Bu sene hayırlısıyla üniden mezun oluyorum, açıkçası ne üniyi ne orada tanıştığım insanları seviyorum, sınıftan 3 exim var diğer insanlarla da ya kavgalıyım ya direkt soğuğum sebepsiz yere, ailem beni mezuniyette görmeyi çok istiyor da pek gidesim yok gitsem de yalnız kalıcam gibi, siz ne önerirsiniz gidilir mi |
Mezuniyete gitmemek
-
-
Git hocam ömründe çok olan şeyler değil bunlar. İnsanları sevmemek seni engellemesin. İş hayatında da sevmediğin insanlar olacak hayat boyunca her yerde sevmediğin insanlar olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En kötü ailem beni mezun olurken görsün hocam, foto çekilirim hatıra kalır
-
Aynen öyle. Ailen gururlanır hoşlarına gider. Kim istemez kendi evladının mezuniyetini görmeyi
Sınıftan 3 ex herkesle kavgalı olma... Hayranşık duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu exlerden biriyle toksik bir ilişkim vardı sınıfın ortasında bayağı sert kavga etmiştik o olaydan sonra muhtemelen adım çıktı zaten, sonra zaten bunların kız arkadaş çevresini de katınca sınıftaki kızların hepsiyle aram bozuk sayılır, denk gelince muhabbet ediyolar da adım çıkmış dokuza inmez sekize,
onun dışında biraz asabi biriyim derslerim bayağı iyi olduğu için normalde muhabbet etmeyip not isteyenlerle atıştım, farklı meselelerden ettiğim kavgalar da var, bunların hepsini sayınca doğal olarak sınıfta beni seven bir allahın kulu yok, hatta bu sene sırf birkaç insanla muhabbetim olsun diye farklı bölümden seçmeli alıp alttan ders de aldım
-
Hangi okul, bölüm?
İng dili ve edebiyatı, okul adı vermiyim ifşa olurum
-
Git derdim ama senin durumda gitmezdim herhalde
İdolü bulduk ag
Lise mezuniyetine gitmeyen biri olarak soyluyorum keyif almayacaksan orada gitmene hic ama hic gerek yok. Gerisi onemsiz.
Benim lise ortamı da bittikten sonra buna benzer duruma geldi ünide düzelticem kendimi diye umuyorum
Abi senin durumunda olsam gitmezdim. Birlikte bulunmayı sevmediğin insanlarla birlikte bulunmama imkanın varsa, why not
Valla önemli olan keyfime bakmam benim için, ilk seneden herkesle kavgalı olursan tabii üni hayatın güzel geçmez, benim bu söylediklerim yavaş yavaş olan şeyler, bu konuşmadığım kızlarla aram iyiyken geziyordum tozuyordum her şey güzeldi, şu an zaten son senem milletle düşman olsam nolur
-
Ben de liseyi açığa geçerek bitirdiğim için haliyle mezuniyet olmadı zaten görüştüğüm de yok liseden, üniyi de sevmiyorum bitek ailem mezun olurken görmek istiyor onu düşünüyorum, yoksa ortam beş para etmez
-
Valla rahat olmayacaksan eğlenmeyeceksen gitmeye hic gerek yok ben de ani olsun falan diye gidecektim son saniye vazgectim ki sınıftakilerle aram pek yoktu yani kotu de degildi ama gitmedim yine de. Sen de gitme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
En kötü ailem beni mezun olurken görsün hocam, foto çekilirim hatıra kalır |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X