Şimdi Ara

mezuna kalıp tmden mfye geçmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam ben yazılım alanında çalışmak istiyordum fakat fen derslerini sevmediğim için mezuna kaldığımda tm ye geçtim. Şu an tmden girdiğim ybs bölümünü okuyorum. Gene istediğim oldu yazılım alanında çalışacağım fakat mühendis olmak varken daha uzatmış oldum yolu. Sağlık olsun, sizin bana göre çok daha tutarlı bir hedefiniz vardır büyük ihtimal hukuk vs. Ben kendi açımdan pişmanlık duyuyorum herkese aynı etkiyi vermez. Haklısınız.
  • Yazılım öğren deniz yp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45D1DBC07

hocam ben yazılım alanında çalışmak istiyordum fakat fen derslerini sevmediğim için mezuna kaldığımda tm ye geçtim. Şu an tmden girdiğim ybs bölümünü okuyorum. Gene istediğim oldu yazılım alanında çalışacağım fakat mühendis olmak varken daha uzatmış oldum yolu. Sağlık olsun, sizin bana göre çok daha tutarlı bir hedefiniz vardır büyük ihtimal hukuk vs. Ben kendi açımdan pişmanlık duyuyorum herkese aynı etkiyi vermez. Haklısınız.

evet,haklısınız hukuk istiyorum ama ne olur ne olmaz mfyi bırakmıyorum umarım hakkınızda hayırlısı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadın uzak yol kaptanı yok diye biliyorum ben yanlış anlama zor meslek. ama hayalin buysa yap tabi. ailenin değil senin hayatın.

• rinnola R kullanıcısına yanıt

Niye ki

Salmayacagini varsayarak isler ters gitse en kotu 3k da filan olur bu kisi, auhf, iuhf filan sayisal 30k bolumlerinden cok daha iyi tercihler bence

• tm 1k olmazsa bende seneye mf 30k deneyebilirim. tyt feni çalışırken çok sevdiğimi farkettim, yapılmayacak şey değil bence

• umutdarici kullanıcısına yanıt
    Hocam Tm 1k dan Mf 30k ya neden düşüyorsun Mf 10k hedeflerim desen anlarım da 30k ne alaka

• Project Cupertino kullanıcısına yanıt
    Yok hocam var az da olsa ve gittikçe artıyor.
  • Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt
    Ne kadar yüksek o kadar iyi ama obp 78 olduğundan böyle gelir 10k hedeflesem de

• Project Cupertino kullanıcısına yanıt
    kadın vardiya zabitleri şuan aktif olarak çalışıyor sayıları son beş yılda çok arttı
  • hilalishik kullanıcısına yanıt
    eski konulara bak yawww! araştırmacı olun arkadaşım biraz! armut piş ağzıma düş yok bu devirde!
  • yolunubulacakadam kullanıcısına yanıt
    Ne alaka :D Bu konuyu fazlaca araştırıyorum zaten.
    Çook fazla zorluğunun olduğunu, zorluklarını öğreniyorum. Ben sadece sizin bakış açınızı duymak istedim.
    Bence günlük gerginliğinizi alın biraz :)

• hilalishik kullanıcısına yanıt
    bak genç! ben 14 yaşında giydim üniformayı 14!!!! her rezilliğini gördüm bu mesleğin 17 yaşında hataydan rusyaya demir çekerken sigaraya başlattı bu meslek bizleri!
  • Bende TM öğrencisiyim sonradan aklım başıma gelerek hata yaptığımı düşündüm. İkinci bir hedef olarak duim düşünüyorum. Normalde duim hedefleri hep İtü oluyor fakat fen temelim olmadığı için KTÜ veya Ordu düşünüyorum. Umarım başarabilirsiniz.

• Yapılır. Ben de iyi bir anadolu lisesindeydim, başta sayısalken, ilk 500 e girerim düşüncesiyle tmye geçtim yaklasik 1.5 sene tmde durduktan sonra ilk 500 hedefime ulaşsam bile ilgimi ceken bölüm olmadigini fen bilimleri alaninda daha yetenekli olduğumu görüp ait olduğum yere mfye döndüm geçen sene mart civarı :). 2020 YKS'de 100k civarı sıralama yaptım konuların çoğunu bitirdim ve ilk 20k için mezuna kaldım.İyi ki de kalmışım. Sadede gelirsek bu işin alanı falan yok arkadaşım alan dedikleri ortaokuldaki gibi seçmeli ders seçiminden ibaret kendini sınırlama hayalin neyse o yönde çalış. 14 ayda dereceye bile girilir düzgün çalışmayla ki iyi bi anadolu lisesinden çıkmışsın. Sadece psikolojini sağlam tutman gerek gerisi iyi bir çalışmayla gelir...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.