Şimdi Ara

Mezuna kaldım çoğu konuyu unutmuşum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düşününce konuların hepsi aklımda ama küçük noktaları hep unutmuşum. Konuyu baştan tekrar edesimde gelmiyor test çözeyim diyorum takılıyorum. Yok mu şöyle hızlıca her şeyi hatırlayabileceğim bir şey mesela kimyada atom periyodik cetvel. Tepkimede hız . Dalgalar üçgen açıortay felan hepsi böyle testte takılıyorum ki geçen sene gözüm kapalı çözerdim.

• +
  • Konu anlatımlı kitap varsa hızlıca göz gezdir
  • Soru çözüm videoları izle
  • Konu anlatımlı kitaba baktımda test çözmek için yeterli olmadı . Soru çözüm videosunu denemedim onu deniyim.
  • En baştan bizimle birlikte inekle dostum
  • edesim gelmiyor deme hocam bence hedefin neyse onu gerçekleştirmek için defalarca tekrar etmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenophoctopus

edesim gelmiyor deme hocam bence hedefin neyse onu gerçekleştirmek için defalarca tekrar etmelisin
    Haklısın
  • Ben de mezuna kaldım ve mezuna kalıp bu sene kazanan arkadaşım 12.sınıfa geçmiş gibi her şeye en baştan iyice çalış dedi bence zorlayın biraz Hacettepe tıp kazanan insanları düşünün eminim canım istemiyor çalışmayım demiyorlardır
  • Ben konulari hatirliyorum ama hepsine bastan baslayarak ilerleyecegim
  • Haklısınız arkadaşlar
  • Ettekraru ahsen velev kane yuz seksen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Dakika Arkadaslar

Ettekraru ahsen velev kane yuz seksen.
    Türkçe anlamı
  • mamutabi6500 M kullanıcısına yanıt
    Tekrar guzeldir 180 kere olsa bile.
  • Sağolun tekrar ederek ilerleyince çorap söküğü gibi hatırlamaya başladım elinize sağlık
  • Daha zamanin bol endiselenme. Tum konulari sifirdan baslasan bile bitirecek zaman var bence. Tabi cok calismakla olur. Dikkatin dagitan seyleri odandan kaldirirsan cok calisman mumkun hale gelir.
  • Elimde eski sistem temiz ygs lys kitapları mevcut. Almak isteyen olur mu, yoksa çöpe atacağım. Sayısal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.