Şimdi Ara

Metro 2033 e basliyim mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastik74

şuan için birşey demem pek doğru olmaz ama akıcı olmaya başladı kitap. betimlemeler falan çok güzel o şehri gözünüzde canlandırıyorsunuz okunabilir bir kitap.

Kitapta tüm herşeyi gözümde canlandırıyorum hocam. sonrada oyununa bakıcam herşey tam yerine oturucak. dediğiniz gibi kitaptaki aksiyonlarda güzel oluyor :)

Kacinci sayfaya geldiniz hocam? Ben 139. Saufadayim suan. Ilk basta bayagi bir sikiciydi ancak yavas yavas hareket basliyor. Artarak devam eder umarim. 2034 umarim kotu degildir. Ikisinede 18 lira odedim bosa gitmez umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14. bölüme başlıcam bu akşam bi işim çıkmazsa hocam. 370. sayfada falanım. dediğim gibi ilk başta kitap biraz sıkıcı geçiyor. sonra biraz hareketleniyor. ama açıkcası devam ettikçe size de öyle gelir mi bilmiyorum biraz gereksiz uzatılmış ama o kısımlar olmadan da bazı parçalar eksik kalabilir diye düşünmüş sanırım yazar. çok akıcı mı değil ama okunabilir bi kitap boş vakitlerinizde. en azından benim beklediğim türde bir kitap değildi. daha aksiyonlu akıcı bir kitap beklerdim. şuan okuduğum bölümler biraz daha iyi önceki bölümlere göre.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Ilk bastaki gibi sikici olmadıktan sonra okunur yinede.

WDNCh tan yola ciktiklarinda drezinle o ara guzel gitti akicilik olarak. Arada uzattigi noktalar var.

• bazen bitse dediğim yerler çıkıyor :) bazen de heyecan tavan yapıyor
  • Oyunundan önce okuyayım diye aldım fantastik eserleri sevdiğim için çok hoşuma gitti. Oyununu oynayacaksan al oynamayacaksan boş ver.
  • Ebook olarak okuyordum ilk 70 sayfada sıkılmıştım ve bıraktım ancak bayramdan sonra alıp okuyacağım kitabı çok seviyorum bence konusu muazzam

• quote:

bazen bitse dediğim yerler çıkıyor :) bazen de heyecan tavan yapıyor

Yazar yolculugu bu kadar uzatmak yerine WDNCh deki karaderilerle olacak olan savasi anlatsa daha iyi olurdu. 2034 te onu anlatiyorsa o zaman iyi bir takip kitabi olur. 200 e yaklastim konu iyi gidiyor. Bizim yazarlarda boyle kitaplar yazsada 25 dile cevrilse.

• 2034 pek güzel değil diye almadım. şahsen benim tarzım değil sırf oyunu merak ettiğim için okuyorum şuan :)
  • quote:

2034 pek güzel değil diye almadım. şahsen benim tarzım değil sırf oyunu merak ettiğim için okuyorum şuan :)

Bende oyunun mantigini cozmek icin aldim kitabi. Kitap okumayida sevdigim.icin dedim ikisinide alayim. 2033ten kotu olmasin yeter. Okadar para verdim bosa gitmez umarim.

• Oyunun hastası olarak aldım kitabı.Atmosferini,kıyamet sonrası dönemi konu alması ve tabiki oyunun gazıyla bir çırpıda bitirdim.Gayet güzel ve akıcı bir kitap.Olayları takip ederken haritasından yararlanmaya felan çalışırdım mesela.
  • Kitap bitti hocam kitap sonunda bana yok artık dedirtti. Kitap ilk başlarda sıkıcı bir süre sonra tempo kazanıyor bazı yerlerde o kadar durgunlaşıyor kapatıp köşeye rafa kaldırasınız geliyor. Ama son bölümlerde o tempo hiç düşmüyor bir sonra ki bölümü aşırı bir merakla okutuyor. Kitap okunabilir, kitapta bulunan haritayla gidilen yerleri bulmak takip etmek zevki arttırıyor

• Arytom un yaşından büyük direnişi , ilerleyişi ve çabası. Ştalkerlerin çabaları.Bir çok güzel yol arkadaşı ve yol arkadaşlarının Arytom da bıraktığı düşünceler. Seçilmiş kişi olmasından kaynaklanan hisler veya iç sesler...Ayrıca karaderililer. Kitap okuyucuda gerçekten güzel bir his bırakıyor. Okunmalı kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgoktan -- 20 Ekim 2014; 20:04:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.