la moralini bozmayın hemen, durun iki dakka da nefes alsın arkadaş kurtulmuş üniden işte :)
trex sen sepulchre'nin dediğine, bakma o anların gelmesine daha 2-3 ay var. Sen tadını çıkar. [bgdnc2]
mewluth hoca imzadaki resimler yerine gelmiş yine...forum kurallarında bi değişiklik mi var ya da daha mı kötü bişiler varr[krl][ngt]
Hayırlısı olsun,
Vatana millete hayırlı bir Turizimci olursun inşallah. [clvr] Ah ya kendi üniversite günlerimi hatırladım şimdi [bwlng] . Bitsin diye dua ederdik şimdi arar olduk yav o günleri.[drknrd]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by the_sepulchre</i> <br />mewluth hoca imzadaki resimler yerine gelmiş yine...forum kurallarında bi değişiklik mi var ya da daha mı kötü bişiler varr[krl][ngt] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Forum kurallarında bir değişiklik yok da bende bir değişiklik var. Ben, artık eski ben değilim. Bir anda içimdeki asilik damarı çatladı ve yeni forumun açılmamasını protesto edeyim dedim. 2 seçenek var; ya protestom gun tarafından değerlendirilip yeni forum büyük bir hızla açılacak, ya da protestom gun tarafından başka bir protestoyla karşılaşarak benim açımdan hayırlı olmayacak şeyler olacak.
örtmenim bende sizin protestonuza katılabilmek için izninizi arz ederim efendim :)
Olmaz. Ben kendimi feda etmişim bu uğurda[ngt] Sizin de yanmanıza gönlüm razı olmaz [evlol]
laaa bi biz meezun olamıyoz :(
Olursun güzelim, olursun. Yeter ki caaaanı gönülden iste.[evlol]
hayırlı olsun kardeş, ben de büyük ihtimalle bu sene Kamu Yön. ni bitiriyorum. Bakalım bundan sonrası ne olacak?[bandt]
hayırlısı olsun arkadas darısı bizim basımıza (bilgisayar müh. ) iş yaşamında simdiden basarılar...
saygılar
zuhhahahaha hayat bitti askere gidecen gelecen kimse kalmamış ortalıkta okul arkadaşların sektor rakiplerin olmuş evden çıkmak içinden gelmez olmuş iş aramaya başlayacaksın bakacaksınki kariyernet hiç bir işe yaramıyor :) kapı kapı gezeceksin sürüm sürüm sürüneceksin kız ask iş arkadaş hayal olacak derken bir iş bulacaksın olsunda olsun diyip saçma bir maaşla işe başlıyacaksın 3 ay sonra birde bakacaksınki listedeki en düşük maaş senin içten içe hırs yapacaksın 6 ayda işten çıkacaksın ve tekrar başladığın noktaya döneceksin eski kız arkadaşlarının kapısını eşicen iş arıyacaksın ağır ağır bu saçma düzeneğin basit bir çarkı olup çürüyeceksinnnnnnnn
umarım moralini bozmadım
ben turizm okuduğum ve antalya da oturduğum için iş bulmak zor deil. zaten ben 3 senedir okulla birlikte çalışıyodum. Foruma da işten yazıyorum. Ben okul yüzünden kızlara pek vakit ayıramıyodum. Şimdi o eksiğimi gidermeye çalışcam:))
gözün ayın gçmiş olsun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme