Şimdi Ara

mezunlar vs 12ler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana_96

Mezunlar neden ygs'de cok iyi yapabilecegini dusunmuyor anlamiyorum.hem 2.kez giricez hem ortami biliyoruz.bi 12 asla ygs anini tahmin edemez.

cunku ygs calismiyorlar

++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalim siz kasindiniz
    12yim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12. sınıf iddiam yok
  • Iste boyle mezunlar bekleniyor konuya.

• Katilan arkadaslar sonucunuzu hangi dalda karsilastirmak istediginizi belirtin.(12-ygs1 mezun ygs5 gibi)

• Rakip değil ama sınav arkadaşı arıyorum bende.

Hedef/bölüm önemsiz. Sadece sınav bitene (belki devamında da) sıkı bir arkadaş.

Haftadan haftaya ne yaptığımızı/sınav sonuçlarımızı vs. paslaşırız. Moral veririz.

Pm bekliyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben 22 -- 11 Ocak 2015; 0:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana_96

Mezunlar neden ygs'de cok iyi yapabilecegini dusunmuyor anlamiyorum.hem 2.kez giricez hem ortami biliyoruz.bi 12 asla ygs anini tahmin edemez.

cunku ygs calismiyorlar

Çalışmıyorum ki lys çalışayım bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben 22

şu ana kadarki en zor ZAMAN DENEMESİ FEMİN HAZIRLADIGI ZAMAN 7 dir.. diğer sınavlarda 500 ceksen bile değersiz

https://store.donanimhaber.com/4d/75/93/4D75939E745930D05EF4B20680F746D8.JPG

Senin kafanda var mı ? Her yerde zaman 7 de 477 aldim sunu yaptim bunu yaptim diye yazip konu acmissin neymisde zaman sinava en yakin denemeymisde bilmem ne bilmem ne sen kendini tatmin etmeye devam et zamanla

• quote:

Orijinalden alıntı: Capulcu M

quote:

Orijinalden alıntı: ben 22

şu ana kadarki en zor ZAMAN DENEMESİ FEMİN HAZIRLADIGI ZAMAN 7 dir.. diğer sınavlarda 500 ceksen bile değersiz

https://store.donanimhaber.com/4d/75/93/4D75939E745930D05EF4B20680F746D8.JPG

Senin kafanda var mı ? Her yerde zaman 7 de 477 aldim sunu yaptim bunu yaptim diye yazip konu acmissin neymisde zaman sinava en yakin denemeymisde bilmem ne bilmem ne sen kendini tatmin etmeye devam et zamanla

Azicik eqlenioduk qanqa dme oylle .s .s

• mezunlar ygs de üstün yapamazlar farklarını lys de ortaya koyarlar ama öyle bir koyarlarki 50k lardan bir bakmışın 12 k olmuş :)
  • bakın ben 12 yim ama lysde koyucam bekleyin yazın buraya bir yere. :D eminim ygs sonucum un yasrısı kdar sıralamam olucak lysden sonra yani 50K dan 25K inşAllah tabi.
  • mezunlar lys sonuçlarınızı bu konu altına atalım fava alalım
  • Mezunlar ekstra 1 sene calistiklarindan ve gecen sene girdiklerinden tecrubeleriyle falan filan akar gibime geliyor
    Not 12yim

• Karekök 5'li ygs cozen var mi netler nasil?bana basit gibi geldi kalan 3'ùnu cozsem mi?ama gùzel sorulari da var.

• Beyler,sonuclar nasil geldi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.