Şimdi Ara

Mezuna Kalmaktan Korkmayın!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim istiyorum da hafiften konuya girmeye çalışsam babam bir sene daha bu stres çekilmez diyip kestirip atıyo , bu sene zaten bi stres çekmedim, az çalıştım desem bu seferde bütün yıl bizi mi kandırdırdın diyip kızacak, napacam bilemedim, lys iyi geçer inşallahta daha fazla düşünmek zorunda kalmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YavuZ0607

Kendim istiyorum da hafiften konuya girmeye çalışsam babam bir sene daha bu stres çekilmez diyip kestirip atıyo , bu sene zaten bi stres çekmedim, az çalıştım desem bu seferde bütün yıl bizi mi kandırdırdın diyip kızacak, napacam bilemedim, lys iyi geçer inşallahta daha fazla düşünmek zorunda kalmam

Seni çok iyi anlıyorum arkadasım. Benim de ailem böyleydi hatta birkaç hafta öncesine kadar böylelerdi. Ama oturdum saatlerce çalıştım azmimi gördüler benle konuştular bu kadar çok mu istiyorsun diye. Ağlaya ağlaya anlattım hayallerimi. Onlar da destek oldular şimdi çalışmayı bırakmadım bu sene yerleşecekmiş gibi çalışıyorum.
    Zaten çoğu insanın hayali bölümler tutacak Allah nasip ederse. Atıyorum Marmara hukuk Hacettepe istanbul Ege psikoloji vb. Bunları kazanabilmemin de etkisi büyük elinden geleni yap görsünler çalışmanı başarılar

• ben tmci oldugum halde bu tmcilerin özgüveni ne böyle hepsi 50+ edebiyat yapacagını sanıyor.30 mat2 yapsak 2k dayız demeler felan.kusura bakmayın ama 30 mat ile ilk 2 k da olanı görmedim uçmayın yani :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: yineyeniyenidenn

ben tmci oldugum halde bu tmcilerin özgüveni ne böyle hepsi 50+ edebiyat yapacagını sanıyor.30 mat2 yapsak 2k dayız demeler felan.kusura bakmayın ama 30 mat ile ilk 2 k da olanı görmedim uçmayın yani :).

Sakin ol avukat

• mezuna kalmak çook zor en son ihtimal bile olmasın ya berbat ötesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben tmci oldugum halde bu tmcilerin özgüveni ne böyle hepsi 50+ edebiyat yapacagını sanıyor.30 mat2 yapsak 2k dayız demeler felan.kusura bakmayın ama 30 mat ile ilk 2 k da olanı görmedim uçmayın yani :).

Tm 3 te mümkün ? Çok iyi edebiyatla.
    30-35 mat
    15 geo
    +50 edb
    +20 coğ ve iyi bir ygs ile 2k gayet mümkün!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Vera Vallance

quote:

30-35 mat
    15 geo
    +50 edb

YGS
    Türkçe 39d 1y
    Matematik 37d 2y
    Sosyal 40d
    Fen 24d 6y

LYS
    Matematik 37d 5y
    Geometri 19d 4y
    Edebiyat 49d 4y
    Coğrafya 14d 10y
    şu netler 2 k gelmiş.buna ortalama ygs diyorsun doğrudur çekilir :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yineyeniyenidenn -- 28 Mayıs 2014; 18:47:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vera Vallance

quote:

30-35 mat
    15 geo
    +50 edb

dediğin netleri hesapladım ygs 380 aldım 5-6 k felan geldi :).

• Niye korkmayayım kardeş çekemem ki. İnşallah öyle bir şey yapmak zorunda kalmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotté

Eğer yatmayacaksanız gerçekten tutkuyla bağlı olduğunuz hayallerinizdeki o bölümü üniversiteyi kazanabilirsiniz. Çevremde manda gibi yatan 2-3 mezun hariç çalışan mezun arkadaşlarım istediği yerleri hatta daha iyilerini de kazandı.

Sakarya Tıp diyordu Çapa ya gitti mimar Sinan mimarlık diyordu itü ye gitti bunlar gerçekten olan şeyler ilk sene yeteri kadar çalışmadıklarına kanaat getirip kendilerine verilen belki de son şansı kullandılar başardılar biz de başarabiliriz yeter ki çalışalımm

adam haklı beyler sırf ftr için seneye bende mezuna kalıcam umarım başarılı olurum

• MEZUNA KALMAKTAN KORKMAYIN GENCLERRRR YOKSA ZATEN ISTEMEDIGINIZ BOLUMU BIRAKIP GERI GELCENIZ COK SENE KAYBETCEGINIZE BU SENE KALIN 1 seneniz gitsin istediğiniz üniye gidin

• Arkadaşın dediği gibi mezuna kalıp güzel çalışırsanız zaten çok vaktiniz oluyor herşeye rahat rahat yetişiyorsunuz. Ben mezunum ilk yılımda 120 bin sıralamam vardı bu yıl 40 bin sıralamam var. 40 bin çok iyi değil diyeceksiniz ama ben aman aman çalışmalar yapmadım. Dersanemde benimle birlikte mezuna kalıp güzel çalışan kişiler hep ilk 20 bin sıralamadalar.
  • Stresi zordur ama hedefe ulaşmak için bir-iki sene sabredilebilir.

• İstedigin yer olmadiysa kal. Sadece bu ya.
    Ha sana derlerse ki "hayatindan bir yil yedin" diye, teknoloji gelisti artik yasam sureleri uzun de.
    Mezun ogrenci olarak soyluyorum, mezuna kalmanin yararlari bile var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRuipaq

Arkadaşın dediği gibi mezuna kalıp güzel çalışırsanız zaten çok vaktiniz oluyor herşeye rahat rahat yetişiyorsunuz. Ben mezunum ilk yılımda 120 bin sıralamam vardı bu yıl 40 bin sıralamam var. 40 bin çok iyi değil diyeceksiniz ama ben aman aman çalışmalar yapmadım. Dersanemde benimle birlikte mezuna kalıp güzel çalışan kişiler hep ilk 20 bin sıralamadalar.

Hocam tm misin

• TruthSeeker T kullanıcısına yanıt
    Hayır sayısalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceaydin

İstedigin yer olmadiysa kal. Sadece bu ya.
    Ha sana derlerse ki "hayatindan bir yil yedin" diye, teknoloji gelisti artik yasam sureleri uzun de.
    Mezun ogrenci olarak soyluyorum, mezuna kalmanin yararlari bile var.

Bana dershanedeki görevli abla derslere sıkı asıl hayat senden 1 yıl çalmasın dedi. Şöyle bir baktım sen hayyattan değil de hayat senden çalmış gibi duruyor diyecektim de alınır diye demedim

• adam iyi hakkatten önemli birşey anlatıyor adamda rakip eleme diyor töbe töbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotté

Eğer yatmayacaksanız gerçekten tutkuyla bağlı olduğunuz hayallerinizdeki o bölümü üniversiteyi kazanabilirsiniz. Çevremde manda gibi yatan 2-3 mezun hariç çalışan mezun arkadaşlarım istediği yerleri hatta daha iyilerini de kazandı.

Sakarya Tıp diyordu Çapa ya gitti mimar Sinan mimarlık diyordu itü ye gitti bunlar gerçekten olan şeyler ilk sene yeteri kadar çalışmadıklarına kanaat getirip kendilerine verilen belki de son şansı kullandılar başardılar biz de başarabiliriz yeter ki çalışalımm

pekiii, bu sene 2. senem yine de 3. yıla kalmaktan korkmayayım mı?
  • Babami nasil ikna edecegim mezun icin? Illa gideceksin diyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.