Şimdi Ara

mezuna kalanların asosyal olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem asosyal olduğu hem de yasitlarindan kucuk gosterdigi icin,yeterince olgunlasmadigini bildigi icin üniye gecmeyi ertelerler.ama ben tıp istiyom diyerek kendilerini avuturlar.gerci tıpı da kazanamazlar ya muhaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiKovboy -- 9 Kasım 2019; 18:5:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deli konuşuyor, konuş deli.
  • Bu açidan hic bakmayi birak bakanıda görmemiştim .
    Kişi kendinden bilir işi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septsept -- 9 Kasım 2019; 18:21:17 >
  • bu sene forumca bu trolle uğraşacağız belli oldu
  • Doğru bir önermedir. Kanıtı konu sahibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsoserious -- 9 Kasım 2019; 19:35:29 >
  • Mezuna kalıp artık başarmak isteyenler için doğru bir önerme olabilir. Gittiğim kursta adam 3.kere mezuna kalmış hala karı kızla geziyor. Beyin lazım biraz

• Don’t feed the troll

• Cık. Eşit ağırlıktan mezuna kalıp tıp kazandım. Ola ki bu trol yazıya inanıp etkilenen bir kardeşimiz varsa diye bunu buraya bırakıyorum. Rahat olun. İyi çalışmalar herkese
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    bu adam çok eski 3 senelik var en azından.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bloklayın geçin boş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım trolldür arkadaş troll değilse de yazık üstüne gitmeyelim kim bilir ne tarzda sorunları var ki burada bu kadar saçma bir şeyle ilgi çekmeye çalışmış. Haklısın kardeşim sen her gün kulüplerde geziyorsun biz mezuna kalıyoruz ders çalışıyoruz falan sabah baş ucumuzda kitap var gece yatana kadar yemeği bile odamızda yiyoruz gördüğümüz tek canlı odaya girerse sivrisinek. Böyle deyince senin gibi arkadaş ortamı olmayan,yalnız biri gibi olduk mu gözünde yalnız hissetme kendini bak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.