Şimdi Ara

Metro Pag günleri başladı 7/10 Şubat arası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
9.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu bilemiyorum bu sene çok sıkıyorlar dediler, başka şubelerdeki durumdan belki haberdar eden olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyhb

Ben bir kaç farklı model aldım, kdvsiz halinden %50 var aşağıdaki reyon fiyatlarında

stanley classsic 0,47 ml 150 tl civarına geliyor sanırım, güzel fiyat. metro bana çok uzak, gidip personel kodu bulamazsam epey vaktim gider. ama gideceğim sanırım.

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    İndirim algoritmaları biraz karışık fişte de toplam indirim gösteriyor tam ne karara geliyor anlaşılmıyor ama evet yaklaşık 150 sanırım, inşallah bulursunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: vahap1985

Ben dün alışveriş yaptım. hiç abartılacak bir indirim yok. zaten normal fiyatları diğer marketlerden yüksek. birde reyonlardaki çoğu fiyata kdv dahil değil. gitmezseniz çok bir şey kaybetmezsiniz :)
    Dikkatlice gezilirirse indirimli ürün çok. Meyve sebze et peynir migrostan daha ucuz ve kaliteliydi, migrostan oraya geçtim, maydanoz, roka demetleri migrostaki gibi tel tel değil, baya demet. Her ürün gurubunda mutlaka piyasa altında bilindik marka indirimi var. 24 tl ye papia kağıt havlu var mesela 12 li
    Metro Pag günleri başladı 7/10 Şubat arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Hocam papia aldık ama açıkçası 12lisi 22 liraydı yanında sofia (idi sanırım) pagsız 24 liraydı zaten çok büyük bir indirim gibi görünmedi gözümüze. Balık İndirimi var diye somon aldık, deniz ama yetiştirme o diye saymadılar 😃 Yani onu da indirimsiz almış olduk, ama blue cheese aldık %40 indirim vardı normalde pahalı diye pek almıyorduk o iyi oldu bir tek yiyecek içecek kısmından.

• quote:

Orijinalden alıntı: joyhb

Onu bilemiyorum bu sene çok sıkıyorlar dediler, başka şubelerdeki durumdan belki haberdar eden olur.
    Kasiyer, ödeme esnasında kodunu kullandığım kişiyi cebinden aradı, o derece sıkı

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Ooo hocam iyi abartmışlar. Hangi şehir ve şube hocam

• indirimler iyide niye herkese açık değil bu nası kampanya metro
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    İzmir Gaziemir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

İzmir Gaziemir:)
    şimdilik antalya ve izmirden sdıkıntı haberleri geldi bakalım yarın da bern ankaraya bakıcam

bu arada ankaraya bakan varsa yazabilirse çok sevinirim
  • İstanbul - Güneşli'de personel kodu vermeme rağmen, personelin kendisi olmadığım için 1 sepet eşyayla kasada kaldım, ürünleri bıraktım; oysa 10 dakika kadar önce farklı bir kasadan 10 tane 6'lı 1.5luk rioba su ile geçmiştim personel kodu verip ...
  • Ben de bugün konya metro'ya gittim. Oradaki personelin birini ikna ettiydim. Sonradan başka birine sordu sıkıntı oluyormuş diyip vazgeçti.

• KUTAHYASPOR K kullanıcısına yanıt
    Farklı kasiyermiydi hocam. Eğer öyleyse Biraz mağaza da dolaşıp yine farklı bi kasiyere denetseydiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Farklı kasiyermiydi hocam. Eğer öyleyse Biraz mağaza da dolaşıp yine farklı bi kasiyere denetseydiniz hocam
    valla hocam farklı kasiyerdi, bir önceki kasiyere gitsem hallolur muydu bilmiyorum ama bu sene sıkı tuttukları da bir gerçek sonuçta; süt, yoğurt, peynir, tereyağ, kıyma, parça et, kuruyemiş, votka, bira, şampuan bir sürü şey almıştım en son süt ve süt ürünlerine yandım; 30tl'ye kebir tereyağ, 10tl'ye 4 tane litrelik süt, 23tl'ye yardımcı peynir, 6tl'ye kiloluk tava yoğurdu sıcaktı hakkaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlife35

Ben de bugün konya metro'ya gittim. Oradaki personelin birini ikna ettiydim. Sonradan başka birine sordu sıkıntı oluyormuş diyip vazgeçti.
    bana da aynısnı yaptılar
  • KUTAHYASPOR K kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş hocam o zaman. Dediğiniz gibi bu sefer işi sıkı tutuyor lar

• Bunlar reel anlamda doğru dürüst indirimler değil, kendi personellerini bile aldatıyorlar, çok büyük geneli boş indirimler

• 5 tl komili sızma 87₺
    Cappy portakal 2,5₺
    Tadım kuruyemişler %30 indirimli
    Bomonti, becks 6,5₺, Tuborg amber 7,5 ₺
    19,90₺’den başlayan güzel şaraplar
    100₺’ye absolut 70cl
    Kefir 1 kg tereyağı 30₺
    Lays doritos ve pringles 1 alana 1 bedava
    Solo 200’lü peçete 7₺

En çok yararlandığım indirimler bunlardı. Bence güzel bi yardım oluyor personellerine. Sağolsun bi arkadaşım sayesinde ben de faydalandım.

• ankarada giden oldu mu. şu yazılanları görünce gidesin gelmedi ama. bi denesem mi diyorum
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    N11 de 160 civarına geliyordu sevgili11 ile, alsam mı diye bakmıştım sonra vazgeçmiştim. Kutup ayısı idi sanırım satıcı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.