Arkadaşlar düşününce konuların hepsi aklımda ama küçük noktaları hep unutmuşum. Konuyu baştan tekrar edesimde gelmiyor test çözeyim diyorum takılıyorum. Yok mu şöyle hızlıca her şeyi hatırlayabileceğim bir şey mesela kimyada atom periyodik cetvel. Tepkimede hız . Dalgalar üçgen açıortay felan hepsi böyle testte takılıyorum ki geçen sene gözüm kapalı çözerdim.
+
Konu anlatımlı kitap varsa hızlıca göz gezdir
Soru çözüm videoları izle
Konu anlatımlı kitaba baktımda test çözmek için yeterli olmadı . Soru çözüm videosunu denemedim onu deniyim.
En baştan bizimle birlikte inekle dostum
edesim gelmiyor deme hocam bence hedefin neyse onu gerçekleştirmek için defalarca tekrar etmelisin
quote:
Orijinalden alıntı: xenophoctopus
edesim gelmiyor deme hocam bence hedefin neyse onu gerçekleştirmek için defalarca tekrar etmelisin
Haklısın
Ben de mezuna kaldım ve mezuna kalıp bu sene kazanan arkadaşım 12.sınıfa geçmiş gibi her şeye en baştan iyice çalış dedi bence zorlayın biraz Hacettepe tıp kazanan insanları düşünün eminim canım istemiyor çalışmayım demiyorlardır
Ben konulari hatirliyorum ama hepsine bastan baslayarak ilerleyecegim
Haklısınız arkadaşlar
Ettekraru ahsen velev kane yuz seksen.
quote:
Orijinalden alıntı: Bir Dakika Arkadaslar
Ettekraru ahsen velev kane yuz seksen.
Türkçe anlamı
mamutabi6500M
kullanıcısına yanıt
Tekrar guzeldir 180 kere olsa bile.
Sağolun tekrar ederek ilerleyince çorap söküğü gibi hatırlamaya başladım elinize sağlık
Daha zamanin bol endiselenme. Tum konulari sifirdan baslasan bile bitirecek zaman var bence. Tabi cok calismakla olur. Dikkatin dagitan seyleri odandan kaldirirsan cok calisman mumkun hale gelir.
Elimde eski sistem temiz ygs lys kitapları mevcut. Almak isteyen olur mu, yoksa çöpe atacağım. Sayısal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme