Arkadaşlar metin2deki o eski günleri yad etmek ve aynı heyecanı yaşamak isteriz değil mi hepimiz.Paralar dökmeden uğraşarak eğlenebilmeyi isteriz demi o zaman sizi hilenin,küfürün,ks'nin olmadığı biyere davet ediyorum.Birçoğunu biliyordur çoğunuz denemiştir belkide
Metin2.Com Yine GameForge'a ait U.S.A serveri DH Olarak hep beraber gidelim ne dersiniz Oyuna başlayacak olanlar konu altında Nicklerini bildirirlerse harika olur.Şimdiden hepimize hayırlı olsun
Gelirim ama malum okul çok fazla online olamam Loncanın bıcakcısı olurum
bende gelirim aslında ama cok giremiorm.
ben metin2 us falan indirdim bi kaç kez ama oyuna girip çıktıktan sonra metin2 tr ye dönüşüyo türk serverları geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: Harmes Arkadaşlar metin2deki o eski günleri yad etmek ve aynı heyecanı yaşamak isteriz değil mi hepimiz.Paralar dökmeden uğraşarak eğlenebilmeyi isteriz demi o zaman sizi hilenin,küfürün,ks'nin olmadığı biyere davet ediyorum.Birçoğunu biliyordur çoğunuz denemiştir belkide
Metin2.Com Yine GameForge'a ait U.S.A serveri DH Olarak hep beraber gidelim ne dersiniz Oyuna başlayacak olanlar konu altında Nicklerini bildirirlerse harika olur.Şimdiden hepimize hayırlı olsun
Orijinalden alıntı: Harmes Arkadaşlar metin2deki o eski günleri yad etmek ve aynı heyecanı yaşamak isteriz değil mi hepimiz.Paralar dökmeden uğraşarak eğlenebilmeyi isteriz demi o zaman sizi hilenin,küfürün,ks'nin olmadığı biyere davet ediyorum.Birçoğunu biliyordur çoğunuz denemiştir belkide