Şimdi Ara

Mezuna kalsam sıralamam kaç k olabilir? (MF4 28100) [2015 SONUCU EKLENDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı durumdayız sıralamam 27 bin ,fen lisesi mezunuyum ben de seneye bıraktım inşallah hedefimiz olur
  • Bende kal derim hocam sende ışık gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar ben mezuna kalacak arkadaşlara bir kere daha düşünmelerini tavsiye ediyorum. Sınava çok çalışmadım ama bu kadar da düşük alacağımı beklemiyordum. Eğer mezuna kalacaksanız bir kez daha düşünün. Çalışabilir misiniz bu çok önemli.

Mezuna kalsam sıralamam kaç k olabilir? (MF4 28100) [2015 SONUCU EKLENDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekavas -- 1 Temmuz 2015; 0:47:23 >
  • Hemen hemen benzer hatta daha kötü bir durumdan(YGS 13 bin MF3 33 bin) 3200'e girdim kardeşim.Eğer kalmak istiyorsan kal.Yoksa Boğaziçi YBS yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekavas

evet hatta bir işte çalışıyorum dershane parasının bir kısmını karşılayıp aileme daha fazla yük olmamak için.

Dersaneler kapanmıyor muydu?Mezun için pek işe yaramıyor dersane ama yine de elinin altında sorularını çözdürebileceğin bir yer olması iyi olur.
  • Kardeş ben de MF3 22k dayım değer mi mezuna kalmaya? Hedep tıp ama bu sene çok yıprandığımı düşünüyorum baya çalıştım stresten kaçırdım.Çok stresli bi yapım olduğundan.Bu stres işi sıkıntı yapar mı
  • Arkadaşlar konu yanlış anlaşılmış büyük ihtimal ben anlatamadım. Ben geçen sene bu sene için mezuna kaldım. Geçen seneki sıralamam 28 ken bu sene 24 yaptım. Demek istediğim şu: mezuna kalacaksanız bir kere daha düşünün. Benim gibi yapacaksanız mezuna kalmayın.
  • ekavas E kullanıcısına yanıt
    Nereye gideceksin?
  • SaintsComming kullanıcısına yanıt
    istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği
  • cerkesh C kullanıcısına yanıt
    Hocam stres başarıyı çok etkiliyor. Tıp okumayı çok istiyorsan mezuna kal,ama sıralaman iyi diş gelir galiba mf-3 tam bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş gelmiyor kaldık öyle.Sıkıntı binlik olmadı artık bilemiyorum..
  • cerkesh C kullanıcısına yanıt
    Kardes ayni durumdayiz.

• Gecen sene ygs 30k lys 27 kydi
    bu sene ygs 16k lys 7 k oldu
    Her sey size bagli bunun normal bir durum oldugunun farkina varin once anormal bir seymis ölmüs bitmisssiniz gibi davranmayin ek olarak hayatta bir sey istiyorsak calismak gerektiginin farkindayiz.Bol calisma ve normal bir psikoloji ile umuyorum hedeflerinize ulasirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kolesistokinin

Kardes ayni durumdayiz.

Allah yardımcımız olsun.Mezuna mı kalıcaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerkesh

quote:

Orijinalden alıntı: kolesistokinin

Kardes ayni durumdayiz.

Allah yardımcımız olsun.Mezuna mı kalıcaksın ?

Yok yazicam bi yeri ama seneye yine sinava giricem ayni anda yurutmeye caliscam yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.