|
Metin2 pvp serverler nedir?
-
-
metin2 pvp serverler için Liste verebilirim en Çok onlineyi Şu siteelrden Alabilrisiniz.
Hangi turden Metin2 siteniz varsa ona Tanıtımınıza uygun siteden tanıtımlarınızı yayınlayın. editsiz serveriniz varsa editsizden. emek varsa emekserverler den wslik varsa wslik siteden yayınlarsanız daha iyi kullanıcı çekebilrisiniz..
-
Çok güzel anlatılmış , günümüzde çok tutuluyor metin2 pvp serverler. Bende yıllardır hala oynuyorum. Çok kalitesiz ve sürekli kapanan sunucularda var ama ben aradığım en iyi ve uzun ömürlü metin2 pvp serverleri https://serverlar.com.tr bu tanıtım sitesinde buldum. Her serveri eklemiyorlar uzun ömürlü ve kaliteli oyunları ekliyorlar. Size de tsk ederiz bu bilgileriniz için donanımhaber ailesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt2pvpserverler -- 29 Mayıs 2024; 15:17:36 >
-
Metin2 pvp serverlerin trye göre daha çok oyuncusu var, trnin aşırı zorluğu ve saçma sapan güncellemelerinden sıkılan oyuncuların hepsi pvpye kaçıyor, bende pvp oynuyorum açılacak serverleri falan takip etmek isterseniz buradan takip edebilirsiniz
-
Metin2 pvp serverler metin2 TR den daha fazla kitleye sahip olmaktadır. Metin2 TR de olduğu gibi herşey para üzerine değildir ve ücret ödemeden de oyunlardan zevk alabilirsiniz. Metin2 pvp serverler tanıtım sitelerinde genellik ile pvp serverler olmaktadır. Örnek olarak ilettiğim sitedeki gibi Metin2 Pvp Serverler Tanıtım - Ana sayfa
Güzel bir konu açılmış ellerinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darke2 -- 25 Haziran 2024; 18:44:17 >
-
güncel serverleri paylaşıyor bakmanızı tavsiye ederim
-
Klasik görevlerin olduğu nostalji yaşatacak bir sunucu var mıdır? Orijinali oynayasim pek gelmiyor yürüme hızı, level alma hızı vs. bayağı hantal bir oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X