Fena oyun değil gerçekten, sevdiğim 8-10 tane Türk oyunu vardır, isminden uyduruk bir şey zannettiğim bu oyunu da gördüğümde şaşırmadım değil, yapanların ellerine sağlık, tarzım olmasa bile Türk oyunu diye arada kurcalıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: KaraKanarya
Fena oyun değil gerçekten, sevdiğim 8-10 tane Türk oyunu vardır, isminden uyduruk bir şey zannettiğim bu oyunu da gördüğümde şaşırmadım değil, yapanların ellerine sağlık, tarzım olmasa bile Türk oyunu diye arada kurcalıyorum.
Dostum bu oyun Türk oyunu değil maalesef. Amerikalıların bildiğim kadarı ile ama Türk Serverlarıda var.VE Türkçe verisyonu. Yanlış hatırlamıyorsam Metin kelimesi Çinçe ya da japoncaydı.Oyun orta seviyede bir oyun , en son yeni karakterler geldiğini okumuştum. Bıçakçı , savaşcı , büyücü , ve heal ci aynı Knight sistemi gibi.Ben bir kaç ayı mı verdim sonra sıkıldım bıraktım. Ama denenmesi gereken bir oyun türü. Umarım az da olsa yardımcı oldum...
Bu oyunu oynadım biraz bu arada oyun Türklerin değil.. Knight gibi.. Bi yerden sonra sıktı sildim bende...
Bunun yeri burası değil o yüzden bilmeyen çıkması normal