Şimdi Ara

Mezuna Kaldık İçeri Buyrun(Mezuna Kalanlar ve Yardım Edecekler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
8
Favori
8.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen=ben

Çarşamba günü fem 10lu çözüp tr de 1y yapmıştım pazar ygs var hatta konu açtım moral tavan diye ygs 27

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet eminim . Fem 8'li , 10'lu , zaman denemeleri , fem dershane denemeleri , final yeşil 6'lı denemeler , palme vs vs.. daha sayabilirim . Bu saydıklarımdan ortalam 110 net yapıyordum,son hafta fem 8'li ve 11'li çözmeye başladım. İçlerinden bir iki tanesinden 80-90 yaptım diğerleri 110-120 arasıydı . Bildiğime göre bu denemelerde öyle dikkate alınmayacak denemeler değil . Finali bende sevmiyorum ama fizik için öneriyorlar . Oyun konusuna gelirsek sıkılmamak için yapabileceğim en büyük hatalardan biri oyun oynamak diye düşünüyorum . Fizik ve geometri için tavsiyelerin varsa hepimiz için yararlı olur .
  • Milkychance kullanıcısına yanıt
    Geometri için karekökü hiç denememiştim . Dediğini yapmayı düşünüyorum çünkü başka alternatif kalmadı neredeyse . Karekökleri alıp çözeceğim fakat sonuç yayınları bana biraz saçma geliyor . Çözerken zevk alamıyorum onu arka plana atacağım .Ygs matematik için sınavdan çıktıktan sonra bir arkadaşım apotemi matematik denemesini bitirmediğim için pişmanım,sınavın zorluğuna ve soru tarzına çok yakındı demişti . Bu sene ben de bunu bitirmeyi düşünüyorum .Ayrıca denge denemeleri ve üç-dört-beş yayınlarıda aklımda .
  • MassiveDynamic kullanıcısına yanıt
    Hocam kitabın kalitesini anlayabilmem için hangi konularını önerirsin.Pdf linkleri elinde varsa bana da pm atarsan sevinirim . Aklından geçen birkaç konuyu söylersen onlara bakmayı tercih ederim .
  • +
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

Geometri için karekökü hiç denememiştim . Dediğini yapmayı düşünüyorum çünkü başka alternatif kalmadı neredeyse . Karekökleri alıp çözeceğim fakat sonuç yayınları bana biraz saçma geliyor . Çözerken zevk alamıyorum onu arka plana atacağım .Ygs matematik için sınavdan çıktıktan sonra bir arkadaşım apotemi matematik denemesini bitirmediğim için pişmanım,sınavın zorluğuna ve soru tarzına çok yakındı demişti . Bu sene ben de bunu bitirmeyi düşünüyorum .Ayrıca denge denemeleri ve üç-dört-beş yayınlarıda aklımda .

Karekoku kesinlikle geometri icin kullanmalisin yani bana faydali oldu dedigim gibi.
    Deneme olarak konularim saglam dediginde ucdortbes ve apotemiye girebilirsin.
    Birde bugun matematik hocamdan ortak akil denemeleri aldim. 20 tane hoca hazirlamis denemeleri epey kaliteliymis

• Milkychance kullanıcısına yanıt
    Bir iki tanesini çözünce beni bilgilendirirsen sevinirim . Seneye için çalışmalara şimdiden başlamış gibisin fakat ben temmuz gibi başlamayı düşünüyordum. Hem ramazanlık giriyor,sınav geçsin,biraz tatil yapıp bu senenin yorgunluğunu atayım gibisinden.Ama ramazanlıkta falan da geometri ağırlıklı çalışmayı eksik etmeyeceğim . Ne düşünüyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

Bir iki tanesini çözünce beni bilgilendirirsen sevinirim . Seneye için çalışmalara şimdiden başlamış gibisin fakat ben temmuz gibi başlamayı düşünüyordum. Hem ramazanlık giriyor,sınav geçsin,biraz tatil yapıp bu senenin yorgunluğunu atayım gibisinden.Ama ramazanlıkta falan da geometri ağırlıklı çalışmayı eksik etmeyeceğim . Ne düşünüyorsun ?

Tempolu çalışmıyorum ama dershanede okulda sınavlara giriyorum. Matematikte konu çalışmayı bıraktım zaten kafama estikçe deneme çözüyorum. Ben sınavlardan sonra tatil yapıcam 1 ay kadar falan aileme çekebileceğimi göstermem lazım o yüzden tamamen salmadım kendimi.
  • Arkadaşlar mezuna kalmayı düşünenlerinize soruyorum, dershaneler yoksa okul da yoksa ne yapacaksınız? Evde tek başınıza kitaplarla olabileceğine emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Arkadaşlar mezuna kalmayı düşünenlerinize soruyorum, dershaneler yoksa okul da yoksa ne yapacaksınız? Evde tek başınıza kitaplarla olabileceğine emin misiniz?

sanane?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Arkadaşlar mezuna kalmayı düşünenlerinize soruyorum, dershaneler yoksa okul da yoksa ne yapacaksınız? Evde tek başınıza kitaplarla olabileceğine emin misiniz?

Evde mumkun degil olmaz zaten babamin ofisi var yanliz calisiyor orda yaninda calisicam. Onun disinda kutuphaneye de gitmeyi dusunuyorum

• Genesis. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dershaneden çok birşey alamadım. Hatta şevkimi kırdı dershane,hocalar falan . Evde videolarla ve kitaplarla çalışmayı düşünüyorum ben . Matematikten zaten behzat rasuli gibi bir yıldız var orda sıkıntı yok . Geriye sıkıntı çekebileceğim fizik ve geometri kalıyor onlarıda kendi kendime halledemezsem mecbur özel ders falan yaparım yapamadığım konulardan .
  • Arkadaslar ygs mat calismaya basladim. Elimde korfez ve fem konu ozetli var. Korfez basit geliyor, fem de orta derecede. Onerebileceginiz kaynak var mi?

• sınavstres kullanıcısına yanıt
    ygs sonucumu öğreninceye kadar iyi bir öğrenciydim.ama sınavdan sonra adam gibi çalışmadım bile nasıl olsa olmaz diye.yani aynı durumdayım senle.

sana tavsiyem antremanlarla fizik tamamı çözümlü kitabını al.yani yapamam diye kendini sıkmanın bi gereği yok.misal ben biyolojiyi yapamıyorum oldum olası.herkesin zayıf yönleri var hayatta

tamam mezuna kaldık ama yat yat nereye kadar bence bir yerden başlayalım.
  • İkarus06 İ kullanıcısına yanıt
    hakkaten ha seney dershaneler de olmayacak vay anasınıya hiç aklıma gelmedi 1 sene boyunca
  • Arkadaş benim hedef yüksek o yüzden mezuna kaldım ben.Bilkent tam burslu hukuk istiyorum ben.Olmadı napayım.lys giriş yerleri açıklandı ona bile bakmadım.istediğim yer gelmeyeceği için.herşeye şimdi sıfırdan başlıyorum.Allah yardımcımız olsun.en sıkıntılı olduğum dersler de dil bilgisiyle GEOMETRİ bunları bu ay sıkı halletmeyi düşünüyorum.ramazan da da hem tekra hem öbür desler güzel bir program uyguladım kendime hadi hayırlısı.Ama kaynak eksikliğim var.Arkadaşlar bana video kaynak vs gönderir misiniz?Her gün duacınız olurum.yardımcı olursanız minnetttar kalırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANKA-rhz

Arkadaş benim hedef yüksek o yüzden mezuna kaldım ben.Bilkent tam burslu hukuk istiyorum ben.Olmadı napayım.lys giriş yerleri açıklandı ona bile bakmadım.istediğim yer gelmeyeceği için.herşeye şimdi sıfırdan başlıyorum.Allah yardımcımız olsun.en sıkıntılı olduğum dersler de dil bilgisiyle GEOMETRİ bunları bu ay sıkı halletmeyi düşünüyorum.ramazan da da hem tekra hem öbür desler güzel bir program uyguladım kendime hadi hayırlısı.Ama kaynak eksikliğim var.Arkadaşlar bana video kaynak vs gönderir misiniz?Her gün duacınız olurum.yardımcı olursanız minnetttar kalırım..

Kaç k oldunuz bu sene

• Aslında ygs ye hiç çalışmadım.ygs den hüsran yaşayınca günde 16 17 saat çalışmaya başladım.millet bırakıyordu lys için.ben tam tersi durumu kurtarmaya çalışıyordum.normalde çok azimliyimdir.istediğimde herşeyi feda ederim.ama bazen küçük birşeyden o gün hiç çalışmayadabilirim.sonra 1 ay çalıştım.normalde ygs temelim yoktu aama ben denemelerde her testten en az 20 net yapıyordum.millete bırakmayın hacı diyordum Kİ aslında benim tek hedefimin bu sene gerçekleşemeyeceğini anladım.biryerler gelse de tercih yapmam dedim.VEE sıfırdan başladım.hedefim yüksek.şimdiden günlük en az 6 7 saat çalışmak istiyorum.ramazanan sonra arttırırım zaten.Anlayacağın sıralama kötü.Lys giriş yerleri açıklandı ona bile bakmadım.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANKA-rhz

Aslında ygs ye hiç çalışmadım.ygs den hüsran yaşayınca günde 16 17 saat çalışmaya başladım.millet bırakıyordu lys için.ben tam tersi durumu kurtarmaya çalışıyordum.normalde çok azimliyimdir.istediğimde herşeyi feda ederim.ama bazen küçük birşeyden o gün hiç çalışmayadabilirim.sonra 1 ay çalıştım.normalde ygs temelim yoktu aama ben denemelerde her testten en az 20 net yapıyordum.millete bırakmayın hacı diyordum Kİ aslında benim tek hedefimin bu sene gerçekleşemeyeceğini anladım.biryerler gelse de tercih yapmam dedim.VEE sıfırdan başladım.hedefim yüksek.şimdiden günlük en az 6 7 saat çalışmak istiyorum.ramazanan sonra arttırırım zaten.Anlayacağın sıralama kötü.Lys giriş yerleri açıklandı ona bile bakmadım.:)

Geçmiş olsun hocam seneye iyi haberlerinizi bekliyoruz.İnşallah istediğiniz yeri kazanırsınız.Nolursa olsun pes etmeyin bu yolda kararlı olun yeter ki

• sağol.İNŞALLAH hepimizin ALLAH yüreğindeki tüm güzellikleri gerçekleştirir.dualarımızı kabul eder.PES ETMEK DİYE BİRŞEY YOK.kendimi biliyorum çünkü.İnşallah bu
    sene çok daha güzel olacak.Biraz da kaynak vs toplarsam tamamdır...İsterse 5 yıl daha denesem yine hedefim için çalışırım..:)Bu arada Bilkent hukuk -tam burslu- yu kazmak
    istiyorum.Allah nasip eder inşallah...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.