Şimdi Ara

mevcut mikrofonu etkinleştir sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ses ayarlarından mikrofonu etkinleştirdiğimde g ye basmadığım halde her ses tepkimesi oyuna yansıyor. ben G ye basarak konuşmak istiyorum ne denediysem bir türlü başaramadım mikrofon kalitesi iyi.Nasıl bir ayar uygulamam gerekiyor?

• oradaki ay ar otomatik çalışması için. Eğer tuş istiyorsan birşey yapma. Tuşunu ata. Tuşa basılı tutunca konuştuğunda ses gider.
    otomatik sesi kullanırsan eğer o değer ile oyna. Nefes sesin gitmesin milleti uyuz etme :P.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

oradaki ay ar otomatik çalışması için. Eğer tuş istiyorsan birşey yapma. Tuşunu ata. Tuşa basılı tutunca konuştuğunda ses gider.
    otomatik sesi kullanırsan eğer o değer ile oyna. Nefes sesin gitmesin milleti uyuz etme :P.

G ye basınca çarpı işareti çıkıyor ya konuşunca algılıyor çarpı kalkıyormuş çözdüm durumu yalnız o anda pc deki seslerde gidiyor karşıya onu nasıl ayırcam sadece benım konusmam gitse ?
  • pc deki sesler gidiyor .. kısmı eğer speaker kullanıyorsan gider. Mikrofonun hassaslığını azaltmalısın pc den. Ne bileyim gürültü tutma vs. gibi şeyleri açıp local kayıtlar yaparak denemelisin.
    Kulaklık kullanıyorsun ve pc deki çalan şeyler gidiyorsa bu da windows un içinde bir yerindeydi sanırım. İnternetde "pc deki sesi dinletme, iletme, verme" vs. diye aratıp, yapılmış tariften kapatabilirsin :P. Eğer açık değilse yani bilmiyorum... Windows ses kaydedicisini aç, pc den bir video çalıştır bak bakalım sesi kaydediyormu.

benim aklıma gelenler bunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.