quote:Orjinalden alıntı: HearthSS @Madrox hacı beckhir sölemiş ama bende sölemem lazım olm senide kapıdan kovuyolar bacadan giriyon bi karışıklık olmuş yaff düzeltildi birdahakine lağamdan girmeyi düşünüyorum
quote:Orjinalden alıntı: guenen quote:Orjinalden alıntı: Citizen İnsan sanıyor, hem de N-gereklisinden ben niye bu kadar gülmüş læ
quote:Orjinalden alıntı: guenen quote:Orjinalden alıntı: guenen quote:Orjinalden alıntı: Citizen İnsan sanıyor, hem de N-gereklisinden ben niye bu kadar gülmüş læ demek o anki psikolojinde bi bozukluk warmış
9927 miii...o neeee...ohaaaaaaaaaaaaaa...baba napmışsın yaaa...resmen 10 kaplan gücünde olayı var negative de.. quote:Orjinalden alıntı: Negative Gereksiz bir konu .. Direk gereksizlere açıp da beni yormasana be arkadaş ya.
öldüm yaa gülmektennn...muhaaaa...çok iyi yaaa... quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy Renkleri gözümü alıyo />
enteresan konuyu açanı uçurmamışlar hatta konuyu bile uçurmamışlar yoksa konuyu mewluth açtıda banlıcak adammı arıyo nassı yazım ama iki dakkada çıkmaz demeyin şansınızı deneyin yok o milli piyangoydu olmaz demeyin her şey olabilir bu entryden sonra bende uçurmazlar umarım