Şimdi Ara

Mezuna kalanlar nerede çalışıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir mezun olarak çalışılacak yer bulmada sıkıntı yaşıyorum. Evde çok sıkılıyorum, dışarıda da çalışılacak yer bulma sıkıntısı yaşıyorum. Bi cafeye otursan dakika başı adam geliyor çay kahve içmekten içim bulanıyor. Tavsiyeleriniz nedir?

• Kütüphane yok mu kardeşim?
  • Oda kendine ait değil mi?Veya kendine ait çalışma masan yok mu?Benim canım sıkılmıyor evde.Gerçi istedikten sonra değil kendine odanın olması tek odada ve sürekli ses olan bir ortamda bile çalışır.Önemli olan hedefi kafaya koymak ve o hedefin peşinden hiç yılmadan usanmadan gayret göstermek.
  • Kütüphaneye gidiyorum. Evde hayatta çalışamıyorum.
  • kütüphane. üniversite kütüphanesi daha iyi tabiki.
  • Ben İstanbulda yaşıyorum bizim burada kütüphane kültürü yok. Evden çıkmak istiyorum, evde kendi odam var ama hem çok küçük hem de daralıyorum evde bir yerden sonra insanın dışarı çıkası biraz insan göresi geliyor zaten sosyallik minimumda. Dershaneye ya da etüt merkezine falan gitmiyorum bu arada.
  • STAMINA kullanıcısına yanıt
    Kütüphaneye git kütüphaneye
  • Bilgecandede58 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam da hangi kütüphaneye gideyim beşiktaşta oturuyorum hiç bilmiyorum çevrede neresi var kütüphane
  • STAMINA kullanıcısına yanıt
    Yuh ahshhajaha kütüphanenin başkentindesin. Taksim Atatürk kütüphanesine git
  • quote:

Orijinalden alıntı: STAMINA

Haklısın hocam da hangi kütüphaneye gideyim beşiktaşta oturuyorum hiç bilmiyorum çevrede neresi var kütüphane

Hocam ben Bağcılar'da oturuyorum ben ne yapayım ? Evde sıkılmıyorum neyse ki.
  • Bilgecandede58 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ihtiyacım olmasa yazmazdım yeni taşındım buraya abimle kalıyorum o da bilmiyor çok buraları kütüphane falan. Tavsiyeleriniz çok makbule geçer.
  • Burası bağcılar şarkısını biliyor musun
  • kütüphaneye gidenler ne yiyip ne içiyosunuz yemek falan götürüyo musunuz yanınızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo385

Burası bağcılar şarkısını biliyor musun

Evet
  • Evde çalışamıyorum ama evden dışarı da çıkmaya üşeniyorum.
  • Full evde çalışıyorum
  • merak ettimde orda bu şarkıyı söyleyen oluo mu sokakta gezerken falan
  • Hep evdeyim ama denemeleri kütüphanede yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo385

merak ettimde orda bu şarkıyı söyleyen oluo mu sokakta gezerken falan

Yok hocam ya abartıyorlar. Diğer yerlerden bir farkı yok Bağcılar'ın. Sadece yaşayan halkın gelir durumu düşük diğer semtlere göre biraz.
  • Adanadayim kutuphane yok dogru durust,var da ozeller var iste onlar da parali, girişi 7-8 lira,devletin 1-2 tane kutuphanesi var o da uzakta yani,o yuzden evde calismayi tercih ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.