Şimdi Ara

Meydan Çiftlik Döner - Beşiktaş [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasap dönere rakip olurmu diye deneyeyim dedim.

120gr döner + ayran 16 lira.

Kasap döneri aşırı derecede sevmem illa Kasap olacak diye ama en azından Kasap dönerin ambiyansı + sunum şekli ahşap tabaklarda ikram bir havası var burada hiçbir şey Kasap dönere rakip değil.

Beğendiğim döner kategorisine giremediler ne yazık ki.

Dönerin tam tadı gelmedi damağıma. Masadan kalktığımda döner yememiş gibi hissettim.

Bir daha gelir miyim ? HAYIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 14 Ağustos 2014; 11:14:26 >

• 20 metre ötedeki Karadeniz döneri deneseydin. Döner işte o adamların yaptığı. Kasap döner falan sırf şekil.
  • Bu bölüm iyi olmamış ya, az önce eski bir konuyu Google'dan bulmuş bakarken tesadüfen fark ettim. Niye konu açmıyor ogameci diyordum meğer açıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nslhnhn

20 metre ötedeki Karadeniz döneri deneseydin. Döner işte o adamların yaptığı. Kasap döner falan sırf şekil.

Orasının müdavimiyim dostum

http://forum.donanimhaber.com/m_55912725/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Bu bölüm iyi olmamış ya, az önce eski bir konuyu Google'dan bulmuş bakarken tesadüfen fark ettim. Niye konu açmıyor ogameci diyordum meğer açıyormuş.

Bencede.

Bu durumu admine bildirdim ama gelişme olmadı malesef.

• Bravo hocam ağız tadı budur. Adamın özellikle haftasonları kapısında 50 metrelik kuyruklar oluyo. Ama helal olsun Asım ustaya. Böyle lezzet yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nslhnhn -- 14 Ağustos 2014; 20:44:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bravo hocam ağız tadı budur. Adamın özellikle haftasonları kapısında 50 metrelik kuyruklar oluyo. Ama helal olsun Asım ustaya. Böyle lezzet yok.

Üst katta çalışan cafer abi (beyaz saçlı) ayrılmış işten, çok üzüldüm.

Karadeniz dönerin yapıtaşıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Bravo hocam ağız tadı budur. Adamın özellikle haftasonları kapısında 50 metrelik kuyruklar oluyo. Ama helal olsun Asım ustaya. Böyle lezzet yok.

Üst katta çalışan cafer abi (beyaz saçlı) ayrılmış işten, çok üzüldüm.

Karadeniz dönerin yapıtaşıydı.

abi ilk önce selamün aleyküm bir yer incelemeni isteyeceğim beğenmezsen ne olayım mekan ve yer olarak çok güzel değil ama kebapların lezzeti çok çok çok lezzetli garsonlar komik yer küçükçekmece yolunda biryerde eskiden kamyoncuların gittiği bir mekanmış ama bayağı eskiden şimdi mekan çok kötü değil Mekanın ismi: Halis dürüm internetten araştır bir bak yorumlara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zenginfakir Z kullanıcısına yanıt
    aleyküm selam dostum, tavsiyen için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.oburcan.com böyle yermek bloglarını okumaktan zevk alıyorsanız linkteki oburcanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

aleyküm selam dostum, tavsiyen için teşekkür ederim.

eyvallah birde fiyatları merak ediyosan bugün 5 adana 2 urfa 1 tavuk dürüme 54 lira verdim dürümün tanesi 7 tl
  • artık mekanların tasarımları güzel olmaya başlıyor :)
  • Döner ekmek yiyorsan içinde patates olmayacak amaç doymaksa ayrı tabi tüm tatlar birbirine giriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.