Şimdi Ara

Mezunlara yoğun dersin ardından kafa dağıtacak YABANCI DİZİ önerisi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
26
Favori
13.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziye bulaşmak riskli valla. Film gidiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haydaarr

Diziye bulaşmak riskli valla. Film gidiyorum ben
    hocam netflix dizileri genelde ilk sezonda kalmış oluyor. film ararken zaten 3 saat harcıyorum ben. gerek yok iradeli değilsen ama bilemem
  • The Mentalist mutlaka izleyin.

• The End of the F***ing World

Çerez gibi izlenir. Kısa bölümler. Tek sezon. Akıcı.1 ay (bitirdikten sonra) sizi idare eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eels

The Mentalist mutlaka izleyin.
    Oooo @Eels kardeşim, sen dediysen izlenir
  • Yerli dizi

Bartu ben

30 40 dklık bölümleri var. Her pzt ve perşembe yeni bölüm geliyor. Bartu küçükçağlayanın kendi hikâyesi gibi bişey. Daha çok oyunculuk düşünenler için tavsiye edebilirim. Onun dışında her yeni bölümünü heyecanla beklemiyorum ama nedense izlemek hoşuma gidiyor. Çok saran bi senaryosu da yok ama samimi ve rahat. Dizi izliyomuş gibi hissettirmiyor. Bence tam kafa dağıtmalık. Ama bunun için blu tv alınmaz tabii. İnternetten bulabilirseniz izleyin derim.

Yabancı dizi

Lcdp

Bodyguard

Savaş yanlısı olmayan bir gazinin savaş yanlısı ingiltere bakanının başkoruması oluyor. Benim gibi siz de bu tarz makamlara olan korumalık işlerine meraklıysanız tavsiye ederim. Ayrıca bölümleri çok uzun 1 saat civarı. 6 bölüm toplam. Mini dizi. Netflixte ve internette var.

Elite

Lcdpnin kadrosundan rio, denver, küçük kuzuyu kullanan lcdp tuttu bu da tutar mantığıyla çekilmiş bi ispanyol dizisi. Pis yedili ve ufak tefek cinayetler birleşimi. Fena değil. Fazlasıyla seks sahnesi var. Gay seks bile var. Buraları atlarsanız güzel bi kriminal dizi diyebiliriz. Okulda çekildiği için de biraz soft. Kısacası sarıyo.

• Lost

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 broke girls
    20dk lık sitcom arada izliyorum güzel

• Haydaarr kullanıcısına yanıt
    Film önerin varmı ?

• Twd izle

İlk 4 sezon muhteşem

5 çöp

6 iyi

7 çöpün çöpü

8 izlemedim

9 güzel

• Origin'i öneririm.Yeni bilim kurgu dizisi.
  • House of cards

• Süpernatural,Van helsing olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Wrath34

Süpernatural,Van helsing olabilir
    konuları ne hocam tek cümleyle yaz editleyeyim konuyu
  • Supernatural; iki kardeşin amansız bir şekilde şeytan ve meleklerle verdiği savaşı anlatır yoğun ilgiden dolayı 14.sezona kadar ulaştı ve final yaptı bu sene ve seni en çok etkileyecek olan bence iki kardeşinin birbirine olan bağlılığı anlatılır ikisi birbirlerine çok düşkünler ve bunların yanında cennete başkaldıran castiel adlı melek iki kardeşe destek olur bu yüzden 2 büyük meleklerden olan mikail ve israfil peşlerine düşer konu genel olarak süper anlatacagim cok şey var kaptırdım kendimi kusura bakma Valhelsing; netflixte izliyorum nette varmı bilemem dünyayı işgal eden vampirlerle yapılan mücadele anlatılıyor başarılı bir dizi 2.sezon bitti 3.sezon daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrath34 -- 30 Kasım 2018; 20:36:54 >
  • Dostlarım bu yazılan dizilerin %80 ini izledim, bugüne kadar 100 den fazla yabancı dizi bitirdim izlemeye de devam etmekteyim, şu dizileri aşırı şiddetle tavsiye etmekteyim;

1. kesinlike Breaking bad, 3 kere bitirdim yazın yine bitireceğim. Resmen godlike.
    2. Peaky blinders
    3. Kısa ama çok çok iyi, bodyguard. (6 bölüm ama 2. sezonu büyük ihtimal gelecek.)
    4. Vikings
  • Brooklyn Nine-Nine'ı da eklemelisin hocam.

Polisiye sit-com. Her bölüm 21 dk toplam 5 sezon. 6.sezon çekilmeye başlanmış. Netflix'te şimdilik 4 sezonu var. Altyazılı dublajlı. Ben altyazılı izlemenizi tavsiye ederim. Sit-com olduğu için hızlı akan diyaloglar var ve eğer gözlerinizi hızlandırmazsanız yani hızlı okumazsanız sadece altyazı okuduğunuz da olabiliyor. Zamanla okuma hızınızı artırıp aynı zamanda İngilizcenize de katkısı olacağını düşünüyorum. Ama dublajı da kötü değildir. İzlenir. Ayrıca dizinin polisiye olmasını bakmayın çok nadir bağımlılık yapıyor. Yani, acaba sonraki bölümde ne olacak diye düşündürmüyor. Ama sitcom olduğu için molalarda 1 bölüm atıp derse devam etmelik bi dizi. Bol bol da kahkaha atmışlığım vardır. Üstelik sitcomlarda başımızı şişeren çoğu zaman gereksiz olan kahkaha efekti de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphaturtle -- 9 Aralık 2018; 20:36:29 >
  • big bang theory'i denedim ama arkadan gelen kahkaha sesleri bırakın kafa dağıtmayı delirmeme sebep oldu.

bu akşam peaky blindersi deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.