Şimdi Ara

Mezun senesi sosyallik düşünen arkadaşlar üzülürsünüz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayatımın en sosyal en iyi dönemini dershanede sınava hazırlanırken yaptım ve sıfırdan başlayıp iyi bir sonuç aldım. Bu şişko egolu arkadaşı dinlemeyin, onun gibiler dershanede hep yalnız geziyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kucumsemek icin soylemiyorum ama mfde 17 k olmakla tmde 4k olmak arasinda ciddi bir fark var bence.Arkadas tm.

Tmlere sallamayim diyorum ama benim kendi tanidiklarim baya sosyal bi sekilde bu tip siralamalardan yapti.

Mfde ise 15kya giren adamin tmdekine gore daha asosyal takildigi bariz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Hayatımın en sosyal en iyi dönemini dershanede sınava hazırlanırken yaptım ve sıfırdan başlayıp iyi bir sonuç aldım. Bu şişko egolu arkadaşı dinlemeyin, onun gibiler dershanede hep yalnız geziyordu.

Mezun senesi sosyallik düşünen arkadaşlar üzülürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 7 Ağustos 2017; 16:15:4 >
  • Ben arkadaşı da mf sanmıştım
  • Anlattığın şekilde ders çalışıp 4000 yaptıysan malsın sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: -tazemeta-

quote:

Hayatımın en sosyal en iyi dönemini dershanede sınava hazırlanırken yaptım ve sıfırdan başlayıp iyi bir sonuç aldım. Bu şişko egolu arkadaşı dinlemeyin, onun gibiler dershanede hep yalnız geziyordu.

ee?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -tazemeta-

quote:

ee?

120.000 sıralama yapmışsın 4.000'e giren adama ahkam kesip hakaret ediyorsun. ne eesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 7 Ağustos 2017; 22:20:52 >

• Beyler dilciyim, istediğim bölümü 2 netle kaçırdım, istediğim bölüm Mersin dil bilimdi, diğer tercihim yüzde 50 burslu öğretmenliğiydi ama gitmek zerre istemiyorum çünkü aile baskısıyla yazdım -zaten dilbilime garanti gözüyle bakıyordum- o yüzden aşırı pişmanım. Şimdi oraya gitmeyip mezuna kalsam okul puanım yarıya yarıya mı düşecek? Diploma puanım 73, sınavda gelen puan 41, kayıt yaptırmayıp mezuna kalırsam 20 puan mı gelecek?

• Birazda insanın yapısıyla alakalı ilk başlarda dershaneye gidiyordum mezun yılımın başında ygsden sonra ayak bağı olur diyip bıraktım asosyallik beni olumsuz etkiledi baya bunaldım tüm sene öyle yapsaydım büyük ihtimal şuanki sıralamamı yapamıycaktım asosyal olucam diye kasılmanın bir anlamı yok sosyal olucam diye boş beleş insanlarla takılmakta afedersiniz aptallık sınav senesinin bilincindeki insanlarla arkadaşlık edin size pek bir zararı olmaz hatta pek çok faydasını da görürsünüz

• Sinavi kazanayim derken sistemin kopegi olmussun . İlerde diyeceksinki hayat sana 3 dolap northface canta cuzdan ayakkabi hirka veriyim bana 19 yasimi ver ama cok gec artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.