Şimdi Ara

Metroda telefon çeker mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen çekmiyor
     Metroda telefon çeker mi?  Metroda telefon çeker mi?  Metroda telefon çeker mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tünelde iken de gayet çekiyor...  Metroda telefon çeker mi?
     Metroda telefon çeker mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 16 Ekim 2021; 15:32:21 >

• Marmaray'da Yenikapı-Sirkeci-Üsküdar-Ayrılıkçeşmesi duraklari yerin altından geçiyor, diğer duraklar ise yerin üstünden geçiyor. Belirttiğim 4 durak dışında zaten yerin üzerinden gittiği için internet erişimi vardı.

Yerin altındaki bu duraklar arasında 3G 2100 vardı yol boyu ve internet erişimi kapalı idi. 4G erişimi getirmişler bu 4 durağa.

4G 2100 üzerinden hizmet veriyor Turkcell ve Türk Telekom. Garip, Telekom 2100 yayını yapmıyor diye biliyordum. Veya ortak kullandıkları için olabilir.

Test Sirkeci - Üsküdar arasındaki tünelde yapıldı, hareket halinde.  Metroda telefon çeker mi?  Metroda telefon çeker mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 16 Ekim 2021; 15:51:20 >

• O zaman bşz band ayarınınyapmamız lazım anlamadım

• M4 Kadıköy - Tavşantepe Metro Hattı
    Ayrılıkçeşmesi İstasyonu  Metroda telefon çeker mi?  Metroda telefon çeker mi?

• M4 Kadıköy - Tavşantepe Metro Hattı
    Kadıköy İstasyonu  Metroda telefon çeker mi?

• 2 yıldır bahsedilen malum 2 kişi arasındaki polemikleri izlemeye analiz etmeye çalışıyorum. krkmz1666 ile benim de yıldızım pek barışmaz ama şurada krkmz1666 'nın Turkcell kötülemişliği,aşağılaması nerede var gösterirmisin. Ya adam çok zekice kural hatası yapmadan size olta atıyor,siz hoop atlıyorsunuz. Adam "Yanlışınız var,Turkcell iyi çeker "di" demiş. Burada kural ihlali nedir,ben geceden beri düşünüyorum bulamadım. Yalnız sizin yaptığınız şu muhabbet konu dışı tartışma. Adminin hesabını da öğrendin ya,artık sürekli baskı yaparsın.

Konu Turk Telekom konusu,adam Turk Telekom konusunda yazmış,Turkcell konularından yasaklansın diyorsunuz,Admine sipariş veriyorsunuz.

Foruma daha geçen yıl geldin,yan hesabın süresiz banlandı kendin kabul ettigin için yan hesap olduğunu,tutmuşsun Admine "saçma sisteminiz var" diyebiliyorsun.

Bana göre son 1 hafta içinde yaptıklarınızla en az 1 ay yasaklanmanız gerekiyordu ama ben yönetimin bir bildigi vardır,belki kurallar degismistir diyorum. Ben forum tarihinde ilk defa bu kadar şaşırıyorum birilerinin 1 hafta da olsa ceza almamasına.

Ya ben bu forumda birine" yakında cezayı alacaksın bak gör" yazdım,şu hesabını yazdığın Admin bana 1 hafta uzaklaştırma verdi,dedim yazık degil mi 1 hafta,ne var ki yazdığımda dedim. Sen kendini yönetim yerine koyamazsın kimseyi tehdit edemezsin bu şekilde,cezanı çekeceksin dedi. Birine cahil yazdım 1 hafta daha yedim. Birine "bu bölümde yerin yok,uzaa" yazdım uzaklaştırma aldım. Siz yöneticilere iftira attınız,küçük düşürmeye çalıştınız forumdan uzaklaştırma almadınız.

Sürekli krkmz1666 ile aranızdaki polemiklere bakıyorum,adamın size bir hitabı yok,sizin hesabınızı hiç yazmıyor ama siz ya hesabını bizzat yazarak yada "Bursalı" yazarak sataşıyorsunuz.

Bakın tekrar söylüyorum,benim aramın iyi olduğu biri degildir,kimseyle de kanka olma amacında değilim. Yalnız benim gördüğüm sıkıntı sizde.

Mesela adam şuan şikayet ettiginiz bu konuda " Turkcell iyi çeker di" yazmış. Bunda kural ihlali yok,bunu bilmek için yönetici veya admin olmaya gerek yok.

Yalnız adam olta atıyor siz de atlıyorsunuz. Atlayıp da böyle konu dışı tartışma yapacaksanız sizin ceza almanız gerekiyor.

Ben gerçekten sıkıldım sizin 2-3 kişi birlik olup bölümde bu şekilde polemikler yapmanızdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu paylaşımlarını 4G hız testi konusu var şu okunma sayısı daha yüksek olan,orada paylaşırsan o konuda son zamanların en faydalı paylaşımlarından biri olur.

• Herkesi banlasinlar, siz üçünüz kalın sadece, körler sağırlar birbirini ağırlar yaparsınız…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Krmz1666 bir mesajı kudurtmaya yetiyor.Kudurtucu bir tarzı var Metroda telefon çeker mi? 

• Herkesin bu başlıkta görüldüğü üzere konu belli kimin ne ağızlı olduğuda açık açık ortada

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Hahahaha güldürüyorsun beni hocam

• Operatörlerin metroda yolculuk sırasında 4G internet hizmeti verebilmesi memnun edici ama güvenlik açısından terör eylemlerine kolaylık sağlamaz mı? Sizin bu teknik konularda bilgileriniz daha iyi,forumu yıllardır takip edenler bilir. Sizin görüşünüz nedir vatansever duruşu olan biri olarak da.

@maaart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 17 Ekim 2021; 15:22:35 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Yolculuk sırasında 4G hizmeti verilmiyor, istasyonda durunca 4G'ye bağlanıyor.

İbbWiFi, yol boyunca kesintisiz devam ediyor ama.

• M2 Yenikapı - Hacıosman Metrosu
    Sanayi Mah. Durağı  Metroda telefon çeker mi?

• Metroda sunulan İbbWiFi  Metroda telefon çeker mi?

Hangi şebeke tipi ve türü olursa olsun risk vardır, ancak unutmayın ki bu şebekeler yok diye ortam güvenli olacak diye bir durumda yoktur, yer üstü istasyonlar yada başka tür sistemler ile çalışan düzenekler bu şebekeler olmasada risk yaratır, konunun çözümü teknolojiyi engellemek ile değil dogru dış politikalar ve göç politikaları geliştirilerek siyasi olarak çözülmelidir

• Wifi hiç kullanmam dışarda ama çok çook sevindirici bir durum. Çok ihtiyacı olanlar var gerçekten. En azından whatsap iletişimini sağlar.

Yalnız bedava wifi kullanacağım diye metroda saatlerce duraklar arası gitgel yapanlar artacaktır.

2mbps down, 2mbps up QoS limiti var

• Keşke 5/5 ya da 8/8 yapsalarmış, İzmir'de de otobüslerde ve kalabalık alanlarda WizmirNET var, 25 Mbps fiber altyapı ile ama otobüslerde Turkcell'in 3G-4G altyapısını kullanarak hizmet veriyorlar, baya iyi otobüslerde işimi görüyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.