Şimdi Ara

Metin2.TC - Ymir Lisanslı Resmi ve Yasal SV - TR ALTERNATİFİ - ESKİ TR - HERKEZ 30-40 LVL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanimhaber'de tanıtılmadığını görünce çok şaşırdım ve hemen konusunu açıyorum.
    Öncelikle bu bir "pvp" değil yasal ve Ymir lisanslı bir oyundur.
    Metin2 tr nin eski packleri altında kurulan ve o eski dolunay düşürme, at zırhlama zamanlarımıza dönmemizi sağlayan bir server.
    Sv'de bende oynuyorum 1300 açılan çar olmasına rağmen +250 online sayısıyla kelimenin tam anlamıyla " giren çıkamıyor ".
    Sv nin özelliklerini falan yazmak istemiyorum tek şey söyliyebilirim indirin ve bir kez oyuna girin eğer emek seven bir oyuncuysanız çıkamayacaksınız..
    TR ALTERNATİFİ DEMİŞTİM AMA SANIRIM TR RAKİBİ OLUCAK ÇOK KISA SÜREDE BUNU HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ.
    SERVER 'İN HER TÜRLÜ ORTAMDA ÜCRETLİ REKLAMLARI DÖNÜYOR VE REKLAMCI ARKADAŞLAR SV Yİ TANITIYOR.
    Bende oyuncuyum çok ilgili gm ve yetkili arkadaşlar var anladığım kadarıyla tamamen kurumsal bir yönetim mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ek olarak : Biraz oyun hakkında bilgi vermek gerekirse :
    1-99 level sınırı mevcut.
    2006 metin2 pack'i üzerine kurulmuş ve abartılar, o dönemde bulunan sorunlar çözülmüş ve oyun 4 aylık beta sürümden sonra yayına girmiştir.
    şunu bilmelisiniz ki oyuna girip 75 lvl olup elinize zehir 'i alıp sürgüne gitmeyi düşünmeyin böyle bir oyun yok. şuanda ortalama 40-50 level herkez.
    Oyun 02.05.2015 19:30 da online olmuştur.
    Oyunda 42 level zırhlarına kadar +9 npc de bulunmakta.
    Oyunda 36 silahına kadar silahlar +9 npc de bulunmakta. (DOLUNAY - SYH - KDP - SOHBAHAR YELPAZESİ HARİÇ)
    Her metinden ortalama 1-3 bk düşüyor.
    Metin bulmada hiç bir problem yok hatta adım başı metin var diyebiliriz. ( Sürekli sabit yere 10 dakikada bir metin drobu )
    Kendine Özel Efsun Sistemi ( Zor değil aksine tam orantısında bence başarılı bir sistem getirilmiş )
    Tavsiyem : ilk 15 leveli 1. köyde tamamlayıp exp bonus ve hp efsunlarıyla 2. köye gitmeniz orada 25-30lvl olduktan sonra ( bu arada bol bol metin kesmenizi tavsiye ederim) vadi ortası (soo) ya gidip orklara karşı %20 - exp bonus %20 - hp 2k efsunlarınızla kasılmanızı. 35 lvl olunca at zırhlama görevinizi yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ymiri nereden bulsunlar da lisans alsınlar biraz gerçekçi olun arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Ymiri nereden bulsunlar da lisans alsınlar biraz gerçekçi olun arkadaşım

bunu ben iddia etmiyorum hocam yetkililer den açıklanan bu. ama oyun gerçekten eski metin2 tr tarzı 1 kez girin farkı görün. benim bu işten tek kazancım 1 arkadaşın daha eski metin2 tr yi yaşaması..

• 3-5 arkadaş başlama planımız var umarım anlattığın zevki alırız
  •  Metin2.TC - Ymir Lisanslı Resmi ve Yasal SV - TR ALTERNATİFİ - ESKİ TR - HERKEZ 30-40 LVL

http://www.cleanpcguide.com/remove-gen-heur-how-to-remove-gen-heur/

Gen.Heur is a hazardous tool that can compress and encrypt PE files in the system to conceal itself from detection by security software such as anti-virus or anti-spyware programs. Gen-Adware.Heur also modifies Windows Hosts file and Internet Explorer setting to to redirect ceratin websites to its own malicious websites. Gen.Heur a serious threat to PC security and can cause loss of sensitive data or other faults such as slow system performance.

Exe dosyası virüslü.

• quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

Metin2.TC - Ymir Lisanslı Resmi ve Yasal SV - TR ALTERNATİFİ - ESKİ TR - HERKEZ 30-40 LVL

http://www.cleanpcguide.com/remove-gen-heur-how-to-remove-gen-heur/

Gen.Heur is a hazardous tool that can compress and encrypt PE files in the system to conceal itself from detection by security software such as anti-virus or anti-spyware programs. Gen-Adware.Heur also modifies Windows Hosts file and Internet Explorer setting to to redirect ceratin websites to its own malicious websites. Gen.Heur a serious threat to PC security and can cause loss of sensitive data or other faults such as slow system performance.

Exe dosyası virüslü.

Merhaba hocam, oyunda yetkili değilim hatta yetkililerin ismini dahi bilmiyorum bu tarz sorunları facebook sayfasından veya ticket yöntemiyle yetkililere iletebilirsiniz. Onun haricinde başlıyacak arkadaşlara tavsiye ederim ! :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar konu günceldir.

• İnceledim de bence oyuncularla dalga geçiyorlar, ne işi olur koca Cisco'nun Mt2 serverıyla?Bir logo koymakla keşke resmî olunabilse.
    Ayrıca server Wom2'nin( wom2.org ) sadece kötü bir kopyası, resmen ticaret sistemini oradan çalmışlar.İsteyen oynasın, zevkinizi baltalamak istemem ama gerçekleri de bilin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

İnceledim de bence oyuncularla dalga geçiyorlar, ne işi olur koca Cisco'nun Mt2 serverıyla?Bir logo koymakla keşke resmî olunabilse.
    Ayrıca server Wom2'nin( wom2.org ) sadece kötü bir kopyası, resmen ticaret sistemini oradan çalmışlar.İsteyen oynasın, zevkinizi baltalamak istemem ama gerçekleri de bilin...

bence de bir logo koymayla olsaydı :D hatta arkadaş hızını alamamış microsoft 'un logosunu bile koymuş

• Dolunay düşürmeli ama markette +9 dolunay var... Hmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantheon Greyjoy

Dolunay düşürmeli ama markette +9 dolunay var... Hmmm

hayır hocam nerden çıkardınız gelin bakın.

• Hocam ymir lisanslı diyorsunuzda lisansı ancak bir yayıncı şirketi alabilir. Tr nin yayınını gameforge yaptığına göre bu ancak bir pvp serverdir. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Hocam ymir lisanslı diyorsunuzda lisansı ancak bir yayıncı şirketi alabilir. Tr nin yayınını gameforge yaptığına göre bu ancak bir pvp serverdir. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

benim garanti ettiğim bilgi değil firmanın iddia ettiği bilgi bu.

• eski tr de nerde satılıyodu +9 zırh npc de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

eski tr de nerde satılıyodu +9 zırh npc de :)

OYUNU BIRAKTIM KONUYA MESAJ ATMANIZA GEREK YOK.

• kadiryel2 K kullanıcısına yanıt
    Burası DH VELKAMTU CEHENNEM
  • oynuyan arkadaşlar varmı hala

• Ymir lisansı falan hikaye, siteye ulaşılmıyor. İnsanları enayi yerine koymayın.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.