Şimdi Ara

Metro: Last Light - Genesis Oynanış Videosu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • grafikler çok iyide metro oynarken acayip başım dönüyor hafif midem bulanıyor kamera açısına bir türlü alışamadım. sanki normal görüş açısının 2x zoomlu hali gibi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • THQ nun kötü oyunu yoktur...
  • Bu nasıl bir grafik kalitesidir, bu nasıl bi atmosferdir Bu oyun kendini aşmış THQ batma tehlikesine rağmen hakkını vererek oyun yapmaya devam ediyor cidden helal olsun.
  • Hem grafikler, hem detaylar, hem sesler, hem de atmosfer mükemmel görünüyor. İlk oyun gibi optimize özürlü çıkmazsa çok satabilir.
  • Türkçe altyazılı olarak buradan bakabilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=phmWjNIzG2U&feature=player_embedded&noredirect=1

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • lebbeyk_
    11.12.2012 22:38:09

işlemcide yazım hatası olmuş anlayabilmen gerekirdi çünkü 250 lira fiyatı var yazdım
    tabikide phenom 2 x4 olacak phenom x4 ün 250 lira mı olduğunu sanıyosun ayrıca ilk
    önce "Yeni Metro'nun PC ve X360 Sürümleri Aynı Kalitede" şu haberi oku ondan
    sonra kafan azıcık çalışıyosa gtx660ın gayet fazla bile geleceğini anlarsın nvidia
    kartlar arasında fiyat/performansı en yüksek kart olduğu için söyledim ayrıca crysis
    3 ün bile en yüksek sistem gereksinimlerinde 4 gb ram istiyor anakart için ram
    overclock, raid, kaç tane pci,pci-e kart takacağını,usb 3 kullanacağını falan cart
    curt belirtmemiş 100 liralık anakart neyine yetmiyor önerdiğin işlemciye bak amd fx
    x6 6200 350 lirayı bu çöp için mi vercen 130 liralık intel g630 bile çok daha iyi
    bundan biraz testlere benchmarklara bak anandtech'den başla önerdiğin sistemle 4
    tane konsol alınıyo şaka gibi :) zaten kardeş ben sana bu yüzden DH forumunu
    kullan dedim burası bunun gibi liseli kaynıyo çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: tizar

grafikler çok iyide metro oynarken acayip başım dönüyor hafif midem bulanıyor kamera açısına bir türlü alışamadım. sanki normal görüş açısının 2x zoomlu hali gibi.

keşke ps3e çıksaydıda bizimde başımız dönseydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

lebbeyk_
    11.12.2012 22:38:09

işlemcide yazım hatası olmuş anlayabilmen gerekirdi çünkü 250 lira fiyatı var yazdım
    tabikide phenom 2 x4 olacak phenom x4 ün 250 lira mı olduğunu sanıyosun ayrıca ilk
    önce "Yeni Metro'nun PC ve X360 Sürümleri Aynı Kalitede" şu haberi oku ondan
    sonra kafan azıcık çalışıyosa gtx660ın gayet fazla bile geleceğini anlarsın nvidia
    kartlar arasında fiyat/performansı en yüksek kart olduğu için söyledim ayrıca crysis
    3 ün bile en yüksek sistem gereksinimlerinde 4 gb ram istiyor anakart için ram
    overclock, raid, kaç tane pci,pci-e kart takacağını,usb 3 kullanacağını falan cart
    curt belirtmemiş 100 liralık anakart neyine yetmiyor önerdiğin işlemciye bak amd fx
    x6 6200 350 lirayı bu çöp için mi vercen 130 liralık intel g630 bile çok daha iyi
    bundan biraz testlere benchmarklara bak anandtech'den başla önerdiğin sistemle 4
    tane konsol alınıyo şaka gibi :) zaten kardeş ben sana bu yüzden DH forumunu
    kullan dedim burası bunun gibi liseli kaynıyo çünkü

"Yeni Metro'nun PC ve X360 Sürümleri Aynı Kalitede"

Sen her önüne gelen sakallıyı deden zannettiğin için bu haldesin zaten.
    Senin aklın kesiyomu pc ve xbox'un bu oyunu aynı kalitede sunacağına? Bu haberin "tamamen duygusal" olduğunu kestirecek aklın yok mu senin?
    Bugun 4 gb yeterli dediğin ram yarın yetmeyecek.Niye sonradan adama extradan masraf açıyosun?
    x6 çöp öyle mi?
    Doğru 2500k daha iyi.X6 ya göre %10 daha iyi performans veriyor ancak mali açıdan % 40 daha pahalı..
    %10 performans - % 40 pahalı.. Haydi sen git onu al..Çok karlı ne de olsa..
    Tamam arkadaş seninle uğraşılmaz.
    Sen ne diyosan o.Pes..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.