Şimdi Ara

Mezuna kaldım saçlarım dökülüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezuna kaldım arkadaşlar. Saçlarda bir dökülme başladı her elimi attığımde 4 5 tel geliyor. Masada silgiden çok saç birikiyor. Kaşlarım kirpiklerim falan da dökülmeye başladı. Üniversite üniversite dedik kel gidecez herhalde. Böyle olan var mı bende ki anormal sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun beslenmenizle ya da stresle ilgili olabilir bir doktora görünün isterseniz.

Başarılar dilerim.

• Aynı durumdaydım doktora git, kanını bir ölçtür b12 eksikliği, tiroid veya çinko,iyot eksikliği olabilir. Bende ilaçtan sonra düzeldi, çok sorun etme bunu önemli bir şey değil.

Stresten de olabilir, ama git yine bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphorus -- 2 Aralık 2018; 17:6:36 >
  • Genetik değilse muhtemelen b12 eksikliğidir kan değerlerine bir baktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eylül ayında benimde çok dökülüyordu hala dökülüyor ama abartı değil. Benim kaşlarım dökülüyor sürekli ne zaman dokunsam oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Kan değerlerime bir baktırayım. Yorgunlukta var üzerimde eskiden 5 6 saat yeterken 9 saat bile yetmez oldu uyudukça uyuyasım geliyor. Umarım düzelir.

• Bi doktora görün ama belki de bir sorun yoktur. Normalde her gün bir miktar saç telimiz dökülür ama mezun senesinde çoğunlukla masa başında olduğumuzdan dolayı dökülen saçlar tek bir yerde birikir ve bize anormal bir durum varmış gibi gelir. Doktor anormal bir dökülme mi yoksa tolerans aralığında bir dökülme mi söyleyecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B
    3 yıl önce açıldı
    Saçlarım Dökülüyor Yaş: 17
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kan tahlili yaptır hocam acilen.

benim de saçlarım hem dökülüyor hem beyazlıyor, özellikle yazın başından beri.
  • hocam bende de ayni durum vardi. doktora gitttim, b12 asiri dusuk cikti ve demir eksikligi varmis. bir kan tahlili yaptirmakta fayda var. stresten de olabilir tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D650631E4 -- 6 Aralık 2018; 22:13:22 >
  • Benimde 2.mezun senem saçlarda falan dökülme yok ama bıyıklarım beyazlamaya başladı

• Hocam geçen sene hocamız derse girmişti. Tahtaya b12 yazdı. Bu yüksek değilse sınava çalışmaya başlamayın demişti kan tahlili yaptırmıştım 200 civarlarında çıkmıştı. Bunu bir boostlayım ben dedim benoxol kullanarak 750 lere falan getirmiştim. Yaz gelince ( ben hacettepe bilgisayar 21k ya kesin gelir diye salmıştım, sabah akşam pc falan) bayadır kullanmıyorum hapı. Mezuna kalmanın stresi, sonuç gününün şoku falan derken ne hallere düştük. Kan tahlili yaptırayım en kısa zaman da. Evden çıkmaya da öyle üşeniyorum ki anlatamam. Hava soğuk zaten adım atasım gelmiyor. Masaya zor atıyorum kendimi.

• Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    Sakallarda seyrek beyaz hoş olur hocam. Ben de buldum birkaç tel de ciddiye alınacak bir şey değildi :D

• Hocam benim de çok dökülüyor. Ben strese bağlıyorum. Seneye geçecek. Kafaya takma

• Önemli olan sakallar reiss

Mezuna kaldım saçlarım dökülüyor.

• Bende de var aynı durum artı benim saçımla sakalımdan kepek de dökülüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kepeklenme bende de var acayip. Çok güzel saçlarım vardı son zamanlarda da uzatmıştım bağlayayım diye. Bir kepek geldi bir yandan dökülmeler. Bir de mezun bakamıyordum kestim attım. Arkadaşların dediği gibi umarım strestendir. Üniversiteye girince her şey daha güzel olur inşallah :).

• muhammed2000 kullanıcısına yanıt
    senin sikayetlerin aynisi bende de vardi. benim deger 110 cikti :D igne vuruluyorum su an. gecen sene ben de usenip gitmemistim senin gibi hastaneye. keske gitseymisim diyorum asiri unutkanlik da vardi. bu b12 eksikligi onemli. yabana atma.

• Yorumlarda yazmışlar zaten, değerlerini ölçtür. Bir de beslenme çok öenmli. Bence mezunların en önemli öüğünü kahvaltıdır, çok iyi yapmak lazım.
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Hocam acayip saçma düzenim var maalesef. Evde bebek var gündüz ona bakmak zorunda kalıyorum ara sıra. Ben de gece çalışıyorum sabah yatıyorum ikindin kalkıyorum. Hayatım kaydı resmen tek yediğim öğün akşam yemeği öyle sürünüyoruz. Büyüse de artık düzene girsem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.