Şimdi Ara

Mezuna kalan nitelikli insan sayısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    493 alıp para ile okumak tebrik ederim burslu isen bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunlarageldik kullanıcısına yanıt
    Abi ozrl fen falan boş para ile 100 leri alıp geçiyorsun adi fen okuyorum

• Fen, iyi anadolu liselerden temele geçenleri de yabana atmamak lazım. Geçen sene 3 çalıştıysam bu sene 5 çalışmak gerekiyo.

• Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlayamıyorsun eleştiri yapmak neyine gerçi okuduğunu anlasaydın eleştiricek bir şey olmayacaktı ortada git başkasına bulaş
    Edit:fen lisesi çok zordu okuduğum okulda fen lisesindeki öğrencilerin çoğu olimpiyatçıydı matematik sınavlarımızın çoğunun son iki sorusu olimpiyat sorusuydu mat sınavı için 10 soru 60dk yapardık ve olimpiyatçı olmayanlar yetiştiremezdi fizik kimya derslerinde hocalar neyin nerden geldiğini en ince gereksiz detayına kadar anlatırdı sınavlarda da sorardı hesap makineni evde unuttuğun zaman kimyadan 60 yukarısı alman imkansız hale gelirdi daha yazmıcam kısaca böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezunlarageldik -- 13 Ağustos 2017; 1:13:15 >
  • Mezunlarageldik kullanıcısına yanıt
    Dmek sixinn okul istisna imis bu forumda da vardı biri obp si 99 kusur ozel fen adam ilk başta hakkimla aldim diyordu sonra hocalar yardım ediyordu performanslar 100 du olsun o kadar para veriyoruz dedi sonra 😂😂zaten 99 obp cok cok zor ve bu adam.daha somra zaten istediğim yeri puanımla kazanıyorum ham da ama beni baya ileri atti diyordu benim de tanıdıklarım çok boyle adı fen lisesi işte 95 96 alti obp yok eghhhpara ile okuyup fe okudum diyorlar sonra dediğim arkadaş da 3k oldu 99 obp yi hakkıyla fen lisesinde alan bir insan cok cok caliskan olmalı devlet fen de 94 95 obp ile birinci olan ilk 500 e girio sonra böyle 99 obp liler de boş boş zirvalio forumca guluyoruz😂

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.