2-+3 basın zırha... Eğer
    yoksa +4 basın 0 levellik zırha... Bol bol slotlu bir şekilde mavi kurt vb. slotları, Aç Domuzlar
    vb. slotları toplayıp keseceğiz... Şimdi diyeceksiniz biyoloğun benden hangi canavarı kesmemi
    istediğini nerden bileceğim? diye... Biyolog görevinin üzerine tıklarsanız orada söyler zaten
    işte şu slottan şu kadar keseceksin diye... Sayfa görevinde de zaten hangisini keseceğinizi siz
    seçiyorsunuz. Level atlayana kadar yukarıdaki söylediğim canavarları kesin... Veeee, level atladık.

Level 10: Level 10 sandığımızı açıyoruz... Biyolog görevlerini ve sayfa görevlerini yapmayı ASLA
    unutmuyoruz. Statüyü 1 DEX 2 HP ya da 2 DEX 1 HP olarak veriyoruz. Skill olarak takla
    attırabiliyorsanız bıçak çevirme, yok attıramıyorsanız suikast'e verin... Artık yavaş yavaş
    ayılara geçmeliyiz. Eğer 10 levellik hançeriniz varsa 8. levelde dediğim gibi onu kullanın, yoksa
    zaten demiştim +4 amija basın diye... Ayı-Aç Ayı-Gri Kurt çekiyoruz az az... Level atlayana kadar
    onları azar azar kesin. Veee, level atladık hayırlı uğurlu olsun...

Level 11: 11 level sonra bıçak çevirmemiz/suikastimiz büyük ihtimalle master olacaktır... Olmazsa
    yaşlı kadından sıfırlayıp geri master denemesi yapıcaksınız ama taaaa 22. levelde, o yüzden hiç
    telâş yapmayın o levellerde bol bol Yang'larınız olur zaten. Neyse ben hemen bu levelde ne
    yapacağınızı söyleyeyim... Ayı-Aç Ayı-Gri Kurt kesiyoruz azar azar. Tabiikide level atlayana kadar.
    Aslında bu levelde söyleyecek pek birşey yok. Sayfa görevlerini,biyolog görevlerini yapmayı ASLA
    unutmuyoruz. Neyse, bu slotları keserek level atlamaya çalışacaksınız. Ve hooopp, level up :) .

Level 12: Ayı-Aç Ayı-Gri Kurt slotlarını keseceksiniz yine... Fakat bu sefer 2-3 hatta 4 grup
    çekeceksiniz... Eğer Yang'larınız silahınızı +5 basmaya yetiyorsa basın... Yok yetmiyorsa dursun.
    Statünüzü 2 DEX 1 HP ya da 1 DEX 2 HP olarak verin demekten dilimde tüy bitti ama belki unutursunuz
    insanlık hali belli mi olur?.. Biyolog görevlerini ve sayfa görevlerini yapmayı asla unutmuyoruz.
    Level atlayana kadar yukarıda söylediğim canavarlardan dediğim gibi 2-3 hatta 4 grup toplayıp
    kesin... Veeee, level atladık hayırlı uğurlu olsun efendim...

Level 13: Bol bol slotlu bir şekilde Ayı-Aç Ayı-Gri Kurt kesin. Hatta birine vurup kaçıp öbürüne
    vurup öyle slot toplamaktan sıkıldıysanız 5 levellik +0 yay alın. Neden +0? Çünkü sadece slot
    çekmek için kullanacağız onu, cesaret pelerini gibi yani... Hasar vermek amacıyla değil, slot
    çekmek amacıyla kullanacağız. Bu arada yayımıza ok almayı sakın unutmayın zaten ucuz oklar...
    4 yang gibi birşey onun da bize hiç bir zararı olmaz hatta üstüne zaman olarak kâra geçer... Neyse,
    Level atlayana kadar bol bol slotlu bir şekilde yukarıda söylediğim yaratıkları kesin. Vee, level
    atladık.

Level 14: Bol bol slotlu bir şekilde Ayı-Aç Ayı-Gri Kurt kesiyoruz. Azıcık ucundan Boz Ayılara
    takılabilirsiniz... Pot dışında Yang'larımızı harcamayalım. Yani sadece pot almak için harcayın
    Yang'larınızı... Aslında bu levelde de diyecek fazla bir şey yok. Biyolog görevlerini ve sayfa
    görevlerini yapmayı unutmuyoruz ve statüyü 1 DEX 2 HP ya da 2 DEX 1 HP olarak veriyoruz...Eğer
    bıçak çevirmede adamı sektirebiliyorsanız önceki levellerde de söylediğim gibi bıçak çevirmeye
    verin. Ama yok sektiremiyorsanız önceki levellerde de söylediğim gibi suikast'e verin. Suikast
    skillini her zaman için kamuflaj ile beraber kullanın. Çünkü kamuflaj, suikast'in vuruş gücünü az
    da olsa artırır. Neyse, söyleyecek bir şey yok dedim çenem açıldı yine çok konuştum :) . Yukarıda
    söylediğim canavarları kesin level atlayana kadar. Veeee, level atladık hayırlı uğurlu olsun...

Level 15: Boz Ayı-Aç Boz Ayı-Gri Kurt-Aç Ayı-Ayı kesiyoruz bu levelde... Boz Ayı ile Aç Boz Ayıya
    saldıracaksanız en fazla 2 slot çekmenizi öneririm çünkü hayvan gibi vuruyorlar (Zaten hayvanlar
    orası ayrı bir konu :D ). Yok ben onlara dalmam Ayı-Aç Ayı-Gri Kurt a dalarım diyorsanız bol bol
    çekip kesin. Ya da yazdığım bütün canavarları çekip kesin orası size kalmış birşey... Biyolog
    görevlerini ve sayfa görevlerini yapmayı unutmuyoruz. Yukarıda söylediğim canavarları level
    atlayana kadar çekip kesiyoruz. Veee, level atladık hayırlı uğurlu olsun efendim...

Level 16: 15. levelde söylediğim canavarları kesin yine... Ama Bu sefer Boz Ayı ve Aç Boz Ayı
    kesecekseniz 2 grup değil de 3-4 grup çekip kesin. Ya da bol bol söylediğim hepsini kesin. Bu
    levelde söyleyecek bir şey yok ama yine de ben bir şeyler söyleyeceğim. Biyolog görevlerini ve
    sayfa görevlerini yapmayı ASLA unutmayın. Statüyü 2 DEX 1 HP ya da 1 DEX 2 HP olarak verin. Eğer
    bıçak çevirme yaparken adamı sektirebiliyorsanız bıçak çevirmeye verin. Fakat sektiremiyorsanız
    suikast'e verin. Az kaldı skillerin master olmasına dayanın :) . Haa unutmadan söyleyecek bir şey
    varmıışş :D . Dokuz Pala alın hançer olarak, 15 levelliğin hançeri o... +4-+5 hatta +6 basıp
    kullanın onu. Hâla 2. köye gitmeyeceğiz ama. Çünkü 1. Köyde daha çookk işimiz var, ortalama 30
    levele kadar 1. köyde kasılacağız.Level atlayana kadar 15. leveldeki söylediğim canavarları kesin.
    Veee, level atladık hayırlı uğurlu olsun efendim...

Level 17: Yavaştan Kaplan-Siyah Ayı-Aç Siyah Ayı kesin... Ya da bol bol slotlu bir şekilde (hiç
    önermesem de) Ayı-Aç Ayı-Gri Kurt kesebilirsiniz... Zırhımız hâla +4 ne yapacağız biz? Cevabını
    hemen söyleyeyim: Zaten 18. levelde zırh alacağımız için gerek yok para harcamaya... Level atlayana
    kadar yukarıda söylediğim canavarları kesebilirsiniz... Veee, level atladık...

Level 18: Chat'e +5 18 levellik ninja zırhı alınır deyin 50-60k Yang arası birşeydir büyük ihtimal.
    Eğer bulamazsanız kendiniz bir tane alın ve basabildiğiniz kadar + basın (minimum +4)... Biyolog
    görevlerini ve sayfa görevlerini yapmayı, Statünüzü 2 DEX 1 HP yada 1 DEX 2 HP olarak vermeyi
    unutmayın. Eğer her vurduğunuzda sektirebiliyorsanız bıçak çevirmeye, yok sektiremiyorsanız
    suikast'e verin. Level atlayana kadar Kaplan-Siyah Ayı-Aç Siyah Ayı-Alfa Gri Kurt kesin. Level up!.

Level 19: Level atlayana kadar Kaplan-Aç Siyah Ayı-Siyah Ayı-Aç Alfa Gri Kurt-Alfa Gri kurt kesin.
    Söyleyecek bir şey yok... Level atladık hayırlı uğurlu olsun...

Level 20: Bir görev gelecek. Sanırım bu görevi köyün ortasındaki bekçi veriyor. Ona gidip görevi
    alıyoruz ve koşa koşa Mi-Jung öldürmeye gidiyoruz... Ödülümüz bu levellerde en gerekli malzeme
    olan (Gümüş Bilezik)... Eğer siz de benim gibi Shinsoo (kırmızı) krallığında oynuyorsanız 2. köye
    gitmeden önceki haritada sol tarafta bolca bulunurlar... Yok eğer Shinsoo krallığından değilseniz
    internetten araştırmanız gerekecek. Çünkü ben sadece Shinsoo krallığında oynuyorum... Görevi
    bitirdikten sonra köyün ortasındaki bekçiye gidiyoruz ve görevi teslim ediyoruz... Ödülümüzü
    alıyoruz ve + basıp giyiyoruz (minimum +4), ya da satıyoruz... Görevimiz bitti. Şimdi, nerede
    kasılacağınızı söyleyeyim: Yavaştan beyaz yeminlilere saldırın. Arada Siyah Ayı-Kaplan-Aç Siyah Ayı
    falan da kesin... Bu arada eğer bulursanız +6 makas hançer alın... Level atladık, hayırlı olsun...

Level 21: Beyaz Yeminliler (se-rang vb. hariç)-Kaplan-Aç Siyah Ayı-Siyah Ayı-Aç Alfa Gri Kurt-Alfa
    Gri kurt... Level atlayana kadar bunlardan kesin. Sayfa görevleri ile biyolog görevlerini yapmayı,
    Statünüzü 2 DEX 1 HP ya da 1 DEX 2 HP olarak vermeyi unutmayın. 2 DEX 1 HP gidiyorsanız DEX
    fullenince 2 HP 1 STR gidin. 1 DEX 2 HP gidiyorsanız HP fullendiğinde 2 DEX 1 STR verin. Eğer her
    vuruşunuzda sektirebiliyorsanız bıçak çevirmeyi, yok sektiremiyorsanız suikast'i geliştirmenizi
    öneriyorum... Level atladınız, hayırlı olsun...

Level 22: Oh be sonunda ilk Master'imiz açıldı... AÇılmadıysa açılana kadar yaşlı kadından
    sıfırlayıp tekrar deneyin... Beyaz Yeminliler (se-rang vb. hariç)-Kaplan-Aç Siyah Ayı-Siyah Ayı-
    Alfa Gri Kurt-Aç Alfa Gri Kurt kesin (level atlayana kadar)... Ve hooppp, level up.

Level 23: Beyaz Yeminliler (se-rang vb. hariç)-Kaplan-Aç Siyah Ayı-Siyah Ayı-Alfa Gri Kurt-Aç Alfa
    Gri Kurt kesin... Sayfa görevleri ile biyolog görevlerini yapmayı sakın unutmayın... Level atlayana
    kadar yukarıda söylediğim canavarları kesin. Level atladınız...

Level 24: Yavaştan Eun-Jung ve grubu - Se-Rang ve grubu - Mi-Jung ve grubu kesin. Arada Beyaz
    Yeminli Komutan gelirse acımayın, bir tane vurun ağzına... Diyecek bir şey kalmadı. Level atlayana
    kadar yukarıda söylediğim canavarları kesin. Veee, level atladık...

Level 25: Kısa Bıçak alın (minimum +5), ya da kendiniz basın... Eun-Jung vb. slotları kesin...
    Yani artık tüm Beyaz Yeminli slotlarını kesebilirsiniz. Dilediğiniz gibi dalın ama fazla slot
    toplamayın ham yaparlar :) . Diyecek bir şey yok... Level atlayana kadar Beyaz Yeminlilerle
    uğraşın... Level atladınız...

Alıntı değildir kendi emeğimle yaptım tam 3 saat buna uğraştım. Alıntı yapacaklar Forum Donanımhaber korcevsq126'dan alıntıdır diye yazarlarsa sevinirim. Bu arada diyeceksiniz neden sadece level 25'e kadar var? diye... Bunu yazdım, siteye koydum, değil mi? 1-2 gün sonra 26'dan 50'ye kadar olanı yazacağım. 25 25 artıyor yani yazdığım level sayısı... Yazının devamı gelecektir... Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın...

• ninja oynamak istiyorsan çok iyi bir kasılmalık bıçağın olucak bide savunman yüksek olucak ws de eğer bıçakçıysan ortlu bıçak al düzde ninja hızlı olduğu için delicyle herkesi kesersin okçuysanda atın askerse ortlu yay al attan vur ok savunma olmadığı için baya vurursun ben maviye gidiyorum 5 kişi zor kesiyo beni
  • merhaba. öncelikle bu bir char tanıtma değildir gördüğün üzere. kasılma yerlerini söyledim sadece devamı gelecek... işine yaradıysa sadece bir teşekkür edicektin...
  • Konu için teşekkürler eğer size aitse baya emek harcamışsınız.
    @GusttavoLima okçu için dönüşüm küresi yardımı ile rahatlıkla kasılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 22 Kasım 2012; 18:04:41 >
  • olum ninja değilde savaşçı kasın
  • ben ws de ninja nasıl oynanır onu söyledim konun güzel
  • CapoRegime evet kardeş konu benim istersen her yerde ara bulamazsın. GusttavoLima ben senden daha iyi biliyorum bıçakçıyı, söylemene gerek yok. İşine yaradıysa bir teşekkür eder bitirirdin işi. YuriBoykaa burası ninja bölümü, ninjayla ilgili rehberler falan olur burada. Sen savaşçı açmak istiyorsan aç. Biz ninja oynayınca rahatlıyoruz, sen savaşçı oynayınca... Bir de lütfen konu ile alakasız bir şey yazmayın şuraya. Ha bir şey daha var: Sorunuz varsa hemen buraya yazabilirsiniz. İtemlerinizi söylerseniz ne yapacağınızı ben söylerim. Siz de buraya rehber koyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcevsq126 -- 15 Aralık 2012; 19:14:37 >
  • Sıkılmadan tümünü okuyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
  • Google'da konum 3. sırada yer alıyor okuyan herkese çok teşekkür ederim bu kadar tutulacağını düşünemedim
  • Okçu ninjanın kasılma rehberi olmaz zaten zırh ve silah parlıyorsa ve yüksek levelse heryerde kasarlar
  • Kişisel sebeplerden dolayı yaz tatiline kadar yazamayacağım sanırım... Herkese iyi oyunlar
  • ninjanın kasılması ile başa çıkmak istiyorsanız skill seviyelerini yüksek tutun itemlerinizde güç çeviklik kritik ve delici efsunları olmazsa olmazlar arasına girmesi lazım. komboyu açarsanız kasılırken faydasını göreceksiniz.
  • Devami gelcek mi
  • metin2klavuzum.jimdo.com a ziyaret edermisiniz
  • Ulan metin2 oynamadığım halde oturdum okudum hepsini ellerine sağlık hala Forumda takıliyosan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja oynuyorsanız masraf yapıp dönüşümü en az g yapmak zorundasınız sonra dönüşüm küresiyle 80e kasarsınız ninja kasmak emek ister
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.