aga ikmiz neredeyse 20msj yazdık dh üyelerinden 1tane yok yaws.hiç mi mewthree yi merak eden yok.yada teşekkür eden be yuh... bi şunu yazacaksınız... TEŞEKKÜRLER çok mu zor.hiç değilse alıntı yapın.o okadarda zor değil.yazmaktan yorulmassınız.
teşekkürler
bir siteden ataklarını buldum doğrumu bilmiyom.
CONFUSE RAY HİDDEN POWER AURA BEAM NİGH SHADE
şu valla böyleyse diğer mewlerden nasıl güçlü olmuyo onu anlamıyom
iyi paylaşım saol
quote:
Orjinalden alıntı: lucario_0071
bir siteden ataklarını buldum doğrumu bilmiyom.
CONFUSE RAY HİDDEN POWER AURA BEAM NİGH SHADE
şu valla böyleyse diğer mewlerden nasıl güçlü olmuyo onu anlamıyom
zaten güçlü mewlerden öyle anladım ben
saol ama saçma geldi bana
quote:
Orjinalden alıntı: _s0ulCracKeR_
animeler zaten saçma olur
quote:
Orjinalden alıntı: lucario
quote:
Orjinalden alıntı: _s0ulCracKeR_
animeler zaten saçma olur
+1903 hem bunu bi tek biz sölemiyoz yapımcılarda söylüyor
zuhahahahahhah başka sitede bulamazmıyız ben çok iyi hatırlıom daha önce bu verilmişti google yaz mewthree bütün resimleri çıkyın ne komik insanlar var şu dünayada zuahahahhahaha
MeWtHrEe buymuşş
evet onu bende gördüm
quote:
quote:
dh ne hallere düştü yaaa
+1903 dh önceden böyle değildi walla yaws.millet okuyo bi saol yazmak zor geliyo.
cok saol arkadaşım... benim icadım 2010da çıkacak mewfour nasıl ama mewthree nin çıkmasını bekliorum
quote:
Orjinalden alıntı: noyanbjkksks
quote:
quote:
dh ne hallere düştü yaaa
+1903 dh önceden böyle değildi walla yaws.millet okuyo bi saol yazmak zor geliyo.
cok saol arkadaşım... benim icadım 2010da çıkacak mewfour nasıl ama mewthree nin çıkmasını bekliorum
mewthere mewtwonun zırhlı halidir bu bukadar.pokemonun ilk yayınlandıgı sene pokemona bakanlar hatırlar giovanni earth badgeyi almak isteyen garry yi mewthere ile yenmişter
walla onu bunu bilmem ama en güçlüsü ve en karizmasi tabii bnm için daima MEW olcak isterse mew500 cixin
Sağol kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: pokemonmania_31
mewthere mewtwonun zırhlı halidir bu bukadar.pokemonun ilk yayınlandıgı sene pokemona bakanlar hatırlar giovanni earth badgeyi almak isteyen garry yi mewthere ile yenmişter
aga o newthree değil özel makinalar taktılar üzerine filmi bilee war
mewtheerinin ailesi
o makineler mewtwo nun gücüne alışması içindi bu farklı bir pokemon