Şimdi Ara

MEYDAN OKUYORUM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sacma
  • Ego tatmini
  • oyunda mısın o2 Arenadayım bekLiorum..
  • o da oynasam yapardık bi vs bugun 57 lwl asasla 150 adam kestim arenada aranızda destekli salla diyenler olabilir ama ister inanın ister inanmayın ama bi 70 lwl raptorlu dayı geldi ondan sonra cıktım arenadan bizimde bi kapasitemiz var
  • mauseyle pota neden o kadar abanıyon
  • güzelmiş upupupupupup
  • video isterez video isterez video isterez
  • yakında Yeni video çıkınca görürsünüz
  • anlaşıldı
  • Ne demek !!!! ???
  • combon çoq igrenç ve minnor combo yapamıosun galiba ve o prestin nie kendini healledini anlamadım
  • konuyu açan arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michelangelo.

konuyu açan arkadaş

+1
  • onu bunu bılmem benımle vs yapcak varmı maylor01 olymopıa da human 64 lvl askcaz dıye ugrasıyoz vs yapcak varsa su an hemn oyuna gırcem?????
  • kardeş gerçekten yukarda bi ark demiş mınnor combo yapamıyosun ve skilleri doğru vuramıyosun combo yapamıyosun bi rouge 1vs1 yaparken mutlaka ve mutlaka mınnor yapar zaten durduğun yerde vuruyosun daha ne mauseden elini çekmiyorsun 2elin klavyede olsa opriest hiç bişe öle bi çarla o prieste tam bi ezikmişsin kusura bakma ama chyperda olsan senle 1vs1 yapardık bşraz combo öğren
  • Up!
  • lvl in kaç lan ezug
  • Ezik vs gibi yorumlar yapmayalım belliki arkdas sinirlenmiş ! ÜStüne gitmeyim aranızda yorum yapanLarın kaçının böyle bir videosu var merak ediyorum açıkçası Jumpei12 seni sevdin gerçekten

Sizinde videonuz varsa koyunda izleyek !
  • abi o nsl bi combodur töbe töbe 1vs1 die bağarıosun ama combodan haberin yoh git 1ay çalış uğraş öğren comboyu öğren sora 1vs1 die bağır we az kurtlar wadisi izle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.