Şimdi Ara

MEZUNA KALANLAR şu an napıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

abi öğretmenlik sıralamaları neden bu kadar çakılmış yani bilgisayar müh daha çok çakılmış başka bir şey mi getirdiler yoksa ? çoğu fakülte dolmamış bile.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

3yil kamuya emekli olan kadar memur alacağız dediler bu etkiledi bir de öğretmenleri atandıktan sonra bir yıl filan asgari ücret verecekler sonra memur maaşı vereceklermiş bu etkilemiştir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmaya başlamaları lazım mezuna kalanların yks sistemi alarm veriyor. MEB denemeleri yasaklamış eğer yıl sonuna doğru sistem muhabbeti de çıkarsa anlayın ki yks de değişecektir.

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

abi çalışanlar emekli olsalar 20k alacaklar. hiçbir şey yapmadan 50k almak varken kimse emekli olmaz ki ? 3 yıl boyunca sınav yapmasınlar daha mantıklı o zaman

• Mezuna kaldığımda Elizabeth yapıp tekrar başlamıştım.

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Kafkas mi geldi cevap versene,niye cevap vermiyon yavrum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Olmuyorlar zaten Türkiye'de birçok sistem tıkandı memuriyet de bunlardan biri sağlık alımları hariç torpil dönüyor artık torpiller yarışıyor  

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

kral denizci olunca hangi ülkeye gitmeyi düşünüyon

kontrata bağlı belli bi hedefim yok afrika ülkeleri hariç her yer olur gibi  

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

• 11 de ea ya geçmedik,15k dan mezuna bırakmadık iyi mi yaptık kötü mü içimizdeki yaralar...

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt

abi 15k çok iyi sıralama ya bir de tıp kazanmıştın sen yanlış hatırlamıyorsam daha ne üst seviye olur ki bundan  

• hocam beklenti fazlaydı bunlar tabii kıstas değil ama tr genelleri olsun ,msü olsun çok daha iyi gelmişti hep ,beklentinin altında kalınca kötü olmasa dahi burukluk oluyor hayırlısı.

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt

hayırlısı olsun

• fedamaster F kullanıcısına yanıt

Ne alaka

Sebebi şu ki biz araştıran bir nesiliz ve öğretmenliğin bir avantajının kalmadığı artık belli.

Mesela benim çocukluk hayalim matematik öğretmeni olmaktı ve hatta 12'nin başına dek bu hayalimle yaşadım. Kpss falan evet ama sonuçta benim elimde olan bir şey çalışır kazanırım diyordum. Beni vazgeçiren ise yeni mezun ve KPSS 190.'sı bir öğretmen oldu.

Atanmıştı ama nereye.. Eskiden öğretmenliğin doğu görevi çok avantajlıydı. Eğer kpssden iyi puan çektiysen izmir kınık, ankara polatlı, istanbul silivri gibi yerlerde doğu görevi yapıyordun ve çok avantajlı oluyordu.

Şuanda öyle bir norm fazlalığı var ki 1. dahi olsan oralarda çalışamazsın. Şuanda öğretmen olmak demek hayatını ağrı-van gibi yerlerde geçirmek demek çünkü ankaranın batısında norm fazlası o kadar öğretmen var ki sana sıra gelene kadar emeklilik yaşın gelir. Yoksa mülakat, kpss falan değil bence öğretmenliğin düşme sebebi bu bence.

Özel okul öğretmen maaşlarının da şuan asgari ücret 17k iken 22k olduğunu belirteyim.

Ah ah, malumlar sadece geleceğimizi değil belki hayallerimizi de çaldılar (dış güçlerden amerikadan falan bahsediyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurange -- 19 Ağustos 2024; 1:34:37 >

• laurange L kullanıcısına yanıt

abi bu sene 340 kişi almışlar lise matta ne kadar kişi giriyor mesela mat öğretmenliği için merak ettim oran olarak bir de bu formasyon olayının da mahfettiğini söylüyorlar bu ne kadar doğru peki ?

Sıkıntının sebebi senin de dediğin gibi formasyon.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.