Şimdi Ara

Mezuniyet Slaytı İçin İntro Yapmak İstiyorum Bu Yazu Efekti Nasıl Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sony vegas pro 13 , After efects cs6, Cinema 4D progamlarım var.
    Lise mezuniyeti için bir slayt hazırlıyoruz slayta başlamadan önce bir introyla başlayalım dedik sade bir şey olması için de alttaki videonun 4. saniyesinde başlayan basit bir yazı ve ltında şu uzayan çubuk mudur nedir tam bilemiyorum bu taz bir intro yapmak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olacak varsa teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

Merhaba arkadaşlar sony vegas pro 13 , After efects cs6, Cinema 4D progamlarım var.
    Lise mezuniyeti için bir slayt hazırlıyoruz slayta başlamadan önce bir introyla başlayalım dedik sade bir şey olması için de alttaki videonun 4. saniyesinde başlayan basit bir yazı ve ltında şu uzayan çubuk mudur nedir tam bilemiyorum bu taz bir intro yapmak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olacak varsa teşekkürler

after effects'de çok basit bir şekilde yapabilirsin...
    1- after effectsde slaytına uygun boyutta bir composition aç
    2- istediğin renkte bir solid ekle (okulun renklerine uygun yaparsan daha güzel olur+ayrıca googledan duvar texture diye aratıp beğendiğin bir tanesini indirip solidin bir üst layer'ı olarak ekle sonra da opacity'sini 10 yap, güzel bir doku verecektir...duvar yerine de istediğin herhangi bir texture da kullanabilirsin).
    3- beyaz bir solid ekle, bu çubuk dediğin çizgi olacağı için boyutlarını 200-10 yapabilirsin...sonra da istediğin boyuta göre uzatabilir ya da kısaltabilirsin... buna hareket vermek için scale ile oynayacaksın...scale'i 0 yaptığında kaybolur ve o noktaya key verirsin... 1 saniye sonrasına gidip bu seferde 100 yap....
    4- yazıyı ekle, bir tane çubuğun üst tarafında olacak şekilde okulun adını ya da ne istiyorsan onu yaz ve yerleştir, sonra bir tane de çubuğun altında kalacak şekilde yıl vesaire ne yazacaksan onu yaz...bunların hareketini de position ile yapabilirsin...ikisi de durmasını istediğin noktadayken key ver sonra da 1 saniye geriye gidip üsttekini ekrandan çıkacak kadar yukarı, alttakini de aynı şekilde aşağı çek ve key ver...
    5- render kısmı...

After effects programı var dediğine göre az da olsa kullanmayı bildiğini varsayarak söylüyorum tabi bunları... yazarak anlatması ne uzunmuş, bu sürede çoktan yapmıştım :)

• elturco78 E kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkürler en kısa zamanda yapmaya çalışcağım gayet açık anlatım tekrar teşekkürler emeğiniz için
  • böyle mezun olunan lisenin adresini verde tekrar kaydolayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.