Şimdi Ara

METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
14
Favori
44.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oyunu bugün PS4 üzerinden 83TL'ye aldım. PS5'te ise 140TL gözüküyor. PS5'ten indirme ekranına gelince ücretsiz yükseltme yapıp PS5 versiyonunu indirebiliyorsunuz. PS4'ten işlem yapma şansınız varsa boşu boşuna bu TR PSN ...'larına ücretsiz yükseltme için para ödemeyin. Bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msty85

Oyunu bugün PS4 üzerinden 83TL'ye aldım. PS5'te ise 140TL gözüküyor. PS5'ten indirme ekranına gelince ücretsiz yükseltme yapıp PS5 versiyonunu indirebiliyorsunuz. PS4'ten işlem yapma şansınız varsa boşu boşuna bu TR PSN ...'larına ücretsiz yükseltme için para ödemeyin. Bilginiz olsun.

Bu işlemi PS4 olmadan yapmanın bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkesta kullanıcısına yanıt
    Ben baska turlu yapamadim. PS4'u kardesime vermistim. Ondan hallettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Oyunda grafik ayarı yok. Direkt ray tracing 60 fps açık bir şekilde oynuyorsunuz. Next gen update harika olmuş fakat ben metro serisini ps4de komple bitirmiştim. Açıkçası exodusu tekrar birirecek kadar sevemedim. Keşke hiç oynamasaydım direkt next gen haliyle oynasaydım. Nedense metro serisine herkes hayran. Ben her ne kadar atmosferine bayılsam ve kitaplarını okusam da oyunlarına o kadar hayran olamadım. Next gen halini 3 saat kadar oynadım çok güzel olmuş ancak tekrar bitireceğimi sanmıyorum oyunu

4k mı ps5 de 60 fps

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Serinin ilk iki oyununu ayıla bayıla oynamışlar için bile bu oyunun oynanışını çekici kılan bir şey yok hocam :))

Oyun garip bir şekilde çok donuk. Yani FPS işlerinden bahsetmiyorum ama bir şey eksik oyunda. Yarıda bıraktım açıkçası.

• En iyi oyunlar arasinda bnm icin

• Epic indirimi ve kuponu sağolsun 33 TL’ye Gold Edition satın aldım, Aralık’ta 2 hafta yıllık iznimde gömülmeyi bekliyorum ama Days Gone denilen oyun bi türlü bitmek bilmediği için yetişir mi diye korkmuyor da değilim

• Ps5 sürümü gerçekten mükemmel olmuş, manzaraya bakmaktan oynayamadım.

• Horizon zero dawn gibi bu oyunu da ps4 de yarım bırakmıştım hatta başlarıda denebilir. Şimdi ps5 üzerinden tekrar şans versem mi diye düşünüyorum. Oynanir mi beyler sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 6 Kasım 2021; 4:59:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ilk 2 oyunu deneyimledim ancak belli ki bu oyunlarda zamaninda guzelmis grafikler ve bir takim oyun hatalari yuzunden direk ucuncu oyunla seriye baslamayi dusunuyorum bugun

• Oyunu bugun bitirdim tek kelimeyle muhtesemdi umarim yenisi cikar da ciktigi gibi oynamaya baslarim :)

• BigMuffin kullanıcısına yanıt

Nasil begendin ? eger ilk iki oyunu oynadiysan begenmemen gerekiyor cok kötü bir oyundu aslinda exodus

• Oyunu PS5'te deneyimleyen var mı?

PS4'teki performans hoşuma gitmemişti. Bir fark var mı?

• Konsollarda ray tracing'i hakkıyla kullanan tek oyun. PS5'te sorunsuz çalışıyor çok güzel grafikleri var.

• Oyun tüm platformlarda toplam 6 milyon satmış. Böyle bir yapım için satış rakamı az geldi açıkçası.

• Metro oyununu her indirimde takip etmiştim ama almamıştım.Yorumlara istinaden satın aldım dursun kenarda.
    Metro 2033 ile bir alakası var mı oyunun yoksa bodoslama exodusla başlanabilir mi ?

• Candy_Man C kullanıcısına yanıt

Direkt başlayabilirsin.

• Dün gece bi kurdum başladım 10 dk. Ambians acaip , insan yeraltında hissediyor gerçekten. Oynanır bir oyun gibi.

• Metro Exodus, 6 Milyon Satış Rakamını Aştı

METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)

Embracer Group, Metro Exodus'un tüm platformlarda dünya çapında 6 milyondan fazla sattığını duyurdu. Metro Exodus Şubat 2019'da çıkış yaptı. Oyunun Enhanced Edition sürümü, temel oyun sahiplerine ücretsiz olarak sunuldu. Enhanced Edition, Mart 2021'de yayınlandı ve oyunun grafiklerini önemli ölçüde iyileştirdi.

METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)
    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)EmbracerInvestortwitter
    “Metro Exodus has sold 6 million units since its launch in February 2019. Developed by 4A Games Published by Deep Silver $EMBRAC.”
    https://twitter.com/EmbracerInvest/status/1494185214779830272?s=20&t=xBMmiz9yum5xmiMDw2IVMQ

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Metro_Exodus_6_Milyon_Satis_Rakamini_Asti-112864.htm

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.