Şimdi Ara

Metro + da çalan şarkı ismi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Uyduda MetroFM in Metro+ diye bi kanalı var bilirsiniz orada şarkıların isimlerini yazmıyor yayınlarken ve genelde sırası pek değişmiyor şakıların dönüp dolaşıp aynı şarkıları çalıyo . Benim sorum şu; Bir şarkı var klipte adam piyona çalıyor sayfalar falan havada uçuşuyor atlar falan ekleniyor görüntülere hatırladığım karaıyla sözü yok. Bu şarkının adını bilen varmı?

• Bilen yokmu??
  • tekrar en başa aldım bilen yok mu?
  • Klasik bir müzik de mi o çalan?.
  • Klipten biraz daha bahsedermisin.Kadınmı yoksa erkek mi söylüyo.Klip geriye doğru sarılmış şekildemi gidiyo....
  • yaw adını biliyordum dilimin ucunda Maksim bişeydi ama gerisi gelmiyor Sırp sanatçı olması lazım . aklıma gelirse tam adını yazarım
  • Maksim Mrvica

Metro + da çalan şarkı ismi???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir şarkı arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum helal bu adamın ısmını bende cok aradım .bı turlu orenememıstım.saol.

• quote:

Orjinalden alıntı: cashserkan52

dostum helal bu adamın ısmını bende cok aradım .bı turlu orenememıstım.saol.
  • helal
  • VALLA ADI BENI PEK FAZLA ILGILENDIRMIYO...ŞEKLİ YETER.. EDDIE TESEKKURLER...
  • Maxim Mrvica - Exodus şarkının adı ben buldum indirdim çok da güzel tavsiye ederim. selin sanada posterini vereyim uyurken onunla örtersin üzerini.
  • emulede bu parça yok...
  • Ya arkadaşlar bir parça var metro fm de dönüyor
    mekee
    nanına
    mekee
    nanına laylay lom
    mekee
    aytır faytır
    mekee
    diyee gidii yoo işte ama paso mekee diyoo kimdir parça ismi nedir bilen varmı valla çok hoşuma gidiiyo hep arabada denk geliio bir türlü bulduramadım yaa yardım edin valla..

ludacris den galiba ama parça ismi ne.. :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoSeL -- 29 Kasım 2006; 19:04:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.