Şimdi Ara

Mevkim Neresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim futbola ilgim epey fazla, yeteneğimin de olduğunu düşünmekteyim. Ama hangi mevkii de oynayabileceğime karar vermedim. Kulüpte oynayan bir çok arkadaşım var onlardan hocalarıyla konuşmasını istedim ve bana antremana gelsin bakalım demişler. Ama ben hangi mevkii de daha başarılıyım bilemiyorum. Ben size özelliklerimi söyliyim siz de nerede oynayabileceğimi..

- Hızlı koşarım maç boyunca yorulmam, ama şuan pek iyi değilim bir süredir koşmuyorum performansum düşmüş olabilir(Antreman yaparak kondisyonumu arttırabilirim.).
    - Sürekli pas yaparım.
    - Hayatta kendimi düşünmem yeter ki takım kazansın benim için önemli olan o.
    - Oyun kurmayı severim.
    - Duran toplarda başarılıyım çünkü isabetli pas yapabiliyorum.
    - Herşeyden önce çok hırslı ve azimliyim. Herşeye hırs yaparım.
    - İsabetli şut çekerim, çok sert vuramam ama isabetli gider.
    - Tekniğim gayet iyi.

DEZAVANTAJLARIM

- Kafa topuna çıkamam çünkü boyum kısa.
    - Pres çok yaparım ama pres yapınca diğer özelliklerimden yoksun kalıyorum oyun kurma gibi. O yüzden pres yapmaktan çekinirim.
    - Pek defansif yönüm yoktur.
    - Top kontrolüm biraz zayıf ama eğer bir kulübe yazılırsam kesinlikle yoğun antremanla düzeltebilirim.
    - Topu sürekli izlerim ama çok çalım yerim.
    - Sol ayağım epey zayıf ama antremanla geliştirebilirim.

• Eksik yanların olsa da en olabileceğin pozisyon AMC yani hücumcu ortasaha gibi duruyor. Örnek olarak Sneijder'in mevkisi diyebiliriz. ama tam yeterli olmadığınıda söylemek gerek.
  • Anlıyorum peki eksiklerim neler? Madem eksik yanlarim var onları pekistirmeye calisayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede Ofansif Ortasaha mevkindesin..İlerde iyi bas
    Ve eksiklerini gidermeye çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım bende takıma katkı sağlamayı çok severim, istediğim ve tahmin ettiğim mevkiilerden birisiydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Bencede Ofansif Ortasaha mevkindesin..İlerde iyi bas
    Ve eksiklerini gidermeye çalış.

+1
  • Çoğu arkadaşım oyun kurucu ön libero olmamı tavsiye ediyor. Görüşleriniz neler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.