Şimdi Ara

Metin2 PvP Server Aranır (69 Kişi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bizim facebook 69 kişilik kapalı gurubumuz var.
    Gurup olarak bir pvp aryoruz eski oynadığımız server ne yazıkki saldırıya uğradı.

Aradığımız server özellikleri aşağıda yazıyor bilgisi olan yorum atarsa sevinirim.
    Bunların haricinde ben şunu oynuyorum özellikleri şöyle sizede tavsiye ederim diyen varsa onlarda yazabilir.

Özellikler
    - 1 Level Başlangıç (Şart)
    - Bitiş Level 99-150
    - Server tipi ZOR emek serveri (Şart)
    - BK düşürmeli ruh taşı düşürmeli bir server (Şart)
    - EDİTSİZ SERVER (Şart)
    - Silah dönüşümleri Muharrebe > Triton şeklinde olsun mümkünsede Tritonda kalmasın Tritonda bi 100 LeveL kılıca dönüşebilsin çok dönüşümlü server olması tercihimiz ama şart değil
    - Zırh dönüşümleri Çelik > Turkuaz olsun mümkünsede Turkuazda dönüşüme uğrasın ama şart değil
    - En az anlık 150 Online olan bir server (Şart)
    - Efsun oranları SABİT OLMASIN (Şart Değil)

Arkadaşlar arama alanını biraz küçülttüm kusura bakmayın bilenler lütfen bildirsin BİLMEYENLERDE Önerebileceği olan PVP nin özelliklerini veya SİTESİ ni paylaşsın.

• Tkmt2 arkadaşım başlangıc 30 son 120 skiller P yapmak kolay item yapmak için uğraştırır seni emek ister kesinlikle editsizdir. Silah dönüşümleri kendi silahları var onları dönüştürebiliyorsun zırhta aynı şekilde sadece 25 tl zırha para verirsin gercek anlamda gerisini oyunda kendi emeğinle yaparsın. Gerçekten çok zevkli bir pvp araştır ben çok araştırdım başlarken

1.5 senedir oynuyorum bir iki hafta oyna hak vereceksin ben çoğu pvp yi oynadım bu başka :)

başlarsan PM at yardımcı olurum.
  • Metin2 VPS paketleri FreeBSD 7.2 işletim sistemi üzerine kurulmaktadır. Sanallaştırma altyapısında ise VMware ESXi kullanılmaktadır. Oyunlarda lag ve loss oluşmaması ve hat problemleri yaşanmaması için ana Yüksek kapasiteye sahip oyun sunucuları kullanmaktayız. Oyunların kurulu olduğu ana sunuculardan en üst düzeyde performans almak için disk başı düşen oyun sayısı orantılı olarak ayarlanmaktadır. Bu sayede online oyuncu sayısı yüksek olsada sunucularda performans kaybı olmamaktadır. Metin2 sunucular 1 adet ip ile teslim edilmektedir. Satın alınan oyun sunucu üyekil (kayıt) paneli ücretsiz olarak fizmamız tarafından 1 adet sub domain ( oyunadınız.pvpmetin2.com) şekilnde alt alan adı verilerek kurulmaktadır.Metin2 oyun sunucusu satın al müşterilerimiz oyunlarını vereceğimiz navicat ve ssh ( putty) bilgileriyle istedeikleri gibi düzenleyebilir, item satışı yapabilirler. Firmamız en gelişmiş 2013 metin2 server filesını kullanmaktadır. Sunucu kurulumları aynı gün içinde yapılarak sipariş verirken sisteme üye olduğunuz mail adresinize gönderilmektedir. Oyun sunucularımızda GM eklerken sabit IP adresi gerekmez. Metin2 oyun sunucularının tüm ayarları firmamız tarafından yapılmaktadıhttp://www.nethosting.gen.tr/metin2.html

www.nethosting.gen.tr

• Kaosmt2 Tek Geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.