Şimdi Ara

Metro Turizmle yaşadıklarım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
11.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Ben otobüslerde SİGARA içildiği zamanları bile gayet.net hatırlıyorum. Adam "mide hastasyıyım, cam kenarına sen geç" dedi, ben de toy ve delikanlı genç edalarıyla "peki" dedim, Eskişehir'den Adana'ya kadar 4 paket Maltepe bitirdi, sigarayı o mu içti, ben mi içtim, anlayamadım...
  • Şaşırmadım desem yeridir. Aşağıdaki linkte bolca hatıra mevcuttur.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=metro+turizm
  • quote:

Orijinalden alıntı: permanganat26

Şaşırmadım desem yeridir. Aşağıdaki linkte bolca hatıra mevcuttur.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=metro+turizm

3 gündür okuyorum hala bitiremedim
  • 1 kez daha görülsün diye affınıza sığınarak UPPPP
  • Biz de yazalım şu yol hikayelerinden.

Zaman:3-4 yahut 5 sene önce bayram zamanı.

Gece otobüsüyle Bursa'ya gidilecek.Arabayı almadım,malum kazalar falan.

Gittim otogar'a Isparta Petrol'de ,Kamil Koç 'ta yer yok.Baktım Balıkesir Uludağ Turizm(böyleydi heralde) yer var diyor.Tamam dedim 2 kişilik bursa.Oldu dediler,Kontur bileti kestiler bana.Dedim ki Kontur bileti kestiniz,araç kimin aracı ?

Bizim aracımız beyefendi,kimin olacak vs. vs. Sonra,hareket zamanı geldi ve şok 1:Araç peronlardan değil,otopark'tan kalktı.Araç b.uludağ turizm ve konturla hiç alakası olmayan firmasız bir Safir idi.Artık kavga dövüş gittik.

O günden sonra(bulunduğum şehir Isparta olması nedeni ile) , otobüs ile seyahat edeceksem önce,
    Isparta Petrol Turizm sonra;
    Kamil Koç.
    Pamukkale'de geldi Isparta'ya sıradaki seyahatim onunla olacak karşılaştıracam bakalım.

Denemeyenler Isparta Petrol'ü denesinler diyorum.Muavinler,şoförler gayet ilgili.Tabi Varan'daki gibi çakı gibi delikanlılar beklemeyin...

• balıkesir uludağ balıkesirde iyi ama fikret abi. bi kerede balıkesir turizm'le gitmiştim istanbul'a dedim kesin yanıma kötü birisi oturur ama bütün otobüs öğrenci doluydu hiç hır gür çıkmamıştı hatta gayet normal bir yolculuktu. o zaman kamil koç 22 lira iken o otobüsle 18e gitmiştim. ucuzluğuda cabası. yalnız eve servisle gitmişmiydim yoksa haremden otobüse mi binmiştim onu hatırlamıyorum. belki de e5te inmiştim.

i de çok ilginçtir herkesin sevdiği nilufer turizm'e ben 3 kere bindim çeşitli nedenlerle 2 kere memnun kalmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 11 Aralık 2009; 23:44:58 >

• Kandırmalık şirincik "şikayet çözüldü" gülücüğünün altındaki şikayetçinin yazdıklarına dikkat ediniz.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/478892/g/METRO+TURIZM+Biletler+Cift+Satilmis!

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/478398/g/METRO+TURIZM+Otobusum+Iptal+Olmus,+Haberim+Yok

• Süha Otobüs şirketini tek geçerim Gideceğiniz yere SÜHA gidiyorsa tercih etmenizi öneririm:)
  • Kamil Koç ve Varan..
    Şaşmam asla. Genelde Balıkesir-İstanbul arası yolculuk yaptığım için Varan'ı kullanamıyorum, çünkü Bandırma'ya gitmiyor. Kamil Koç'la güzel güzel gidip geliyorum.

2008 Ekim ayında Bandırmadan acilen İstanbula dönmem gerekti. Aksilik bu ya, hiçbir firmada yer yok..
    Zor bela Metronun ek seferinde yer buldum.

Baştan şüpheliydi zaten adı, Ek Sefer..
    Otogarda beklenen oldu.. En döküntüsünden bir O403.. Aslında kötü araç değildir, ama karşımdaki sanki 60 yıllık otobüs..
    6 saat süren yolculuğumuz sırasında 1 kere su servisi yapıldı o kadar.
    Mola bile verilmedi. Feribotta geçen yarım saati moladan saydılar.

O gün, bu gündür metroya binmem.
  • metrolardan özenle seçmeler

METRO TURİZM’den Erotik İçerikli Filmler

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/451262/g/METRO+TURIZM’den+Erotik+Icerikli+Filmler

METRO TURİZM’de Aynı Bilet Üç Kişiye Satılmış

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/435192/g/METRO+TURIZM’de+Ayni+Bilet+Uc+Kisiye+Satilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Şöyle bir hostesle şehirlerarası uzun yol seyahatine çıkamadık ki... Varsa yoksa "muavin"

Metro Turizmle yaşadıklarım

her şeyi devletten beklemeyin, kız kardeşiniz yada eşiniz için form doldurup müracatınızı yapın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

Ben bu Metro'nun rezillikleri yüzünden Ulusoy'u çok iyi bir firma sanıyordum ; ancak Ulusoy da Metro kadar olmasa da hizmet kalitesi yönünden vasat bir firmadır; ama şunu da belirteyim Ulusoy'da yeriniz başkasına satılmaz ya da bilmem ne müdürü kurtlar vadisinden çıkmış bir karakter gibi konuşmaz.

ilk cümlenize katılıyorum,
    ben öğrenciyim, 1,5 yada en fazla 2 ayda bir Çorum-Gebze ve Gebze-Çorum yapıyorum.
    geçen sene okula başladım ve Çorum'lu ev arkadaşlarım Metro'yla gidip geldiğini söyledi, bende Metro'ya biniyordum.
    hizmetlerinden memnundum, nasıl oluyor bilmiyorum ama Çorum şoför ve muavinleri gayet iyi
    ama 1,87 boyumla koltuklarından çok rahatsızdım.

bu sene Çorum'a Ulusoy büro açtı, o zamandan beri Ulusoy'a biniyorum.

ama Ulusoy'da çok farklı değilmiş.
    en son yolculuğumda muavin bir bayan yolcuyla kavga etti, görevli muavini teselli etti (!)
    2 sefer çift katlı Royal Class denk geldi, otobüsü sanki köy yollarına kullanmışlar gibi, heryerinden ses geliyordu.
    ama koltuklar şahaneydi, hakkını yememek lazım :)

son 2 seferdir de Setra denk geliyor. motor sessizliği ve diz mesafesinden başka bir + sı yok.

işin komik yanı, Metro'dan daha iyi hizmeti daha ucuza alıyorum

Metro'dan kart istedim, 1 sene oldu hala gelmedi.
    Çorum-İstanbul 50 TL'ymiş sözde indirimleriyle ben 45'e gidiyormuşum.
    bayramlarda tekrar 50 oluyordu.

Ulusoy'dan kart istedim, kart gelene kadar bu numarayı kullanın dediler,
    anında indirimli bilet alabildim. kart hala gelmedi orası da ayrı.
    Metro ile 45 yada 50 liraya gittiğim yolu Ulusoy ile sabit ücret 44 Lira ile gidiyorum :)

ancak, Çorum'a Kamil Koç, Varan yada Nilüfer büro açsın (Nilüfer zor bir ihtimal)
    Ulusoy'un da yüzüne bakmam. Ulusoy'da kendini bitirmiş...

birde Kurtlar Vadisi tipli elemanlar Ulusoy'da da mevcut.
    ilk biletimi alırken "Çorum otobüsleriniz Ankara-İstanbul gibi geniş koltuk, WC felan var değil mi" dedim,
    adamın beni dövmediği kaldı
    bağıra bağıra "tabi var yaa, Çorum'un ne kötülüğü var, eski otobüs mü verecez" falan filan laf etti.

en büyük amacım, okul bitmeden almak istediğim 74 model Vosvos'u alıp, bu tiplerle uğraşmamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 12 Aralık 2009; 16:25:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

balıkesir uludağ balıkesirde iyi ama fikret abi. bi kerede balıkesir turizm'le gitmiştim istanbul'a dedim kesin yanıma kötü birisi oturur ama bütün otobüs öğrenci doluydu hiç hır gür çıkmamıştı hatta gayet normal bir yolculuktu. o zaman kamil koç 22 lira iken o otobüsle 18e gitmiştim. ucuzluğuda cabası. yalnız eve servisle gitmişmiydim yoksa haremden otobüse mi binmiştim onu hatırlamıyorum. belki de e5te inmiştim.

i de çok ilginçtir herkesin sevdiği nilufer turizm'e ben 3 kere bindim çeşitli nedenlerle 2 kere memnun kalmadım.

Daha önce tatillerde falan , Bursa'dan gelecek akrabalar falan da gelmişti onunla ama ben bi defa seyahat ettim.Daha da etmem.

Bir eklemeyle devam edeyim;

Üstün erçelik nedir öyle

Kdz.Ereğliğe Isparta'dan gidip gelen tek firma onlar.Oradaki akrabaları falan onunla gönderiyoruz.Bir keresinde,peronda bekliyoruz,araç yanaşacak...Bi otobüs yanaştı, ön camda taş çatlaklarından şoförün görecek yeri kalmamış

Şoför indi,adam tam laz - konuşma , burun falan-, ustam dedim,aman dikkat et,bak misafir falan.Tamam abeyum gibilerinden bişey söyleyip,yazıhaneye koştu.

Onun dışında hanım 1 sefer geldi kdz.ereğliden.O gayet memnun kalmıştı.

• ben de eskı toy zanmanlarımda kullanırdım metroyu insana olan saygıları sıfırdır her daim demek ki de hiç değişmemiş :) sonrasında pamukkale daha sonra ulusoya ve en sonunda varana geçtim 10 lira fazla veririm metrodan kafam rahat bir şekilde giderim istediğim yere özellikle de istanbul ankara yolu için varan süper...

metro daha çok alt gelir seviyesine yani ucuz olsunda nasıl olursa olsun diyen kişilere hitab eder kalite beklenmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

metro turizm otobüsüne ilk defa ordu-rize arasında bindim. giderken giresunda tesiste
    beni bırakıp gitti sagolsun arkasından bir hayırsever otobüse yetiştirdi. Dönüşte de
    trabzon-ordu arasında ilk kalkan otobüs metronun olduğu için bindim ve otobüsten hiç inmedim
    bu sefer ne oldu derseniz, başka birini yolda bıraktılar mecbur kalmadıkça asla ve asla
    metroya binmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turer

ben de eskı toy zanmanlarımda kullanırdım metroyu insana olan saygıları sıfırdır her daim demek ki de hiç değişmemiş :) sonrasında pamukkale daha sonra ulusoya ve en sonunda varana geçtim 10 lira fazla veririm metrodan kafam rahat bir şekilde giderim istediğim yere özellikle de istanbul ankara yolu için varan süper...

metro daha çok alt gelir seviyesine yani ucuz olsunda nasıl olursa olsun diyen kişilere hitab eder kalite beklenmez..

Ucuz değil ki?Allah inandırsın bahsi geçen seyahatten dönüşte metro turizmden 10 tl daha ucuza döndüm.Hangi taraftan bakarsan bak durum böyle...
  • 1 kez daha görülsün diye affınıza sığınarak UPPPP
  • Çok geçmiş olsun,bence siz metroya binmekle büyük hata yapmışsınız.
  • ben bu metroya gecen yil bindim, istanbul-ankara arasi 2 katli setrada alt katda sadece ben vardim makam araci gibiydi valla sofor muavin ben iki sohbet arada uyku derken baya rahat gelmistim.
  • yazılanları okudumda seyahet firması değil resmen komedi gibi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.