Şimdi Ara

Metin2 No PVP! Tıpkı Eski günler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar metin2deki o eski günleri yad etmek ve aynı heyecanı yaşamak isteriz değil mi hepimiz.Paralar dökmeden uğraşarak eğlenebilmeyi isteriz demi o zaman sizi hilenin,küfürün,ks'nin olmadığı biyere davet ediyorum.Birçoğunu biliyordur çoğunuz denemiştir belkide

Metin2.Com Yine GameForge'a ait U.S.A serveri DH Olarak hep beraber gidelim ne dersiniz
    Oyuna başlayacak olanlar konu altında Nicklerini bildirirlerse harika olur.Şimdiden hepimize hayırlı olsun

Metin2 USA

• Yok mu DonanimHaber Loncasını kurmaya 10 kişi :)
  • Player sayısı çok az.
  • Gelirim ama malum okul çok fazla online olamam
    Loncanın bıcakcısı olurum
  • bende gelirim aslında ama cok giremiorm.
  • ben metin2 us falan indirdim bi kaç kez ama oyuna girip çıktıktan sonra metin2 tr ye dönüşüyo türk serverları geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harmes
    Arkadaşlar metin2deki o eski günleri yad etmek ve aynı heyecanı yaşamak isteriz değil mi hepimiz.Paralar dökmeden uğraşarak eğlenebilmeyi isteriz demi o zaman sizi hilenin,küfürün,ks'nin olmadığı biyere davet ediyorum.Birçoğunu biliyordur çoğunuz denemiştir belkide

Metin2.Com Yine GameForge'a ait U.S.A serveri DH Olarak hep beraber gidelim ne dersiniz
    Oyuna başlayacak olanlar konu altında Nicklerini bildirirlerse harika olur.Şimdiden hepimize hayırlı olsun

Metin2 USA

Tsk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesayire

quote:

Orijinalden alıntı: Harmes
    Arkadaşlar metin2deki o eski günleri yad etmek ve aynı heyecanı yaşamak isteriz değil mi hepimiz.Paralar dökmeden uğraşarak eğlenebilmeyi isteriz demi o zaman sizi hilenin,küfürün,ks'nin olmadığı biyere davet ediyorum.Birçoğunu biliyordur çoğunuz denemiştir belkide

Metin2 USA

Tsk

Arkadasım post kasma bu kac oldu ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.