Şimdi Ara

mevlüt bi baksan ii olur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Sevgili -ALSANCAK- yoksa -picasso- mu demeliydim? Ya da FORUMMEN, hadi bilemedin -picasa-
    Ya da ilk nickin olan bypicasa'yı kullanayaım. İlk nickinin hakaret sebebiyle kilitli ve 10 gün sonra açılacak olmasına rağmen sen ısrarla yeni nick alırsan tekrar kilitleneceksin. Sebep aramamıza gerek yok. Senin de sebep sormana gerek yok. Tek sebep bu sonradan aldığın nicklerdir.

Ya bekleyip sabredeceksin, cezanı çekeceksin. Ya da forumdaki hareketlerine dikkat edeceksin. Lazkopat zaten sınırsız kilitlendi merak etme.

hocam sorması ayıptır ama nicke göremi ceza veriliyor.ben tam anlayamadım?.eğer yeni nicki kullanıp herhangi bir kuralsızlık yapmadığı zaman ceza almaması gerekir diye düşündüm.

Düşündün, ama yanlış düşündün.

• quote:

Orjinalden alıntı: bushra!

quote:

Orjinalden alıntı: JR.IVORY

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -ALSANCAK-

quote:

noldu ki mewluthla ilgili? eğer bir sorunun varsa topic açman yanlış.sorununu pm atarak çözmen gerekir.

KARDEŞ ONA SOR DAHA İYİ OLUR.EN AZ 50 TANE PM ATTIM HALA KENDİ BİLDİĞİNİ OKUYO YAWWW

YETER ARTIK BU NE BEEE.ATIYODA ATIYO.NE YAPTIM BEN YAAAAAA.

ADAM YARBAY KÜFÜR EDİYO.BİZ ŞEREFSİZLİK YAPMA EFENDİ OL DİYOZ O KALIYO BİZİ ATIYO...

küfür mü ediyo

yarbay olabilir ama o da insan siz her türlü küfrü ederken bişe olmuyo buraya saçma sapan konular açın bişe olmuyo sonra küfür yiyince yarbay bana küfür etti! oh ii oldu...

saçma sapan konuşma yaa...
    o moderator ve herkese örnek olmalı ..
    ayrıca mewluth ün küfür edeceğini sanmam... forumda en sevdiğim mod kendisi..

yaaa kime örnek olucak Allah için yaa... forum bu ya sadece internette bi site.. anlamadım bu kadar önemseme nedeninizi yaa.. sen 5 yaşında çocuk musun forumun yarbayından bilmem nesinden etkilenip örnek alıcaksın? alalaalalalala yaaa

ya senin için klasik bi site ...
    dün geldim neyi savunyon ya..
    dh bir aile gibidir ve senin gibiler yüzünden buranın kalitesi bozulyo..
    nickinin bayan olduğunu anlayan tüm abazalar uçuyodur şimdi sana ..
    kendini bişi sannediyosun ya..
    anlamadım gitti...

+ @ALSANCAK
    konuşmalarına bakılırsa mewluth ne yapsa haklı ..
    çüşş müş.. ???
    forum seviyesi kalmadı .. + seni şikayet ettim..
    ama daha önce edilmişsinn..

valla ben kendimi bişe zannetmiyorum zaten uçan çok fazla abaza yok.. burası aile gibidir dedin de ben hiç bi ailede birbiriyle bu kadar ''ne desem de laf soksam kavga etsek'' çabası görmedim.. he pardon dallasta vardı

aile kalmadı işte..eskiler bilir ....
    senin gibi kendini bişi zannedenler yoktu ...
    şimdi 0-3 yaş grupları bile burda...
    dün geldin şımarmışın hemen ...
    ..........

• JR.IVORY ve bushra! iddialaşmaya gerek yok .aslında büyütülercek bir şey yok ..gerek yok.
  • rütbem er olabilir ama emin ol senden çok çok eskiyim.
    çok atıldım banlandım ama yılmadım.
    .çok acılar cektim.yıkılmadın

ühü ühü ühü

ama kimin ne zaman geldiği hiç önemli diil önemli olan katkısı verdikleri
    senin gibi aldıkları diil.
  • quote:

quote:

quote:

Sevgili -ALSANCAK- yoksa -picasso- mu demeliydim? Ya da FORUMMEN, hadi bilemedin -picasa-
    Ya da ilk nickin olan bypicasa'yı kullanayaım. İlk nickinin hakaret sebebiyle kilitli ve 10 gün sonra açılacak olmasına rağmen sen ısrarla yeni nick alırsan tekrar kilitleneceksin. Sebep aramamıza gerek yok. Senin de sebep sormana gerek yok. Tek sebep bu sonradan aldığın nicklerdir.

Ya bekleyip sabredeceksin, cezanı çekeceksin. Ya da forumdaki hareketlerine dikkat edeceksin. Lazkopat zaten sınırsız kilitlendi merak etme.

hocam sorması ayıptır ama nicke göremi ceza veriliyor.ben tam anlayamadım?.eğer yeni nicki kullanıp herhangi bir kuralsızlık yapmadığı zaman ceza almaması gerekir diye düşündüm.

ben yanlış düşünmüş olabilirim ama ip den tespit edildiğini biliyorum.fake olan kişi farklı int cafelerden bu durumu tespit etmek zor.

• quote:

JR.IVORY ve bushra! iddialaşmaya gerek yok .aslında büyütülercek bir şey yok ..gerek yok.

anlamadım ki neden böyle oldu

neyse arkadaşlar birbirini sevmiyenler konuşmasın mevlüt de istediğini banlasın bu konu da burda kapansııııın....
  • quote:

quote:

nicke deil ..kişiye veriliyorr..
    ama o kişi yeni hesap alırsa..
    ona fake diyoruzz... yani topuna

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben yanlış düşünmüş olabilirim ama ip den tespit edildiğini biliyorum.fake olan kişi farklı int cafelerden bu durumu tespit etmek zor.

Evet zor.

• Şmpiyon beşiktaş
  • quote:

quote:

JR.IVORY ve bushra! iddialaşmaya gerek yok .aslında büyütülercek bir şey yok ..gerek yok.

anlamadım ki neden böyle oldu

neyse arkadaşlar birbirini sevmiyenler konuşmasın mevlüt de istediğini banlasın bu konu da burda kapansııııın....

Bak bu söz çok hoşuma gitti. Bırakın ben istediğimi banlayayım yahu.

Kapatıyoruz artık geç oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.