Şimdi Ara

Mew Ve mewtwo İstiyom Yardım!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    haksızsam haksızsın de adam bilgisayarın başında ne güzel küfür etmesini biliyo erkekse gelsin bakırköye...
    he bu arada bizim trade işi ne oldu...

sertan sana son sözüm yüreğin var ise gel bakırköye...
    perşembe günü gel bakırköye konuşalım senin anladığın dilden...
  • sızınle ugrasmaktan gelıstıremıyom kı.2 dakkaya hazır.SUSUN ARTIK.BAK HARBİDEN BAŞLIYCAM İKİNİZEDE.Eğer herhangi bi şekilde bu konuda konusursanız ıkınızıde ınternetten sılıcem hee....
  • şşşşşşşşşşş ayıp oluyor ama tartışmayı kesin lütfen bak ikinizde yetişkin insanlarsınız hiç yakıştıramadım dogrusu
  • ben onun yetişkin oldugundan şüphe ediom dogrusu anca yaptıgı artistlik
  • LAN OLM SUSUN LAN.BİDAHA BU KONUYLA ILGILI KONUSMIYCAKSINIZ DEMEDİMMİ.BAK HARBİDEN AĞIR KONUŞCAM VE FARKLI DILLERDE KONUSCAM.site de umrumda olmaz.
  • ya kusura bakmayın ıkı tane velet yuzunden bıraz sert konustum.herkesten özür diliyorum.gercekten özür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: I3ravehart

LAN OLM SUSUN LAN.BİDAHA BU KONUYLA ILGILI KONUSMIYCAKSINIZ DEMEDİMMİ.BAK HARBİDEN AĞIR KONUŞCAM VE FARKLI DILLERDE KONUSCAM.site de umrumda olmaz.

helal ol kardeş bu arada sana kardeş kardeş diyip duruyorum gerçrk isim ney senin
  • serhat.Tekrar herkesten özür.gerçi kötü bişey pek yok ama.olsun kendime o kelimeleri yaklıştıramadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: I3ravehart

serhat.Tekrar herkesten özür.gerçi kötü bişey pek yok ama.olsun kendime o kelimeleri yaklıştıramadım.

gerçek isim ney senin
  • ordan bakınca farklı bişeymi yazmış görünüyorum.SERHAT dedim.daha ne kadar gercek olabilirim bilemiyorum :)
  • oh be susun şöyle dunya varmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3ravehart -- 2 Ocak 2007; 14:54:03 >
  • arkadaşlar ben mewtwo verebilirim.tabiki level 100 de karşılığında efsane poke isterim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.