Şimdi Ara

metin2 yang satış hakkında soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
23.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reyesssss

quote:

Orijinalden alıntı: emir548

quote:

surekli ep alan biriysen banlamiyolar haci. bi arkadas var surekli m cekiyo. ama surekli de ep aliyo. o kadar m le epi napiyo bi turlu anlamadim ama banlanmadi hic. adamlar yagli musteriyi banlarlar mi...

yok hocam vazgeçtim ep çekecem. efsun basacam.

hocam bence buyuk zarar edersin. direk item alsan cok daha ucuz olur. arttirmalar gecmiyo adami deli ediyo. ben item cekip sat veya kullan derim. ama arttirmayi ve degistirmeyi zevkine bascam diyosan orasi ayri. onun zevki bi baska. amorum sandigindan cok almistim arttirma ve efsun nesnesi. ordan biliyorum

yang çekmeye korkuyorum hocam itemide nereden alacm oynayan tanıdık yok mecbur ep çekecez 1500 ep falan.

• İtemi Kopazardan alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

İtemi Kopazardan alabilirsin

agememnon a giriyom başka sv lerin itemleri çıkıyor...
  • Bende sorun yok özelden yazıyorum link gönderiyorm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

surekli ep alan biriysen banlamiyolar haci. bi arkadas var surekli m cekiyo. ama surekli de ep aliyo. o kadar m le epi napiyo bi turlu anlamadim ama banlanmadi hic. adamlar yagli musteriyi banlarlar mi...

hocam bence buyuk zarar edersin. direk item alsan cok daha ucuz olur. arttirmalar gecmiyo adami deli ediyo. ben item cekip sat veya kullan derim. ama arttirmayi ve degistirmeyi zevkine bascam diyosan orasi ayri. onun zevki bi baska. amorum sandigindan cok almistim arttirma ve efsun nesnesi. ordan biliyorum

yang çekmeye korkuyorum hocam itemide nereden alacm oynayan tanıdık yok mecbur ep çekecez 1500 ep falan.

Bence ep alma. 1500 Ep'ye vereceğin 100 tl ile çok m çekersin ve hazır efsunlu alırsın oyundan.
    Ben 90m çektim geçen, çektiğim çardan kendi çarıma attım parayı, çektiğim çarda 3-4m bıraktım. Ertesi gün bi baktım yang çektiğim çardaki para: 0 yang. Yani anlayacağın tespit ediyolar. Sen yangı çektikten sonra yang çekilen yerin uzağında ch1de pazar kurup kendi çarına al. O zaman sorun olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Porphyrogenitus

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence ep alma. 1500 Ep'ye vereceğin 100 tl ile çok m çekersin ve hazır efsunlu alırsın oyundan.
    Ben 90m çektim geçen, çektiğim çardan kendi çarıma attım parayı, çektiğim çarda 3-4m bıraktım. Ertesi gün bi baktım yang çektiğim çardaki para: 0 yang. Yani anlayacağın tespit ediyolar. Sen yangı çektikten sonra yang çekilen yerin uzağında ch1de pazar kurup kendi çarına al. O zaman sorun olmaz :)

saol hocam hangi siteden aldınız ?

• emir almak istersen sana güvenilir site verebilirim.
  • Halikarnas ve Mehmetçikte yang satan sağlam arkadaşlarım var kendileri oynayıp biriktirip elden satıyorlar istanbul içi m alacak olan varsa telefonunu vs verebilirim...
  • ban yemessin.
  • Oyuncumarket'ten almıştım ama paranı siteye yatırmak biraz uğrastırıyor ve stoğu sorman gerekiyo almadan.
    Gamesatis en sağlamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Sancılar

emir almak istersen sana güvenilir site verebilirim.

ver hocam
  • Birader sakın gerçek çarınla çekme, farklı idi olan pazar çarı aç onunla çek o ban yesin .
  • GERÇEK ÇARINLA ÇEKME VE HERHANGİ BİR SİTEYE GÜVENME ARTIK HER İNTERNET KAFEDE METİN2 YANG VERİYORLAR SERVER SONLARDAYSA ÇOK PAHALI OLUYOR VEYA OYUNDA RUHTAŞI FELAN 19 20M İSE ÇOK PAHALI OLUYOR SERVERLER TERS ETKİ OLARAK DÜŞÜNÜN NE KADAR PAHALIYSA OKADAR UCUZ NE KADAR UCUZ SA O KADAR PAHALI VE KIRMIZI BAYRAK 1.KÖYDE KÖY GARDİYANIN YANINDA ÇEKİLİYOR DİYE BİLİYORUM BRO AMA BENCE GEREKSİZ BİR OYUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: quyin

GERÇEK ÇARINLA ÇEKME VE HERHANGİ BİR SİTEYE GÜVENME ARTIK HER İNTERNET KAFEDE METİN2 YANG VERİYORLAR SERVER SONLARDAYSA ÇOK PAHALI OLUYOR VEYA OYUNDA RUHTAŞI FELAN 19 20M İSE ÇOK PAHALI OLUYOR SERVERLER TERS ETKİ OLARAK DÜŞÜNÜN NE KADAR PAHALIYSA OKADAR UCUZ NE KADAR UCUZ SA O KADAR PAHALI VE KIRMIZI BAYRAK 1.KÖYDE KÖY GARDİYANIN YANINDA ÇEKİLİYOR DİYE BİLİYORUM BRO AMA BENCE GEREKSİZ BİR OYUN

hocam gereksiz bir oyun ama bırakamıyoruz kabasaldan çekecem yang 1.000 tl lik yang çekmişliğim vardır önceden oraya güveniyorum 100m 20 tl uygun bir fiyat alacam nasipse teslimatlar ch2 de gerçekleşiyor artık kırmızı bayrak. zaten hayatta gerçek çarımla çekmem yang

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quyin

GERÇEK ÇARINLA ÇEKME VE HERHANGİ BİR SİTEYE GÜVENME ARTIK HER İNTERNET KAFEDE METİN2 YANG VERİYORLAR SERVER SONLARDAYSA ÇOK PAHALI OLUYOR VEYA OYUNDA RUHTAŞI FELAN 19 20M İSE ÇOK PAHALI OLUYOR SERVERLER TERS ETKİ OLARAK DÜŞÜNÜN NE KADAR PAHALIYSA OKADAR UCUZ NE KADAR UCUZ SA O KADAR PAHALI VE KIRMIZI BAYRAK 1.KÖYDE KÖY GARDİYANIN YANINDA ÇEKİLİYOR DİYE BİLİYORUM BRO AMA BENCE GEREKSİZ BİR OYUN

hocam gereksiz bir oyun ama bırakamıyoruz kabasaldan çekecem yang 1.000 tl lik yang çekmişliğim vardır önceden oraya güveniyorum 100m 20 tl uygun bir fiyat alacam nasipse teslimatlar ch2 de gerçekleşiyor artık kırmızı bayrak. zaten hayatta gerçek çarımla çekmem yang

1000TL HE SEN HARBİ GERÇEKSİN

• Kusura bakmayın ama sizin yüzünüzden oyun yavaş yavaş oynanmaz hale geldi çoğu oyuncu PvP lerde oynamaya başladı . Para kasamıyorum yang alayım düşüncesini bırakın artık ne yapacağınızı bilirseniz para size akar zaten istemeseniz bile :)
  • mtcgameden yang alabilirsiniz. fiyatlar her zaman uygundur
  • O kadar yangi nasil yapiyorlar

• Dostum 5 kere ''Oyunfor''dan aldım hiç ban yemedim.ATM'den ödeme yapıyodum ben
  • Ban risksiz yang satışıWWW.EPİNİSTANBUL.COM Ailesinde 100 M 15tl güncellenmeden koşş :)))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.