Bildirim
Metin2 Yang Satıcısı Önerisi
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yang almak yasal degildir...
ama botlar sayesinde pot parasi zor geliyor kaldiki item yapalim mecbur yang sitelerine hucum ediyorz..
ilk olarak kesinlikle asil carinla gidip yang teslim alma yan car kullan yeni hesap oluştur adamlara hesap bilgisi veya birsey indirmedigin için herhangibi bi soyulma tehlikesi yoktur.. konturle yang satan varmi bilmiyorum ben hep gittigidiyordan aliyorum hem teslimat garantili hemde en ucuzunu ordan bulabilirsin.. gittigidiyor için ise kredikartin yada bankamatik kartin olmali senin yada bi arkadaşinin felan sorun degil. kopazari tavsiye etmem her zaman en pahali onlar:D -
GameUrun -
istanbullyangseller falan -
LevelTR bn almıştım sıkıntı olmadı. -
level tr öneririm -
www.kabasakalonline.com öneririm yıllardır bu siteden alışveriş yapıyorum beni hiç magdur etmediler .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazankaya1 -- 8 Haziran 2018; 14:45:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X