Şimdi Ara

Mezun Dershane Seçme Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar, mezuna kaldığınız için sizi tebrik ederim.Bunu tebrik eden ilk kişi ben olacağım.Onun için bu lafı boş görmeyin.
    Hayatınızda yorulabileceğiniz ve ÖSYM’ye istediğiniz kadar kızacağınız bir dönemdesiniz.İnsanların sizi salak zannedebileceği bir dönemdesiniz.Ben sizin yerinizde olduğumda yabancı diziye veya haftada bir gün tatili kesinlikle yapardım.
    Şuan gaza geldiniz hepiniz haftada 10 gün çalışacağınızı düşünüyorsunuz.Yok öyle bir durum arkadaşlar.Bir iki üç hafta derken 4. Hafta kesinlikle bir hafta boyunca tempoyu küçültmekle bırakmaz, tempo diye bir şey kalmaz.Sonraki 3 hafta da tempo kurup, 4.hafta tekrar yıkılırsınız.

Mümkünse sabah çalışın mesala 08.00 de başlayın 18.00 da bitirin.Kendinize akşamı tatil edin.Yok ben gaza geldim 25 saat çalışcam dersen göz torbalarının gazabına uğramakla kalmaz çalıştığının dersinde yararı olmaz.
    Önemli olan etkili çalışmaktır.Az çalışın etkili olsun.12.sınıftayken gördüğünüz hergün 14 saat çalışıp yapamayanlar salak değil etkisiz çalışanlardır.Etkili çalışmayı önemseyin

Dershane Seçimine Geldik
    Arkadaşlar gaza geldiğiniz için şuanda haftada max deri verene gitmeyin.3-4 ay sonra derslerde seçme yapacaksınız.Mesala sadece Osman Hocanın fizikçinin derslerine gireceksiniz.Onun için hocalar hakkında bilgi alın adam size 50 saat verir haftada ama hocalar niteliksizse ne yapacaksınız?

Dershane için kaynak vermelere kanmayın.Kaynak almayı her yerde sağlarsınız.Önemli olan kaç tane deneme sınavı yapacaklar?Kaçı ulusal kaçı yerel olacak?Bunlar önemlidir.
    Etütler için herkes benim etüt sistemim mükemmeldir der.Siz haftada 12.sınıflardan daha fazla çalışacağınız için ne olursa olsun o etütler size yetmeyecektir.

(MF3 42K’dan 20kya çektm tamam bazı arkadaşlar daha iyisini yapmıştır tabii ama ben yardımcı olmak istedim Allah kolaylık versin şimdiden)

• up
  • Ben fen bilimlerine kayıt yaptırdım bakalım hedef tm3 151kdan 15,20k edebiyatım 47 doğruyduda mat olmayınca olmuyor :'(. Hayırlısı bakalım.
  • OCEANIAN kullanıcısına yanıt
    Hocam edebiyat kasma...Matematik kasarak kazanılır tmden.Bakınız bu sene.2015te de bile kolaydı edebiyat.Bir yıl boyunca matematik çalış...Ben 8k yaptım tm3 de edebiyattan da 44 yaparak (sayısalcıyım) ne yaptıysam matematikten yaptım.Sabah akşam matematik çöz korkma.Mezun olmak demek profesyonel ygs lysçi olmak demektir
  • Ağustos 20de başlıyıcam hergün 8 saat civarı çalışıcam 6 saat matematik-geo geriye 1 saat edb 1 saat coğ. İnşallah bu sene olurda hukuka yerleşebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCEANIAN

Ağustos 20de başlıyıcam hergün 8 saat civarı çalışıcam 6 saat matematik-geo geriye 1 saat edb 1 saat coğ. İnşallah bu sene olurda hukuka yerleşebilirim.
    ne kadar samimi 1 yazı
  • 19 binden mezuna kaldım dershaneye gitmeyeceğim çok sıkılırmıyım sence ?(mf4)
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    Bulundugun ildeki kütüphaneyi kullanıyor musun?Kullanmıyorsan sıkılırsın?Birde erkeksen o kütüphanede güzel kız yoksa hemen dershaneye git
  • Tm-3 77 binden kaldim. Yarin açı dershanesine kaydolmayi dusunuyorum. Istanbulda, 7000 tl fiyati. Siniflar 16 kisilik ve 19 eylulde basliyor. Ama final de var aklimda. O biraz daha butik gibi, 12 kisilik siniflar ve fiyati da 6700 civari. Benim için rehberlik servisi de cok onemli, sence hangisini tercih edeyim?
  • ickiliydibilmemne kullanıcısına yanıt
    Bence final.Ankaradaki açı tmde derece yaptırırdı da istanbuldakini bilmem.Final ise kalitesi heryerde aynı olan bir dershanedir
  • OCEANIAN kullanıcısına yanıt
    Hocam kaca kayit oldunuz
  • Hocam kız işi bu sene bayağı başımı yaktı o toplara hiç girmeyim diyorum. Kütüphaneye erinmez isem giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltayUguz

Bence final.Ankaradaki açı tmde derece yaptırırdı da istanbuldakini bilmem.Final ise kalitesi heryerde aynı olan bir dershanedir

çalışmaya ne zaman başladın, günde kaç saat çalışıyordun ,ygs lys beraber mi götürdün, hangisine daha fazla ağırlık verdin ?
  • ickiliydibilmemne kullanıcısına yanıt
    hocam bakırköy açıyı diyorsun değil mi ben de arada kaldım açı dersanesi için,yeni açıldığı için biraz güvenmekte de cekiniyorum sen neler duydun
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam kız işini sohbet anlamında söyledim.Şimdi kız inektir her sabah gelir birde güzel kızsa senin de gelme nedenin olur.Öyle düşün.

Ayrıca kütüphaneye gidin en azından insan yüzü görün 2-3 ay sonra asosyalliğin nirvanasına ulaşırsınız
  • bu durum bana birini hatırlarttı hacı @tipa5kala@AltayUguz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleur-de-lys -- 15 Ağustos 2016; 20:27:33 >
  • muctwen M kullanıcısına yanıt
    Geçen sene sonuçlardan bir hafta sonra başladım.YGS'den önce lys matematiği bitirdim okul başlama tarihine kadar.Sonra da ygs kastım lys fenle beraber.En fazla mat kimya çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleur-de-lys

hocam bakırköy açıyı diyorsun değil mi ben de arada kaldım açı dersanesi için,yeni açıldığı için biraz güvenmekte de cekiniyorum sen neler duydun

Ya ankara cikisli koklu bir dershane ama tereddutteyim ben hala. Bakirkoy civarinda arastiriyorum kac gundur, bana en uyan yeri hala bulamadim. :/
  • Eyvallah hocam sağolasın :))
  • Fleur-de-lys kullanıcısına yanıt
    Hocam yalan değil Antalyada cam piramitteki kütüphaneyi kullanma sebebim güzel bir kızdı.Sonra üni kütüphanesine geçti arkasından ben
    Dersde çalıştım estetik güzelliği de gördüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.