Yaparsın hocam bilinçli birine benziyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yaparsın hocam bilinçli birine benziyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla ben 11k yapsaydım İTÜ matematik Müh yazardım o sıralamadan kalmak birazcık gereksiz ama tabi ben kendi penceremden bakıyorum o insan çok isteyebilir o sıralamadan kalan büyük ihtimal iyi bir yerde bilgisayar müh istiyordur ama matematik okuyup oraya kolayca kayabilir (kimseye demeyin keşfeden olursa matematik bölümü de 1k ya çekilir işim zorlaşmasın hocam) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hayırlı olsun hocam |
Saol hocam bölüm her türlü gelir önemli olan istediğim üniversitede gelmesi zaten ondan kaldım mezuna < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 20 Temmuz 2023; 16:51:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naptın knk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
depremden dolayi geçen seneden kotu geldi bi sene daha kalırım heralde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıkıntı yok yaparsın bra benim de 2. Mezundu kesinlikle evde kalma son 4 ay < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim matematik 2.mezun senende ne kadar arttı tyt < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne yaptın hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
120k dan 21k tm hocam 2023 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
zaman geçmiş |