Şimdi Ara

Mevcut Sisteme Ram Eklemek İçin Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mevcut Ram miktarımı artırmayı düşünüyorum. Öncelikle sistem bilgilerimi vereyim.

Uploadin calismama ihtimalina karsilik direk link

Detayli isteyenler için cpu-z ve speccy snapshotlarıda hemen surda

Anakart ve işlemci bilgilerine burdan ulaşabilirsiniz.

Mevcut ramlerimin resmini isteyenlerde buraya veya uploadladığım resimlere bakabilir.

Detayli isteyenler için cpu-z ve speccy snapshotlarıda hemen surda

CPU_Z
    Speccy

Soruma gelecek olursak. bildiğim kadariyla işlemcim 1066 ve 1333 Mhz ler için dual destekliyor. Ancak gördüğünüz üzere mevcut ramlarim 1600Mhz. şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım ancak kapasitemi artırmak istiyorum ve aklımda 2x2GB 1333 Mhz DDR3 bellekler var. 9-9-9-24 olarak buldumda hatta. yine Gskill. bunu tavsiye edermisiniz.

bu uygulamanın artı ve eksileri neden olabilir. yada bunun dışında başka bir öneriniz varmı.

Şimdiden teşekkürler.
     Mevcut Sisteme Ram Eklemek İçin Öneri Mevcut Sisteme Ram Eklemek İçin Öneri

edit: Mobil sürümler için metin düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGini -- 2 Haziran 2014; 3:48:03 >

• işlemcinin dual desteklemesi veya desteklememesi çok önemli değil fps kaybı yaşamazsın ben i3 işlemci ile 4x4 gskill ddr3 2133mhz ram kullanıyorum faydası var zararı yok 2-3 fps daha iyi sonuç alıyorum bu sonuçlar çok mu tabiki değil ama en azından 27-28fps yerine 30-32 fps oynamak moral düzeltiyor :D
  • fps kaybından ziyade merak ettiğim daha çok 1600mhz lik 2 ram ile 1333mhz lik iki ramin sorun verip vermeyeceğiydi. Bana bir sorun teşkil etmez gibi geliyor ama yinede bin bilsende bir bilene danış demişler.

edit:tag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGini -- 1 Haziran 2014; 2:20:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.